За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Балнео и СПА Хотел Минерал Ягода, с. Ягода! Нощувка + закуска, вътрешен басейн с топла минерална вода, детски басейн, джакузи и СПА пакет на цени от 80 лв. на човек
Цена от 80.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 80.00 лв.
Изтекла оферта
17 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 02.01 до 30.06.2023 г.

*Офертата НЕ важи за официални празници и почивни дни!!!

 

Ваучерът важи за:
Вариант 1:
1-дневен Делничен пакет /неделя - четвъртък/ - 160 лв.

Вариант 2: 2-дневен Уикенд пакет (петък и събота) - 360 лв.

 

Ваучерът важи за Двама човека и включва:
• 1 или 2 нощувки в двойна стая с балкон
• 1 или 2 закуски на блок маса или мини блок маса (спрямо заетостта на хотела)
СПА пакет: вътрешен басейн с минерална вода (36 - 39 градуса, 12 x 7 м.), нов вътрешен детски басейн, вътрешно джакузи с хидромасажни дюзи (38 градуса), финландска сауна, парна баня, шоково ведро и релакс зона
• Интернет, Паркинг
• туристическа такса

 

Доплащания:
• Първо дете до 11,99 г. на разтегателен фотьойл - Безплатно
• Второ дете до 11,99 г. на доп. легло - 35 лв. на ден 
• Деца над 12 г. или Трети възрастен на доп. легло - 35 лв. на ден
• Доплащане за тройна стая - 35 лв. на ден за помещението
• Доплащане за апартамент - 80 лв. на ден за помещението
• за единично настаняване в единична стая се закупува ваучер + доплащане 45 лв на вечер
• за вечеря на 3-степенно фиксирано меню - 30 лв. на ден
• за обяд + вечеря на 3-степенно фиксирано меню - 45 лв. на ден
• за домашен любимец до 5 кг. - 30 лв на вечер
* Гостът няма право да избира или заменя ястията, но може да се съобразим ако има специфичен начин на хранене! За целта хотела е изготвил предварително Седмично меню!!!
Всички доплащания се извършват на рецепция в хотела!
 

Анулации: до 7 дни преди датата на настаняване - без неустойка!

Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък от 09:00 до 17:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 

Всички условия на ТopОfertite.com.

Хотел Минерал Ягода е разположен в с. Ягода община Мъглиж, в подножието на Стара планина и Средна гора, между градовете Стара Загора и Казанлък.Хотелски комплекс „Минерал Ягода“ е най-свежото и модерно място, предлагащо релаксиращи и лечебни процедури и терапии, съчетаващи свойствата на естествените минерални източници с ултрамодерна апаратура и висококвалифицирани специалисти. Комплексът предлага конферентна зала с капацитет 50 места, напълно оборудвана за нуждите на всяко бизнес мероприятие, безплатен паркинг за нашите гости, както и открит детски басейн и детски кът през летният сезон.

Минералният извор се намира в непосредствена близост до хотела. Водата в този район оказва благоприятно въздействие при заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система,ортопедични заболявания и различни кожни състояния. Вътрешният басейн работи от 10:00 до 20:00 ч и е с температура 36 градуса. Външният басейн  работи от Май до Октомври. Басейнът е с олимпийски размери, работи от 09:00 до 18:00 ч. и поддържа температура около 31 градуса. За всеки гост е предвиден шезлонг и чадър. Съоръжението може да се ползва и от гости, които не са настанени в хотела. Детският външен басейн, разположен до големия басейн, работи от Май до Октомври, работното му време е от 09:00 до 18:00 ч., а в непосредствена близост до него се намира водна пързалка и открит детски кът. Комплексът разполага с външно джакузи, като през летния сезон можете да се възползвате от благоприятното въздействие на Черноморска луга, а през зимата функционира като външно джакузи със студен и топъл сектор. Температурата на топлия сектор е 38 градуса. Комплексът предлага също така парна баня, финландска сауна, арома сауна и хамам.

Хотелът предлага лечение и профилактика на заболявания на периферната нервна система, опорно-двигателната система, гинекологични заболования, такива на дихателната система, както и кожни проблеми.

Сектора по физикална терапия предлага на своите пациенти електротерапия с високочестотни, нискочестотни и средночестотони токове, магнитотерапия, лазертерапия, терапия с УВ лъчи и разнообразие от топлотерапии – парафинолечение, луголечение и криотерапия.

На същото ниво са обособени сектор за водни терапии и за профилактика на дихателни проблеми включително солна стая с най-ново поколение халогенератор и арома сауна.

Всички стаи разполагат с легла, нощни шкафчета, бюро, мека мебел, масичка, минибар, телевизор, тераса с маса и стол. В някой стаи има вана, в други душ кабини. Във всички апартаменти има вана. Единичните стаи са с размери около 14 кв.м и обзаведени с легло персон и половина. Всяка единичнa стая разполага с минибар, климатик, LCD телевизор, телефо, сешоар, гардероб, халат, чехли и баня с необходимите консумативи.
* В хотела НЯМА програми на Нова Телевизия!!!


Настаняване:
• Двойна стая - мин. 2; макс. 2 + 1
• Апартамент - мин. 2; макс. 2 + 2

  • Минерал Ягода
  • Адрес с.Ягода, ул. Баненска 13 (с.Ягода, ул. Баненска 13)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: