За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Релакс Ваканция в СПА хотел Калиста 4*, Старозагорски минерални бани! 4 нощувки + закуски, обеди, вечери, 1 процедура на ден и Уелнес пакет на цени от 620 лв. на човек
Цена 620.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
ТОП Цена 620.00 лв.
23 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите: до 01.10. 2024г.
* Офертата важи за настаняване в дните от неделя до четвъртък

 

Ваучерът важи за:  4-дневен пакет за 620лв.

 

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване и включва:
• 4 нощувки в двойна стая без тераса;
• 4 закуски, обеди и вечери
• Всеки ден - по една процедура на човек от: 
- Класически масаж на цяло тяло 
- Пилинг с морски соли на цяло тяло и нанасяне на хидратиращ лусион 
- Хидратираща маска за цяло тяло
- Релаксиращ масаж
• Уелнес пакета включва: топъл минерален басейн с хидромасажни лежанки, детски басейн, парна баня - с мента или евкалипт, ледена стая, леден басейн, финландска сауна,     инхрачервена сауна, тепидариум, лакониум, релакс зона, фитнес зала
• паркинг, туристически данък и 9% ДДС
 
Доплащания:
• Деца до 2 г се настаняват безплатно
• 1 дете до 11,99 г на допълнително легло - 120 лв.
• Второ дете от 2 до 11,99 г  на допълнително легло- 260 лв.
• Единично настаняване - 720 лв.
• Доплащане за настаняване в двойна стая с тераса - 80 лв.
• Доплащане за настаняване в двойна стая делукс - 160 лв.
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела! 
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 или 0883 222 024 (всеки ден от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

Всички условия на TopOfertite.com

Хотелската част на Спа хотел "Calista" разполага със уютно обзаведени стаи и апартаменти. На разположение на нашите гости са: 7 Единични стаи, 38 Двойни стаи стандарт, 9 Двойни стаи делукс, 2 Фамилни стаи , 2 Апартамента, 2 ВИП Апартамена

Ресторант
А ла карт ресторант "Calista" - Идеалното място да опитате изискана средиземноморска, интернационална и българска традиционна кухня, качествени вина и напитки в съвременна обстановка и отлично обслужване. Внимателно подбраните ястия в менюто от Главния готвач обещават изключителни кулинарни изкушения.

През топлите месеци работи барбекю градината на ресторанта

Енотека
Енотека „Calista” отвори врати за ценителите на виното. Уютната обстановка пресъздава автентичния дух на старите европейски винарни.

Винената листа  включва богата селекция от български и вносни сортови вина. Менюто предлага изкушаващи гурме предястия и специалитети. В енотека „Calista” има възможност за организиране на винени дегустации по индивидуална програма водени от известни български енолози.

Лоби бар
Барът предлага всички видове топли и студени безалкохолни и алкохолни напитки и коктейли. Намира се в непосредствена близост до рецепция на партерния етаж и предоставя изключителна  възможност да организирате Вашата среща или разговор.
Пиано бар
Музика на живо, класически напитки и пури, най-доброто шампанско, съчетано с романтичната обстановка на изискан нощен клуб.
  • СПА Хотел Калиста 4*
  • Адрес Старозагорски бани (Lat: 42.453385, Long: 25.4964273)
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Понделник - Петък 09:00-20:00ч.; Събота и Неделя: 09:30-19:00ч.
  • TOPOFERTITE.COM@GMAIL.COM
Галерия:
Други подобни оферти: