За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова година в Кавала! 3-дневна екскурзия + 2 нощувки, закуски, опция за новогодишна празнична вечеря и екскурзоводско обслужване само за 192 лв. вместо за 240 лв.
Цена от 19.20 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 172.80 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 30.12.2017 г. -  01.01.2018 г. 

Ваучерът важи за3-дневна екскурзия до Кавала за 192 лв вместо за 240 лв.
Стойност на ваучера: 19,20лв., доплащане на място в агенцията: 172,80 лв.

Ваучерът е за Един човек и включва:
• Транспорт с автобус, лицензиран  за  международни превози ,  
• 2 нощувки  в хотел „ Нефели „  в  Кавала ,  
• 2 закуски  на блок  маса , 
• Панорамна и пешеходна обиколка на Кавала , 
• Екскурзовод ,  
• Водач през цялото пътуване.

Ваучерът НЕ включва:
• Медицинска застраховка , с  лимит 2 000  евро , 2 лв/ ден(до 65) и 3 лв/ден(над 65)
• Пътни и магистрални такси – 5 евро
• Новогодишна  вечеря  в  таверна – 30 евро  за  възрастни , 20 евро  за  деца .   
• Входни  такси за историческите забележителности - Крепостната стена на Кавала - 2 евро; Пещерата Алистрати – за  група минимум 20 човека – 6 евро , 
• Разходи  от  личен  характер , 
• Доплащане за : медицинска застраховка с покритие 2000 евро : над 65г. - 3 лева; над 70г. – 4 лева; над 75г. – 6 лева  .
Всички доплаюания се извършват на място в агенцията!

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 35 туриста.
Срок за уведомяване при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди началната дата.

Необходими документи: лична карта или международен паспорт с минимум 6 месеца валидност към датата на отпътуване; За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите.
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите, като е възможно да настъпят промени.
Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини, дата, часа и мястото на тръгване и не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.
ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да промени хотелът с друг от същата или по – висока категория,  когато обективни обстоятелства налагат това.

ВАЖНО: Задължителна предварителна резевация на телефон: 0882 414 070. Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

 

Всички условия на TopOfertite.com

Меню  за  Новогодишната  вечеря :
 1.Welcome  drink – шоколадова  чашка  с ликьор
2. Ордьовър  на  4  човека – крокети , салам , кашкавал , маслини, туршия , сирена , картофена  салата .
3. Салата  за  4 човека – от маруля , рокула , спанак, нар + зеле , моркови , целина , чушки.
4. Основно  ястие , индивидуално  за  всеки – печено месо , 2 кебапчета , гарнитура ориз и парени  картофи . 
5. Десерт , индивидуален за  всеки – печена  дюля  с  изцедено  кисело  млеко и мед ,  плодове  на  парченца – портокал , мандарина и ябълка.
6. Шампанско  в  24.00 ч .
7. Напитки – вина – бяло , червено и розе , бира , безалкохолни , узо – без лимит .    

Програма на екскурзията:

1 ден  / 30.12.2017 г. / София - Кавала
Отпътуване от пл.” Ал. Невски” в 7: 00 часа по маршрут  София – Промахон – Кавала .  Преминаване на граничните пунктове . Посещение / при  подходящи  атмосферни  условия / на  пещерата  Алистрати - една от най – големите  в  Европа , Десетки пещери в Гърция примамват с мистичните си тайни, но безспорно една от най-красивите и интересни измежду тях е пещерата Алистрати. Намира се на 6 километра от едноименното градче. Пещерата е открита още през 1959 г. като първоначалният достъп до нея е бил през вертикален вход, а за туристите става достъпна  чак през 1998 г. Дължината и е 3 км, но от тях само един километър е достъпен за пешеходна разходка. Вътре ще видите не само цветни сталактити и сталагмити, но и дискови варовикови образования (блестящи като бял сняг) много други. Входното помещение на пещерата е една красива зала с височина осем метра. От тази зала започват няколко галерии с голяма височина достигаща до 30 м. Пещерата разполага с пещерни рисунки, показващи човешкия начин на живот от преди около 2500 години. Любопитни са изображенията на животни и растения, които са непознати за нас. Пещерата е дом на огромен брой прилепи и на уникални микроорганизми.
. Разглеждане  с  местен  водач . Отпътуване  за  Кавала . Настаняване  в  хотел „ Нефели „ , разположен  на  крайбрежния булевард . Свободно  време  за  вечеря  с  вкусни  морски  специалитети  в таверните разположени около пристанището. Нощувка . 


2 ден  Кавала 
Закуска . Пешеходна  обиколка  на  Кавала : Старият град е мястото, където никога няма да ви бъде скучно. Всички улички са пълни с малки магазинчета за сувенири и дрехи. Тук е и мястото, където много от туристите минават, за да купят подаръци за своите близки. Като говорим за стария град в Кавала, трябва да споменем едно много известно име по време на турското управление в Кавала – Мехмед Али. В града се намира неговият стар дом, който в момента е паметник на културата, в близост до дома му е позиционирана и негова статуя – възседнал кон. Туристическа програма: църквата „Св. Богородица”; Пристанището; къщата на Мехмет Али, основател на династията, която управлява Египет до 1952 г, роден в Кавала; Мехмет Али остава в историята с провежданите от него  реформи в Османската империя през 19 век. Той организира професионално обучение на лекари, инженери,  чиновници в Европа, построява напоителни системи и развива добива на памук. В знак на благодарност към родния си град Кавала той построява имарет, който се смята за най-голямата ислямска постройка в Европа. В момента тя е превърната в луксозен хотел; Символът на града обаче е друг – това е Акведуктът Камарес. Представлява стена, която прекосява целия Стар град. Дължината му е 280 м, а целта на построяването му е била да снабдява града с вода – колосална конструкция, едно от многото дела на Сюлейман Великолепни. На върха съществувало пространство, по което се разхождали стражите на града. През 15 век акведуктът бил разрушен и султанът издигнал нов, известен с името Камарес, за да снабдява града  Ще видите пристанището, на  което  е  стъпил  Апостол  Павел. Свободно  време , за  почивка  и  подготовка  за  Новогодишната  вечеря  в  таверна . ЧЕСТИТА  НОВА  2018 год.  Нощувка . 

3 ден  Кавала  - София
Закуска . Отпътуване  за  България . По  пътно  спиране  за  последни  покупки . Пристигане  в София  вечерта .

  • ЕКО ТУР КЪМПАНИ
  • Адрес София, ул. Марица 11 (София, ул. Марица 11)
  • 0882 414 070; 0882 404 455
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 18:00 ч.
  • OFFICE@EKO-TOUR.COM
  • http://eko-tour.com/
Галерия:
Други подобни оферти: