Блог статия #11
Дата: 06 Jun 2017 16:10
Прочитания: 8646
Автор: Даниела

Хотелите в село Огняново

 
В село Огняново, област Благоевград има не малко възможности за настаняване. В тази статия ще ви покажем едни от най-добрите и най-популярните.
 
С най-добри отзиви от туристите е комплексът Waterside Houses. Той предлага сауна, хидромасажна вана, безплатен Wi-Fi, безплатен частен паркинг, стаи с телевизор с плосък екран, кабелна, CD плеър и собствена баня – безплатни тоалетни принадлежности и халати. Някои от стаите са с изглед към реката, езерото или планината, а други имат кът за отдих. В услугите на комплекса влизат дейности като риболов, колоездене, а също и гледане на деца.
 
Хотел Огняново СПА има безплатен Wi-Fi, безплатен частен паркинг, собствен бар, турска баня, детска площадка, сауна и СПА център. В стаите има кабелна и телевизор с плосък екран, предлага се рум-сървиз. Хотелът разполага със семейни стаи, има и ресторант, както и закрит басейн.
 
Valentina Castle Hotel & Spa е разкошен хотел, приличащ на замък, който разполага с открит басейн, от който се открива чуден изглед към планината. Има още и безплатен Wi-Fi, безплатен частен паркинг, ресторант, стаи със самостоятелни бани, телевизор с плосък екран, изглед към града или градината, или кът за сядане. Наличен е и тенис корт, обменно бюро и закрит плувен басейн.
 
Биг Хаус е къща за гости, която разполага с безплатен Wi-Fi, безплатен частен паркинг, външен басейн, градина, хидромасажна вана, стаи с климатик, диван и баня с душ (някои – с всекидневна и кухня). Има още всекидневна и кухня, които са общи, както и бар с много различни напитки.
 
Къщата за гости Twin House разполага с безплатен Wi-Fi, безплатен частен паркинг, турска баня, сауна, стаи със собствени бани, телевизор с плосък екран (а в някои – кът за сядане или тераса/балкон). Предлага се и обща кухня, както и открит басейн.
 
Хотел Делта предлага безплатна Wi-Fi връзка, безплатен частен паркинг, масажен салон, сауна, хидромасажна вана, стаи с подово отопление, LCD телевизор и кабелна, 25-метров басейн с прозрачен покрив. Ястията, които се поднасят в ресторанта, са и български, и интернационални. Има бар, а и нощен клуб, който работи през уикенда.
 
Хотел Paradise може да ви предложи безплатна връзка с Wi-Fi, безплатен паркинг, ресторант и бар, сезонен басейн, детска площадка и тераса. Във всички стаи има самостоятелна баня (с душ), безплатни тоалетни принадлежности и сешоар, климатик и телевизор с плосък екран и кабелна. Някои от стаите имат балкон/тераса или кът за сядане. СПА и уелнес центърът разполага със солна сауна, арома сауна, закрит басейн и детски басейн, както и парна баня, турска баня и масажи. В хотела има още ресторант, семейни стаи и бар на място.
 
Royal Spa Valentina Castle е с бар, безплатен паркинг, безплатен Wi-Fi достъп и денонощна рецепция. В стаите има телевизор с плосък екран, а в някои от тях и кът за сядане. Предлагат се възможност да наемете велосипед. Хотелът има и ресторант и обменно бюро.
 
Елеганс СПА Хотел е с денонощна рецепция, достъп до безплатен Wi-Fi, безплатен паркинг, градина, закрит и открит басейн, стаи със самостоятелна баня, климатик и телевизор с кабелна. В апартаментите има и балкон, и кухненски бокс. Предлагат се автомобили, а съвсем наблизо има автобусна спирка. Хотелът разполага с а-ла-карт ресторант, където се сервира закуска на шведска маса и се предлагат международни ястия. В СПА зоната има сауна, парна баня, хидромасажна вана, фитнес център и масажи (те са по заявка).
 
Хотел Бохема СПА разполага разполага с 2 апартамента, 4 тройни стаи, 14 двойни стаи, 3 басейна с минерална вода - хидромасажен 40 градуса, детски 36 градуса и плувен, паркинг, ресторант, лоби бар, тенис маса, бадминтон игрище, колела за планинско колоездене, беседка за празнични вечери и професионален рехабилитатор. Всички стаи са оборудвани с телевизори, баня и тоалетна, спалня два персона, нощно шкафче и огледало, а в апартаментите има и хладилник. Стаите с балкони са с изглед към басейна и река Канина. Ресторантът е с капацитет 60 места, която при необходимост може да се ползва като зала за конференция или семинар. Лятната градина е с 30 места.
 
Семейният хотел Алексовата къща ви предлага безплатен частен паркинг, ресторант, стаи с климатик и телевизор с плосък екран, стаи със собствена баня с душ, халати и безплатни тоалетни принадлежности (някои от стаите имат кът за сядане, други са с изглед към реката, градината или планината), както и безплатна Wi-Fi връзка. В хотела се допускат домашни любимци; има също и закрит плувен басейн.
 
Хотел Петралийски разполага с 2 външни и 1 вътрешен басейн с топла минерална вода, турска и парна баня. В ресторанта се предлага традиционна и здравословна, вегетарианска и веган кухня. Стаите са обзаведени в старинен традиционен за района стил, оборудвани със самостоятелни бани с вани и кабелна телевизия. Апартаментите са с площ от 70 кв.м с камини и вани с джакузи, кабелна телевизия, интернет и големи тераси.

Сподели: