Винаги постоянна отстъпка Отстъпките важат извън текущите промоции в обектите включени в програмата.
Супер отстъпки всеки ден След като закупите Вашата VIP клубна карта, ще я получите в рамките на 2-3 работни дни. Доставката е безплатна.
Бутик за часовници и бижута СИТЕЛА ГОЛД -10%

Основана през 1999г. в град Пловдив фирма Ситела Голд става лидер в търговията на златни бижута, скъпоценни камъни и часовници на известни швейцарски марки. Колекциите италиански бижута които предлагаме са с изключителен дизайн и гарантирано високо качество. Съчетават комфорта на класиката, подчертават индивидуалния стил, линии създадени да задоволят и най-капризния вкус. Това са модели с нежни гравюри, естествени камъни и иновативни материали вдъхновени от природата. Бутикът ни е място където си топло посрещнат можеш да разгледаш новите модни предложения и с лекота да потънеш в света на лукса.

Ситела Голд е изключителен представител в Пловдив на фирма Гюлиян, която е с многогодишен опит в сервизното обслужване и търговията на маркови швейцарски и японски часовници. Марки на производители с висок авторитет в световен мащаб. Марките часовници които предлагаме са с прецизна точност, функционалност и съвременен дизайн. Ще накарат времето да придобие нов смисъл за вас, да бъдете забележителни и неотразими.

Бутикът ни се намира на ул. „Отец Паисий“ 15 и е един от най-посещаваните за избор на бижута и часовници в града.

  • Бутик за часовници и бижута СИТЕЛА ГОЛД -10%
  • Пловдив, ул. Отец Паисий 15
  • 0882851708
  • 10:00 до 18:00 ч
  • OFFICE@SITELAGOLD.COM
  • http://www.sitelagold.com/
Галерия: