Блог статия #16
Дата: 21 Aug 2017 12:46
Прочитания: 6100
Автор: Даниела

Защо да изберете сайта Хотели България за вашата почивка?

Хотели в България

Нашата прелестна страна България осигурява премного блага, от които всички ние можем да се възползваме, не само, за да си прекараме чудесна почивка, но и за да се забавляваме, да се лекуваме или просто да се отпуснем. Естествено, първо трябва да си изберете едно местенце, което искате да посетите - било то море или планина, или някой балнео курорт. След това, втората непосредствена задача е да прегледате офертите за хотели, така че да изберете правилното място, в което да отседнете, пристигайки в желаната от вас дестинация. Това не е особено лека задача, понеже офертите са разнообразни, различни и коя от коя по-привлекателни. За да направим избора ви по-лесен, ние ви предлагаме да посетите сайта hotelibulgaria.com, където са подбрани предложения от различни агенции, с различни цени, на различни места и различни по категория. Разбира се, не всеки може да отседне в петзвезден хотел, така че създателите на сайта са се съобразили с това, включвайки оферти за хотели от всякакви категории, така че дори и тези с най-ниски финансови възможности да успеят да намерят своето място.

Търсенето на оферти за хотели в сайта hotelibulgaria.com е изключително лесно. Първо, от падащото меню под надписа “Сайт” можете да изберете от кой сайт искате да видите оферти. Изборът е между Visit.bg, Vaucherite.bg, Grupovo.bg, Vipoferta.bg и TopOfertite.com. Имате възможност също така да изберете диапазон на цената, както и за проценти отстъпка - от 0% до 70%. Освен това, този сайт ви предлага възможността да изберете да видите офертите за хотели, които са най-харесвани или най-преглеждани, а също така има и страница за новите хотели, ако желаете да ги разгледате. Можете да добавяте оферта в любими, като след това, за да я видите, трябва да натиснете на кръглия бутон, представляващ бяла звезда на зелен фон.

Най-отгоре в резултатите ще ви излязат топ офертите за хотели, които са с голяма отстъпка. За всяка оферта ви е предложено кратко описание на началната страница, под нейното наименование и снимка, а отдолу е написана цената. За да разгледате която и да е оферта за хотели, ще трябва да кликнете на името ѝ, след което ще бъдете пренасочени към пълното ѝ описание, дадено в съответния сайт, а ако я харесате - оранжевият бутон “Купете офертата” ви позволява да направите резервация. Под същия този бутон са ви показани стойността, отстъпката и цената, която спестявате. Това е, ако сайтът, от който е офертата, е TopOfertite.com.

Ако изберете оферта за хотел, която е предоставена от сайта Vipoferta.bg, то тогава закупуването ѝ става чрез зеления бутон “КУПИ СЕГА!”, а под него също можете да видите колко време остава до изтичането на офертата, каква е нормалната ѝ стойност, каква е отстъпката и колко спестявате.

В случай, че офертата за хотел е предоставена от Grupovo.bg, то, за да я купите, трябва да натиснете бутона “купи сега”, преди който е посочена цената. Най-отгоре е изписана реалната цена, както и отстъпката, и спестените пари, а точно под тях е времето, оставащо до изтичането на офертата.

Ако избраната от вас оферта за хотел е предложена от сайта Vaucherite.bg, то ще можете да я закупите чрез оранжевия бутон “ВЗЕМИ СЕГА!”, като пред него е посочена цената. Тук също ще видите стойността, отстъпката, спестените пари, а и времето, оставащо до изтичането на офертата.

А ако сте си харесали оферта, предложена от сайта visit.bg, то нейното закупуване ще може да стане чрез оранжевия бутон “ЗА РЕЗЕРВАЦИИ”, които ще ви преведе през процеса на закупуване и резервация.

Огромното разнообразие на хотели в България прави изборът не особено лек. Но сайтът www.hotelibulgaria.com се грижи да го направи значително по-лесен, давайки ви възможност да съкратите предлаганите ви оферти за хотели до тези, от които всъщност се интересувате - СПА хотели, хотели във Велинград или такива на море.

Затова, без значение къде желаете да отидете, дали искате да се потопите в топлите води на Черно море и да прекарате ваканцията си на плажа, дали ви се иска да отидете на СПА и да преминете през различни процедури и терапии, дали ви се ходи във Велинград - СПА столицата на Балканите - или където и да било другаде – hotelibulgaria.com има предложения за вас. Лесният за навигация сайт осигурява множество различни оферти, така че изборът ви да бъде бърз, лесен и по-евтин. Освен това, тук ще намерите и предложения за почивка в чужбина.

Офертите за хотели са неизброимо много, като съществуват различни сайтове за тях. Но, вместо да търсите по отделно във всеки от тях, докато намерите тази оферта, която да ви развълнува най-много, то изберете сайта hotelibulgaria.com, където офертите от всички сайтове (TopOfertite.com, Vipoferta.bg, Grupovo.bg, Vaucherite.bg и Visit.bg) са събрани в едно и предложени чрез лесен за управление интерфейс, който ви помага бързо и лесно да откриете онова, което иначе бихте намерили след часове търсене. Откриването и резервацията на подходящ хотел за почивката ви вече ще бъде много по-приятно, а не толкова уморително и досадно. Множеството оферти за хотели, предложени на горепосочения сайт, са възможно най-примамливите и приятни такива, които могат да бъдат намерени в интернет.

Не се колебайте да посетите hotelibulgaria.com поради простия факт, че там ще намерите офертите от всички сайтове за хотели в България, така че няма да трябва да търсите поотделно във всеки от тях, а ще имате цялата налична информация на едно място, което значително ще улесни избора ви. Никакви скучни часове търсене повече - лесно и удобно решение на проблема с откриване на подходяща оферта за хотел. Да, точно това е сайтът hotelibulgaria.com. Той е създаден с цел да ви бъде от помощ и е построен, така че да е лесен за употреба, което ви носи още повече приятни моменти по време на търсенето ви. Той е правилният избор - уверете се в това сами!

Сподели: