За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
4-дневна екскурзия до Истанбул с включена панорамна обиколка и възможност за посещение на църквата на Първо число + 2 нощувки със закуски, посещение на Одрин и транспорт за 145 лв. на човек
Цена от 20.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 125.00 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на отпътуване: 30.09.2021 г.
 

 

Ваучерът важи за: 4-дневна екскурзия до Истанбул с включена панорамна обиколка - 145 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 125 лв.

 


Цената включва:
• Транспорт с автобус от София, Ихтиман, Пазарджик, Пловдив, Хасково и Димитровград с лицензиран автобус 1*/3*
• 2 нощувки със закуски в хотел 3* в Истанбул
• Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод
• Посещение на фирмен магазин за захарни изделия и фирмен магазин за кожени облекла и аксесоари
• Посещение на Одрин и Одринската борса
• Посещение на българската църква "Св. св. Константин и Елена"- при минимум 20 туристи
• Водач от туристическата агенция
• Пътни и гранични такси

Цената НЕ включва:
• Медицинска застраховка за лица до 65 ненавършени години - 6лв, за лица от 65 до 75 ненавършени години - 8лв; лица над 75г не се застраховат
• Посещение на църквата на Първо число - 5 евро. (Посещението на Църквата на Първо число се осъществява в зависимост от деня в който се пада първо число на месеца.)
• Посещение на църквата "Света София" с местен екскурзовод, с включена входна такса - 20 евро
• Посещение на водохранилище за питейна вода в Истанбул Йеребатан сарнъджъ, с включена входна такса - 20 евро
• Разходка с корабче по Босфора - 17 eвро
• Разглеждане на султанския дворец "Долмабахче" с екскурзовод на български език - 25 евро (включена входна такса и трансфер)
• Автобусна разходка с посещение на Watergarden İstanbul - 17 евро, плюс доплащане на входната такса за аквариума - 75 турски лири
• Посещение на небостъргача Сапфир с билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер и панорамната площадка - 22 евро
• Музейни такси
• Куверт за местно атракционно заведение Гар Мюзик Хол - 29 eвро
• Куверт за вечеря на яхта по Босфора с шоу програма, трансфер до пристанището и неограничено количество на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 40 евро
• Застраховка "Отмяна на пътуване"
• Доплащане към туроператора за ползване на двойна седалка от един турист - 60 лв.
* Деца до 4.99 г посещават безплатно вътрешни екскурзии без ползване на място в автобуса!!!
** Деца от 5 до 11.99 .г - 30% намаление при посещение на вътрешни екскурзии (с изключение на входните такси на дворците)!!!
*** Туристите трябва стриктно да спазват фиксираното време и място за допълнителните мероприятия. При закъснение и неявяване е за тяхна сметка!!!

 

Необходими документи:
• Валиден задграничен паспорт
* За деца под 18г, пътуващи с един родител или без родителите си, нотариално заверена декларация (оригинал и копие)!!!
 

 

Фирмата си запазва правата за изменение на реда на допълнителните екскурзии по независещи от нея обстоятелства.

Ориентировъчен валутен курс: 1 лв = 5,24 турски лири.

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резевация на телефон: 0888 811 277 (Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.). Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Туристическата агенция си запазва правото на промени по допълнителните екскурзии по независещи от нея причини.

Общи условия за туристически пакет:
Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти.

Туристическа програма:
1 ден - Отпътуване в 20:00ч от София (автогара Сердика или храм-паметник Александър Невски), в 20:30ч от Ихтиман (комплекс Мотел Ихтиман), в 20:50ч от Пазарджик (бензиностанция Shell), в 21:45ч от Пловдив (бензиностанция OMV до хотел Санкт Петербург), в 23:45ч от Хасково (по договаряне), в 23:45ч от Димитровград (Газпром бензиностанция). Нощен преход.
2 ден - Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел 3*. Ако има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14:00ч. Кратка почивка. По желание (срещу доплащане) разходка с корабче по Босфора - новият султански дворец Долмабахче, Чираан Палас - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът Ортакьой - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости Румели Хисар и Анадолу Хисар, летният султански дворец Бейлербеи, Кулата на девицата и други. По желание (срещу доплащане, при минимум 25 човека) посещение на султанския дворец Долмабахче с екскурзовод на български език.
Следобед по желание (срещу доплащане и при минимум 15 човека) посещение на небостъргача Сапфир - най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването ѝ в края на 2009 г, сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, SPA с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност да се качите до панорамната площадка, откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE - 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела.
* По желание (срещу доплащане) вечеря в ресторант с турска шоу програма - кувертът включва програма, вечеря и 2 напитки по избор. Или вечеря на кораб по Босфора (кувертът включва трансфер, вечеря, програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки). Нощувка.
3 ден - Закуска. Панорамна обиколка на Истанбул: историческият център на града - Синята джамия (само отвън), площад Хиподрума с трите обелиска, византийската базилика Св. София (само отвън), преминаване по моста над Златния рог, преминаване в азиатската част на града по въжения мост над пролива Босфор - чудо на строителната техника, фото пауза край Босфора. Обиколката продължава с посещение на българската желязна църква Света Стефан, намираща се на брега за залива Златен рог. Връщане в хотела. Свободно време или по желание (срещу доплащане) посещение с местен екскурзовод на византийската базилика Св. София (с входна такса) - построена от Константин Велики през 4 век и реконструирана от Юстиниан през 6 век, водохранилището Йеребатан саранджъ и дворецът Токапъ. Следобед отпътуване за азиатската част на града с минаване по един от мостовете над пролива Босфор. Ще посетим най-новия Мол в Истанбул - Emaar. В аквариума с подводна зоологическа градина ще може да видите (срещу доплащане) 7 различни тематични сектора с над 20 000 морски обитатели и земноводни от 200 вида, включващи подводният стъклен тунел, галерията с риби, скали и водопади, Царството на крокодилите, островът на пингвините, Горската секция включва - змии, паяци, игуани, хамелеони, диви пирани, гигантски водни плъхове и много други интригуващи жители на горите и още много други изненади. Ще имате възможността да пазарувате в магазините на някои от световно известните марки и също така на голяма част от местните марки, като Hugo Boss, Guess, Gucci, Hermes, Lc Waikiki, Victoria's Secret, Zara, Kemal Tanca, Hotic, Altinbas и други. Свободно време за шопинг и продължаване към Watergarden İstanbul, където ще наблюдаваме светлинното шоу на пеещите фонтани. Изключителна хореография на вода, светлина, лазерни ефекти и музикално шоу. Басейнът е разположен на площ от 5 хиляди квадратни метра в сърцето на Watergarden Истанбул и се смята за най-големия басейн в Европа. Свободно време. Вечерта връщане в хотела, като ще минем отново по един от мостовете над пролива Босфор и ще имаме възможността да се насладите на красотата на осветените в различни цветове мостове над пролива. Вечеря в турско атракционно заведение (срещу доплащане) - Гар мюзик хол или вечеря на кораб по Босфора с турска шоу програма и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки. Връщане в хотела. Нощувка.
4 ден - Закуска. Посещение на Църквата на първо число. Отпътуване за град Одрин около 08:00ч. Преди излизане от Истанбул посещение на фирмен магазин за захарни изделия и магазин кожени облекла и аксесоари (при минимум 20 туристи). Пристигане в Одрин. Посещение на Одринската борса (около 30 мин. престой). Посещение на българската църква Св. св. Константин и Елена (при минимум 20 туристи). Един час престой в центъра на Одрин за обяд и индивидуално разглеждане на Селимие. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

Маршрут: София - Ихтиман - Пазарджик - Пловдив - Хасково - Истанбул - Одрид

Църквата "Първо число", както я наричат повечето хора или църквата с ключетата се посещава от хиляди хора от цял свят на всяко първо число от месеца. Те си купуват до входа на църквата т.нар. „сребърни” и „златни” ключета - всяко по 1 TL., които символизират желанията на хората. С този ключ символично се отключват иконите в църквата и хората си пожелават желание. Някои от посетителите влизат в подземната крипта, за да получат и светена вода от малък извор, други стоят и чакат, за да получат благословията на гръцки православен свещеник и осветят своите ключета. Условието е, че ако се сбъдне желанието на човек, той трябва да върне ключа в църквата – отново на първо число на месеца и може да си вземе нов ключ с ново желание. Но връщането на ключа е задължително при сбъдване на желанието. А хората, които връщат ключетата, са стотици!
* Посещението на Църквата на Първо Число се осъществява в зависимост от деня в който се пада първо число на месеца.

  • Джуанна Травел
  • Адрес София, бул. Христо Ботев 133 (София, бул. Христо Ботев 133)
  • 0888 811 277
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.
  • DJUANNATRAVEL@ABV.BG
Галерия: