За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА хотел Елбрус 3*, Велинград! Нощувка + закуска, обяд, вечеря, солен басейн, джакузи, басейни с лечебна минерална вода и СПА пакет на цени от 100 лв. на човек
Цена от 100.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 100.00 лв.
Изтекла оферта
10 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 03.01 до 31.05.2023 г.

*Офертата НЕ важи за официални празнични, почивни дни, ваканции и периоди със специални пакети!


Ваучерът важи за: 1-дневен пакет:
Вариант 1:
от неделя до четвъртък
• двойна стая за двама за 200 лв
• единична стая за 140 лв
• апартамент за трима за 300 лв
 
Вариант 2: за петък и събота в:
• двойна стая за двама за 220 лв
• единична стая за 150 лв
• апартамент за трима за 320 лв
* За Уикенда се изисква престой от минимум 2 нощувки!!!


Ваучерът важи за помещението и включва:
• 1 нощувка
• Закуска, обяд и вечеря на блок маса
СПА пакет: 3  /три / басейна с лечебна минерална вода, солен басейн с джакузи, лежанки и водопади, инфрачервена сауна, билкова сауна, леден кът, турска баня, парна баня , фитнес зала
• Интернет
• Паркинг
• Туристическа такса и застраховка

 

Доплащания:
• Деца до 3,99 г. - Безплатно
• Дете от 4 до 11,99 г. на разтегателен фотьойл - 45 лв. на вечер
• Дете над 12 г. или Трети възрастен на разтегателен фотьойл в двойна стая - 60 лв. на вечер
Всички доплащания се извършват на рецепция при настаняване в хотела!

 

Настаняване - след 15:00ч, освобождаване - до 12:00 ч!!!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите за свободни места за настаняване на: 0883 222 024 или като изпратите запитване. 

Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com


Представете разпечатани ваучери при настаняване!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

На почивка ли сте? Сънувате ли още? Събуждате се от сладък аромат на прясно изпечени закуски……. Ароматът изпълва сетивата Ви, сърцето Ви с копнеж. Напомня Ви на сън прекрасен за уют домашен, любов, топлина… В съзнанието Ви изплуват хрупкави и топли банички, мекички … Това не е сън. Вие сте си у дома! Ще Ви посрещнем с вкусни сладки изкушения приготвени по авторски рецепти в нашето сладкарско ателие. За сладкишите и закуските използваме само качествени и чисти суровини от български доставчици. Сами приготвяме сладката, блатовете и кремовете, които вграждаме в тортите. Печем ги на място и Ви ги поднасяме с усмивка. Опитайте нашите неповторими сладкарски произведения в уютната приятелска обстановка на СПА Хотел Елбрус. Ще ги получите заедно с широката усмивка на нашите служители и топлина от вълшебните ръце на нашите сладкари. Ако сте гости на Велинград или живеете в нашият прекрасен град може да поръчате сладкиши, торти и домашни банички за вкъщи.  Можете да поръчате дребни сладки хапки за рожден ден, фирмено парти или празник. Искате ли да опитате нашите вкусни изкушения? Заповядайте при нас!

 

На разположение на всеки, посетил хотел Елбрус във Велинград, са и двойни стаи (които са 61 на брой) и 20 апартаменти. Във всяка от стаите оборудването се състои от телевизор с плосък екран, хладилник, тераса и самостоятелна баня със сешоар. Можете да ползвате и безплатна Wi-Fi връзка. Изгледът от стаята ви ще открие пред вас или един от парковете на Велинград, или красива горска картина. Апартаментите са образувани от две стаи (спалня и хол), като също имат самостоятелна баня. Оборудвани са с холна гарнитура (която може да се разтяга, образувайки допълнителна спалня), хладилник, кабелна телевизия, телефон и тераса (откриваща гледка към Родопите). Всяко от помещенията за настаняване в СПА хотел Елбрус е луксозно, уютно и има невероятен чар. 

Ресторантът му е в стила на Родопите, като е разделен на две – вътрешна зала (която може да вмести до 130 души) и лятна градина (която разполага с барбекю). Превъзходната храна е традиционно българска, като зеленчуците се произвеждат на място, в био оранжерията на хотел Елбрус. Ще можете да опитате и вкусни напитки в дневния бар, който предлага висок професионализъм от страна на персонала, уютна атмосфера и елегантност.

Велинград е добре познат с качеството на СПА услугите си и хотел Елбрус прави всичко по силите си да предложи възможно най-перфектни условия в това отношение. Тук се предлагат физиотерапевтични услуги. Всички служат за успешно лечение на заболявания на белите дробове, на периферната нервна система, на опорно-двигателната система и други. Соления басейн е снабден с уникална пречистваща система на водата без използване на хлор. Алпийските соли, които използваме притежават антиалергично и противовъзпалително действие.

СПА и Уелнес центърът на хотел Елбрус, Велинград, предлагат още финландска сауна, инфрачервена сауна, зона за релакс, парна баня. Можете да използвате безплатния фитнес център. Срещу допълнително заплащане се предлага ползване на барбекюто; различни масажи; някои от услугите на СПА и Уелнес центъра; вестници; гладене, химическо чистене, пералня и конферентна зала.

СПА хотел Елбрус предлага детска площадка, където децата ви могат да се забавляват. А за вас има бар и ресторант, а и опция да поръчате закуска в стаята. Сейфът на хотела можете да ползвате безплатно, на ваше разположение са и денонощна рецепция, и помещение, където да съхранявате багажа си.

Настаняване:
• Двойна стая - мин. 2; макс. 2 + 1 дете или 3 възрастни
• Апартамент - макс. 3
• Фамилен апартамент - макс. 2 + 2 деца до 11,99 г.

  • СПА хотел Елбрус 3*
  • Адрес Велинград, бул. Хан Аспарух 116
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Пон - петък 9:00 - 20:00 ч.; Събота и неделя от 09:30 - 19:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: