Блог статия #5
Дата: 25 Mar 2017 18:00
Прочитания: 10682
Автор: Даниела

Защо предпочитаме да ходим на море в Гърция?

Почивка в Гърция

Гърция е сред най-посещаваните дестинации от туристи от цял свят, включително и българи. Интересното е, че с всяка изминала година все повече сънародници избират да почиват в южната ни съседка, вместо по родното Черноморие. Вероятно има причини за подобна тенденция, не мислите ли?

Освен факта, че е наистина много близо до България, Гърция със сигурност има какво да предложи на един турист и най-вече знае как. Всеки един гръцки курорт се отличава с красиви плажове, много чиста вода, невероятна природа, безплатно ползване на шезлонг и чадър и не на последно място – конкурентните цени, които хотелите в Гърция предлагат. В много случаи се получава така, че българи почиват при много по-добри условия и за по-малко пари в южната ни съседка, отколкото ако останат в Родината.

Вкусната храна, приятните местни, туристите от различни части на света, магазините – всичко това е поредната предпоставка почивката в Гърция да бъде едно предпочитано и незабравимо преживяване.

Ако обмисляте тази година да почивате в Гърция, препоръчваме ви да го направите към края на пролетта, началото на лятото – месеците май и юни. Ако пък тогава нямате възможност, друго подходящо време е в края на летния сезон – от септември. През тези периоди не е толкова натоварено, има по-малко туристи, климатът е по-приятен защото не е толкова топло и не на последно място – цените са по-ниски.

Но независимо за кога ще планирате почивката си в южната ни съседка, можете да бъдете сигурни, че преживяването ще е наистина хубаво и ще си е заслужавало всяко усилие и стотинка.

Почивката в Гърция е много хубава, тъй като в повечето хотели може да се отседне и на базата на ол-инклузив, т.е. всичко да ви е включено в цената. Всъщност все повече туристи предпочитат почивката им да бъде организирана по подобен начин, затова и хотелиерите създават такива пакети. Вече от вас зависи въз основа на лични предпочитания и финансово състояние дали ще предпочетете три или петзвезден хотел, в кой курорт ще се намира той, дали ще е близо до крайбрежната ивица или не, за колко време ще отседнете, в каква стая или апартамент и не на последно място – какво ще включва пакетът ви.

Истината е, че хотелите в Гърция имат какво да предложат за всеки. Ако целта ви е бюджетна почивка – ще си намерите приятно място, където да отседнете без някакви по-особени затруднения. Ако пък искате да получите пълен лукс и да се чувствате глезени – също ще можете да намерите нещо подходящо. Нашите оферти са съобразени с всички хора и техните вкусове и възможности, затова ги разгледайте добре и със сигурност ще откриете нещо за себе си. 

Сподели: