За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова година 2024 в Дубай и Абу Даби + 5 нощувки със закуски + 3 вечери + 4 евкскурзии, трансфери и тур на Дубай и тур на Абу Даби с екскурзовод на български за 2816 лв.
Цена 2,816.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
ТОП Цена 2,816.00 лв.
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Ваучерът важи за: 5 нощувки от 29.12.2023 до 03.01.2024

Вариант 1: Premier Inn Barsha Heights 3*
• Човек в Двойна стая, Закуска- 2816 лева
• Единична стая, Закуска - 3745 лева
• Трети възрастен в Двойна стая - 2816 лева
• Дете от 3 до 11год. - 2562 лева

Вариант 2: Signature 1 Tecom, Barsha Heights 4*
• Човек в Двойна стая, Закуска- 2914 лева
• Единична стая, Закуска - 3843 лева
• Трети възрастен в Двойна стая - 2914 лева
• Дете от 3 до 11год. - 2660 лева

Вариант 3: Elite Byblos Al Barsha 5* 
• Човек в Двойна стая, Закуска- 2914 лева
• Единична стая, Закуска - 3843 лева
• Трети възрастен в Двойна стая - 2914 лева
• Дете от 3 до 11год. - 2660 лева

В цената са включени:
• Самолетен билет за директен полет София - Абу Даби - София
• Летищни такси
• Малък салонен багаж до 10 кг /с максимални размери до 40 x 30 x 20 см/
• Чекиран багаж до 10 кг
• 5 нощувки със закуска в избран хотел
• Посрещане на летището от български представител
• Трансфери летище-хотел-летище
• Вечеря в деня на настаняване /room service/
• Полудневен тур на модерен Дубай на български език
• Посещение на Рамката на Дубай /с вкл. билети/
• Целодневен тур на Абу Даби с български водач и включено посещение на Бялата Джамия и Двореца на шейха
• Обиколка на Madinat Jumeirah /Арабската Венеция/
• Вечеря в тематичен ресторант в Дубай мол
• Круиз с луксозна яхта в Дубай Марина с включена вечеря
• Фото пауза на изкуствения остров Палмата в комплекса The Pointe
• Фото пауза близо до "златния" 7-звезден хотел "Бурж ал Араб"
• Здравна застраховка "Помощ при пътуване" с покритие 10 000 евро
• Богата и цветна програма с чудесни отзиви

В цената не са включени:
• Съседни седалки в самолета (освен ако не са поръчани и платени)
• Кетъринг по време на полета, който се поръчва и плаща по време на самия полет.
• Допълнителните екскурзии, изрично упоменати в програмата, че са по желание и срещу допълнително заплащане
• Tуристическа градска такса - между 10-20 дирхама на вечер/на стая според избрания от вас хотел

Качване на Бурж Халифа
Посетите една от емблемите на Дубай - най - високата сграда в света – Бурж Халифа /828 метра/, изкачване до наблюдателната площадка на 124-ти етаж.
Цена - 117 лева


Чудните градини
Ще посетим най-големите градини с естествени цветя в света. Огромни фигури на хора, животни, къщи, направени само и единствено от живи цъфтящи цветя.
Включен трансфер и входни билети.
Цена - 88 лева

Сафари в пустинята
Цената включва:
- Транспорт от хотела и обратно
- Дрифт-шоу из "червените дюни"
- Фотосесия в пустинята
- Яздене на камила
- Вечеря на блок маса
- Безалкохолни напитки
- Шоу програма
Цена - 137 лева

Чудните потайности на Стар Дубай
Ще открием най-старите части на Дубай и местата... от където всичко е започнало. Ще посетим златния сук, сука с подправките, много пазари за дрехи и подаръци. Ще обядваме на брега с гледка към Дубай крийк.
Цена - 127 лева

Полудневен тур на изкуствения остров Палмата
Ще обиколим Палмата, ще направим няколко фотопаузи, ще посетим емблематичния хотел Атлантис. Имаме и включено посещение на уникалната нова забележителност The View с 360-градусова гледка на фантастичен Дубай отвисоко.
Цена - 127 лева

Звезден тур на хотел Бурж Ал Араб 7*
Емблематичният хотел отваря врати с възможност за посещение от всички туристи. Ще посетим лобито, някои от най-известните апартаменти в хотела, както и специално направен за тура музей. Продължителността е около час и половина.
Моля да имате предвид, че турът се провежда изцяло с водач от хотела на английски език.
Цена - 177 лева

*Всички допълнителни екскурзии се заявяват и заплащат преди заминаването

 

ПРОГРАМА

ДЕН 1 /29.12.2023/: София - Абу Даби - Дубай
Среща на летище София и полет за Абу Даби. Пристигане на летището и посрещане от представител на фирмата /на български език/.
Трансфер до Дубай и настаняване в хотела. Вечеря /room service вкл. в цената/.
Нощувка.

ДЕН 2 /30.12.2023/: Дубай
Закуска. Днес ни чака чудесен тур през Нов Дубай /вкл. в цената/. Сутринта потегляме към Дубай Марина. Ще видим най-високата жилищна сграда в света Princess Tower, както и усуканата на 360 градуса Cayan Tower. Тук е и мястото за много снимки с невероятните небостъргачи наоколо, както и за колоритните, многомилионни яхти, акустирали в марината. Турът ни продължава към "осмото чудо на света" - изкуственият остров Палмата. Ще преминем по "стъблото", за да стигнем най-новият комплекс The Pointe, откъдето се открива прекрасна гледка към една от емблемите на Дубай - хотел Атлантис. Следва комплекса, наречен "Арабската Венеция" Madinat Jumeirah.
Това е и мястото, откъдето стават най-хубавите снимки към "позлатения" свръхлуксозен хотел Бурж Ал Араб. Нашият тур ще продължи през един от най-скъпите райони в Дубай Джумейра, където живеят местните жители и луксозните им къщи. Пътят ни ще премине през най-големия булевард на града и Финансовия център, стигайки до една от новите атракции - Рамката на Дубай /вкл. в цената/.
Трансфер и посещение на Дубай мол /вкл. в цената/ - най-големия търговски център в света и най-красивите танцуващи фонтани. По желание /срещу допълнително заплащане - 60 евро на човек/ може да се качите на най-високата сграда в света Бурж Халифа - 828 метра/163 етажа. От наблюдателната площадка на 124-ти етаж се открива невероятна панорамна гледка! Дубай, небостъргачите наоколо, светлините, пустинята ... хоризонта са наоколо. А чудните танцуващи фонтани са в подножието – великолепни и незабравими.
Вечеря в ресторант в Дубай мол /вкл. в цената/.
Нощувка.

ДЕН 3 /31.12.2023/: Дубай
Закуска. Посещение на най-голямата градина от естествени цветя в пустинята Miracle Garden/Чудните градини /срещу допълнително заплащане - 45 евро на човек с вкл. билет + транспорт/. Огромни цветни композиции от милиони живи растения, насред пясъците. Това са градини, които наистина си струва да се видят.

Свободно време за плаж и почивка или по желание, тур до изкуствения остров Палмата с включено посещение на уникалната нова забележителност The View - невероятна панорамна гледка от 240 метра височина. За да бъдете на върха на света /срещу допълнително заплащане - 65 евро на човек/. Свободно време в емблематичния хотел Atlantis, който се намира на върха на Палмата. Ще изпратим слънцето по време на невероятен залез. Ще направим фото пауза и пред емблематичния хотел Бурж Ал Араб.
След тура е време да посрещнем подобаващо Новата година!
Забележка: Опциите и цените за новогодишна вечеря ще бъдат допълнително уточнени.
Ношувка.

ДЕН 4 /01.01.2024/: Дубай
ЧЕСТИТА НОВА 2024 ГОДИНА!
Закуска. Свободно време или по желание полудневен тур - Чудните потайности на Стар Дубай с включен обяд и посещение на традиционна местна къща и чаша арабско кафе /срещу допълнително заплащане - 65 евро на човек/.
Вечерта, круиз с луксозна яхта по Дубай Марина /вкл. в пакетната цена/. Ще сме истински знаменитости с круиз по Дубай Марина с луксозна яхта. Това е една от най-големите яхти в Дубай. Ще преминем през уникалният изкуствен канал, оформящ Марината в Дубай, за да излезем в залива и да видим изкуственият остров "Палмата". Единствено на борда на този круиз ще видим още една от емблемите на Дубай, хотел Атлантис, намиращ се на върха на Палмата. Ще го видим от водата. Осветен и красив. На борда, ни чака кетъринг от 5* хотел и готвачи на живо, които ще приготвят храната ни пред нас.
Нощувка.

ДЕН 5 /02.01.2024/: Дубай
Свободно време за плаж и разходка или по желание Звезден тур на хотел Бурж Ал Араб 7* /срещу допълнително заплащане - 90 евро/. Емблематичният хотел отваря врати с възможност за посещение от всички туристи. Моля, да имате предвид, че тура се провежда изцяло с водач от хотела на английски език. Ще посетим лобито, някои от най-известните апартаменти в хотела, както и специално направен за тура музей.
Следобяд - Сафари в пустинята с трансфер и вечеря /срещу допълнително заплащане - 70 евро на човек с вкл. трансфер и вечеря/. Задължителна дестинация за всеки посетител на Дубай е Арабската пустиня и емблематичното сафари в нея. Ще се насладим на вълнуваща арабска вечер, потопени в традициите и културата на коренните жители на Дубай - бедуините.
Турът започва от хотела. Огромният джип ще се отправи към "червената пустиня", известна с червения си пясък и големи дюни. Ще започнем с дрифт-шоу. Ще стигнем до пустинен лагер и ще се настаним в него. Ще изпратим слънцето "изгубени" сред пясъците, защото пустинните залези са незабравими. Ще яздим камили, ще опитаме традиционно арабско наргиле, ще пием арабски чай, ще караме бъгита ... Това е мястото, където ни чака и богата вечеря под звездите, както и традиционна шоу програма.

Връщане в хотела.
Нощувка.

ДЕН 6 /03.01.2024/: Дубай - Абу Даби - София
Закуска. Днес се отправяме към Абу Даби - столицата на Обединените Арабски Емирства. Абу Даби е модерен град, разположен на множество острови. Градът съчетава в себе си традиционни арабски сгради, с модерни стъклени небостъргачи, молове и атракции.
Тук ни чака Бялата Джамия, най-голямата джамия в емирствата. Ще научим интересни неща за историята, културата и религията на местното население. Архитектурата на Джамията предлага възможност за футуристични снимки, с които ще връщаме  спомените от посещението си. Красиво и великолепно!

Обиколката продължава през най-скъпият район на града Ал Батийн, където се намира и старият президентски дворец. Веднага след това ще открием и новият дворец на Шейха - Qasr Al Watan. Приказна архитектура и лукс. Ще посетим заседателната и балната зала за да разгледаме емблематични вещи от личната колекция на Шейха.
* Билет за входа за новия дворец на шейха се заплаща отделно, ако решите.
Ще се отбием за снимки и на крайбрeжната улица Корниш - истински красива крайбрежна променада.
За финала сме запазили най-големият тематичен парк в света Ferrari World /отвън/, в който сенамира най-бързото влакче в света, развиващо скорост от 240 км/ч.
Трансфер до летището в Абу Даби и полет за София.
Пристигане на летище София.Застраховка "Отмяна на пътуване"

Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора.
Взима се предвид възрастта на пътуващия, както и оставащото време до заминаването.

Стойността на застраховката е между 3% и 7% върху крайната дължима сума по договора за пътуване.
Има увеличение на стойността след определена възрастова граница.
Системата на застрахователя изчислява стойността на полицата за всеки пътуващ, след въвеждане на конкретните параметри.

Полицата се сключва до пет дни след подписването на договора.

Какво покрива застраховката:

Разходи за отмяна на пътуване - възстановяват се разходи в случай на отмяна на пътуване поради някоя от следните причини:


 • Внезапно заболяване, злополука или смърт на застрахованото лице;

 • Внезапно заболяване или злополука, налагащи стационарен или домашен режим на лечение, или смърт на близък роднина на застрахованото лице;

 • Увреждане на жилището на застрахованото лице в резултат на пожар, кражба чрез взлом или стихийни бедствия, чиято сериозност налага присъствието на застрахования;

 • Стачка в транспорта, която не е била очаквана при сключването на застраховката.

 • Положителен PCR тест /ако се налага правенето на такъв преди тръгване/ - ако полицата има покритие за Ковид

 • Лимитът на отговорност не може да надвишава платената обща сума за пътуването

 •  

Не се дължи обезщетение, ако пътуването бъде отменено поради някоя от следните причини:


 • Покритието важи само ако пътуването бъде отменено преди застрахованото лице да
  отпътува за дестинацията.

 • Земетресение, екологична катастрофа или друго събитие с масови последици;

 • Невъзможност за навременно снабдяване с необходими за пътуването документи
  /международен паспорт, виза, задължителни ваксини и др./, включително поради административни пречки.

 • Самоубийство или опит за самоубийство


При настъпило застрахователно събитие, застрахователя изисква официални документи, доказващи всички детайли от съответната институция /в оригинал/.

Други подобни оферти: