За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
2-дневен Уикенд в Сокобаня + нощувка, закуска, обяд, вечеря с жива музика, възможност за посещение на СПА комплекс Соко Терме и представител на фирмата за 126 лв. на човек
Цена от 20.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 106.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 25.09 - 26.09.2021 г.
 

 

Ваучерът важи за: 2-дневен Уикенд в Сокобаня - 126 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 106 лв.

 


Цената включва:
• Представител по време на екскурзията
• Нощувка със закуска и обяд
• Вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки

Цената НЕ включва:
• Транспорт с автобус по маршрута София - Сокобаня - София - 35 лв.
• Посещение на СПА комплекс Соко Терме - 600 динара
• Разходи от личен характер
• Разходка до водопада "Рипалъка" в планината Озрен - 5 лв.
 

 

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резевация на телефон: 0888 811 277 (Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.). Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Туристическата агенция си запазва правото на промени по допълнителните екскурзии по независещи от нея причини.

Общи условия за туристически пакет:
Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти.

Предлагаме ви едни незабравими дни в кокетното градче Сокобаня, сгушено между планините Rtanj, Ozren и Bukovаc.  Разположен в каньона на река Моравица, градът се намира в близост до Бованското езеро и има красива, богата природа. Чистият му и свеж въздух привлича туристи вече повече от 170 години, а лечебните му, минерални извори са с температура на водата над 36 градуса. В града битува поверие, че идваш тук стар, а си тръгваш млад.

Туристическа програма:
1 ден - Настаняване в хотел „MB” или къщи за гости “VILLA PALMA” и обяд в ресторанта. Трансфер до центъра и свободно време, или посещение на СПА комплекс „Соко Терме“ ,  или разходка с водач по пътечките край река Моравица до едно от най-известните местности за излети - Лептерия и природния феномен „Богородица в стената” в подножието на Сокоград, след това по възможност посещение на черквичката Пресвета Богородица. Вечеря по меню с жива музика и неограничена консумация на домашни алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.
2 ден - Закуска. Освобождаване на хотела/къщата за гости до 12:00 ч. Възможност за екскурзия до водопада “Рипалька“ в планината Озрен с посещение на езерото на любовта (по желание срещу допълнително заплащане).

  • Джуанна Травел
  • Адрес София, бул. Христо Ботев 133 (София, бул. Христо Ботев 133)
  • 0888 811 277
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.
  • DJUANNATRAVEL@ABV.BG
Галерия: