Винаги постоянна отстъпка Отстъпките важат извън текущите промоции в обектите включени в програмата.
Супер отстъпки всеки ден След като закупите Вашата VIP клубна карта, ще я получите в рамките на 2-3 работни дни. Доставката е безплатна.
Insect Expert - Унищожаване на вредители - хлебарки, мравки, бълхи и др. -20%
Insect Expert е специализирана фирма в борбата с вредители – хлебарки, бълхи, мишки, плъхове, дървеници, кърлежи, мравки и др.
Освен еднократни обработки при нас може да поръчате и абонаментно обслужване за дезинсекция, дезинфекция, дератизация и дезакаризация на тревни площи на вашите офиси, заведения, ресторанти, административни и производствени сгради, складове и други помещения, съгласно изискванията за добри производствени практики. Ще получите необходимото внимание, обслужване и необходимите документи, които да представите при проверка от РЗИ (ХЕИ). „Insect Expert“ се грижи за вашия дом и офис.
Препаратите, използвани при обработка са безвредни за хората и топлокръвните домашни любимци и са разрешени за използване от Министерство на Здравеопазването!
„Insect Expert“ работи с препарати от водещите световни производители, лицензирани за домашна употреба, безвредни за хора, домашни любимци и растения. Екипът e съставен от сертифицирани специалисти с опит в областта на ДДД (Дезинфекция, Дезинсекция, Дератизация). Дейността на фирмата се извършва под контрола на РЗИ (ХЕИ)!

Отстъпката важи само за ДДД дейностите на фирмата - 20%

  • Insect Expert - Унищожаване на вредители - хлебарки, мравки, бълхи и др. -20%
  • София, жк. Дружба 2, бл. 404
  • 0878318390
  • ПОНЕДЕЛНИК – ПЕТЪК 09.00 – 19.00; СЪБОТА – НЕДЕЛЯ 10.00 – 13.00
  • OFFICE@INSECTEXPERT.NET
  • http://insectexpert.net/