Блог статия #13
Дата: 19 Jul 2017 16:31
Прочитания: 6399
Автор: Даниела

Как най-лесно да изберем хотел за почивка, и то с отстъпка?

В днешно време е наистина трудно да се намери и избере качествен и удобен хотел. Това не е, защото няма такива, а понеже те са прекалено много. Сърфирайки в интернет, ще попаднете на хиляди оферти и предложения. За да успеете да прекарате превъзходна почивка, то трябва да отсеете предложенията и да намерите най-качествените хотели. На помощ в тази трудна задача идва сайтът Топофертите.

Зад него стоят страхотни професионалисти и специалисти, които са успели да подберат най-добрите предложения за почивка и най-качествените хотели, като ще намерите хотели от всяка категория - от луксозни хотели с пет звезди до по-евтини, но все пак приятни хотели с три звезди. Всеки клиент се обслужва лично, като ви се помага да изберете най-добрата оферта за бюджета, с който разполагате. За да ви убедим в професионализма на екипа зад сайта ще споменем един наистина впечатляващ факт. През 2017 година, на третото издание на наградите Lifestyle Awards, измежду всички победители беше и сайтът на Топофертите, като той бе отличен с приза за Най-предпочитан сайт на годината.

Отваряйки сайта, първо ще имате възможност да подбирате предложения от множество хотели във Велинград. Тази дестинация е превъзходен избор за туризъм целогодишно, като предлага възможност да се възползвате от множеството минерални води, благодарение на които СПА услугите са многобройни. Сред хотелите във Велинград, които от Топофертите са избрали за вас, е Арте СПА&Парк - петзвезден, изграден в алпийски стил, предлагащ лукс и елегантност, както и топлина и спокойствие, заедно с много услуги. Хотел Свети Спас също е с пет звезди и не отстъпва по нищо на гореизброените качества. Гранд хотел Велинград е още един петзвезден хотел, който осигурява красота, удобства, СПА и Уелнес център и разнообразни други услуги.

Други по-различни хотели във Велинград, събрани на сайта Топофертите, са хотел Медея, Парк хотел Олимп, хотел Здравец, хотел Аура, хотел Алегра, хотел Зора, хотел България, хотел Селект, хотел Рим, хотел Аква Вива СПА, хотел СПА клуб Бор, хотел Маги, хотел Далиа, апарт хотел Панорама, хотел Релакс, хотел Елбрус и хотелски комплекс Карина. Без значение с колко звезди са удостоени, всеки от тези хотели е избран не случайно, а защото предлага висококачествени услуги, професионално обслужване, разнообразни удобства, които включват отлично обзаведени помещения за настаняване, СПА процедури, басейн, джакузи и много други възможности за забавление и почивка.

Друга категория на този първенец в третото издание на наградите Lifestyle Awards през 2017 година е СПА хотели. В нея местата за настаняване също са внимателно подбрани. Хотелите са сортирани по местоположение - има такива, които се намират в Белчин баня, в град Баня, в село Огняново, в курорта Хисаря, в Павел баня, в село Чифлика, в Сандански, в Сапарева баня, в Девин, Минерални бани, в Кюстендил, във Вършец и в Якоруда. Всички СПА хотели, които са споменати в тази категория, са захранени с минерални води с различни лечебни свойства, предлагат професионализъм в обслужването, отлични условия в помещенията за настаняване и в общите помещения, разнообразни услуги и СПА процедури, както и различни други удобства, като можете да се наслаждавате на грижа за здравето, спокойствие, уют и тишина, които да ви презаредят и да направят почивката ви уникална.

Награденият за най-предпочитан сайт за годината Топофертите се е погрижил и за тези, които искат да почиват на Черно море. В категорията Хотели на море са предложени места за настаняване в Св. Константин и Елена, в Черноморец, Равда, Созопол, Несебър, Поморие, Китен, Царево, Приморско, Слънчев бряг, Свети Влас, Елените, Обзор и Златни пясъци. Офертите за тези хотели са изключително добри, като самите хотели са с отлични условия, предлагат първокласно обслужване, висококачествени услуги и множество възможности за забавление и почивка.

Ако искате да видите най-доброто от чудната природа на страната ни, то в категорията Хотели на планина на Топофертите ще намерите първокласните места за настаняване в Банско, Боровец и в Пампорово. Категорията Градски хотели пък е събрала отлични предложения за хотели в големи и малки градове като София, Троян и Тетевен. Всяко от предложенията в тези две категории осигурява отлично обслужване, превъзходна атмосфера, разнообразни висококачествени услуги и множество удобства.

Топофертите предлага и хотели в други категории – например Селски туризъм. В нея са предложени хотели като хотел Перла в Арбанаси, комплекс Галерия в Копривщица, комплекс Вивиана в Цигов чарк, хотел Арго в село Рибарица, СПА хотел Катерина в град Хаджидимово, вилно селище Романтика Форест в Батак, хотел Света Гора в село Орешак, Вилно селище Свети Георги в Цигов чарк, къща Дюлгерите в Копривщица. Всеки от тези хотели, както и вилните селища, са избрани, защото осигуряват на посетителите си не само множество възможности за почивка, удоволствие и забавления, но и професионализъм, спокойствие, уют и разнообразни удобства.

Някои от вас може би искат да отидат в чужбина. Затова сайтът е подбрал най-добрите предложения за хотели в Гърция, в които ще можете да получите първокласно обслужване, висококачествени услуги, разнообразни удобства, както и множество възможности за забавление и приятно прекарване.

Награденият за Най-предпочитан сайт на годината предлага най-добрите оферти за хотели в България и не само, така че да прекарате възможно най-превъзходната почивка.

Сподели: