Блог статия #18
Дата: 09 Mar 2018 14:24
Прочитания: 6686
Автор: Даниела

Как да изберем изгодни оферти за почивка?

Оферти за почивка

 

Всеки човек понякога има нуждата да се освободи от напрежението на ежедневието и от скучните задължения и просто да отиде на почивка. По този начин презареждаме с енергия и настроение, натрупваме нови преживявания и знания, променяме настройката си към заобикалящата ни среда. Разбира се, понякога отиването на ваканция или екскурзия може да е малко над бюджета ни. Но може би има решение. И това решение са разнообразните предлагани оферти в най-предпочитаният сайт за почивки и услуги за 2017г. TopOfertite.com, награден на третото издание на Лайфстайл Оскарите!

Офертите за почивка са с намаления или ваучери за определен хотел или дестинация (понякога и за друго - дадено преживяване, забавление и т.н.), валидни за определен период от време.

Офертите могат да са за различни градове, селища, курорти, хотели. Всяка от тях определя точните параметри - брой дни, вид стая, вид включени екстри, обща сума, намаление, цена след намалението.

Например, ако човек иска да посети определен град или курорт, може да открие различни оферти специфично за това място, но за различни хотели в него. Всяка оферта е с различно намаление и важи за определен период, а след този период влиза в сила друга тарифа. Някои от тях са за един човек, други включват няколко души или цяло семейство. Могат да бъдат за обикновен хотел на морското крайбрежие, за изискан СПА хотел или дори за почивка в някой европейски град.

Разглеждането и избирането на оферти е лесно - можете да го направите само с няколко клика. Всяка от офертите съдържа необходимите данни – срок на валидност, период, цена, брой души, хотел и така нататък. Остава само да ги разгледате – ако желаете да видите оферти само за определен град или курорт, можете да ограничите търсенето си – и да изберете тази, която е най-подходяща.

Ако сте на по-строг бюджет или просто искате да похарчите по-малко пари, но все пак ви се ходи на почивка, няма проблем – можете да използвате някоя от множеството оферти, стига тя да е по вкуса ви.

Естествено, освен намаления за ваканции и почивки, налични са и много други видове – има оферти за различни услуги - масаж, козметични услуги, хапване, за автомобила, билети за театър, почистване и т.н..

С други думи, можете да намерите оферта за това, което ви е необходимо, и да се възползвате от промоционалния срок и цена на намалението. Без значение дали търсите салон за красота, ресторант, пункт за годишен преглед, сервиз за смяна на гуми или почивка на някое чудесно място – за всичко това има оферти.

Навигацията между различните такива се извършва изключително лесно и бързо – буквално за секунди. Видно са показани срокът и размера на офертата, за да видите колко остава до приключването ѝ и каква отстъпка получавате. Допълнително ще видите описание за останалите специфични детайли по дадената оферта. Ако не знаете къде ви се ходи или просто искате да видите всички налични приложения, тогава имате възможност да разгледате целия списък оферти. А ако вече сте решили къде точно желаете да отидете или какво искате да си купите, тогава е най-добре да ограничите търсенето си до това. Но, като цяло, офертите са начин, по който можете да отидете на по-бюджетна почивка или да закупите по-евтини услуги.

Сподели: