За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна екскурзия през Септември до Истанбул, Одрин и Принцови острови + 3 нощувки със закуски, посещение на Желязната църква, транспорт и представител на фирмата за 205 лв. на човек
Цена от 20.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 185.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 08.09 - 12.09.2021 г.
 

 

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Истанбул, Одрин и Принцови острови - 205 лв.
Стойност на ваучера: 20 лв.; Доплащане в агенцията: 185 лв.

 


Цената включва:
• Транспорт с автобус по маршрут София - Истанбул - Одрин - София
• 2 нощувки със закуски в хотели 2*/3* в Истанбул
• 1 нощувка със закуска в хотели 2*/3* на остров Буюк Ада
• Пътни и гранични такси
• Представител на фирмата по време на пътуването и престоя в Истанбул
• Посещение на Одрин - БОНУС
• Посещение на Желязната църква "Св. Стефан" - БОНУС

Цената НЕ включва:
• Двупосочен билет за ферибот Истанбул - Буюк ада - Истанбул – 10 TLY (закупува се индивидуална карта за градският транспорт, с която се валидира билета)
• Панорамна обиколка на Истанбул, с включен местен екскурзовод - 15 евро
* Ще имате възможност да разгледате историческите символи на града - Синята джамия, площад „Хиподрума” с трите обелиска., Топ Капъ Сарай (отвън), Двореца на султаните от Османската династия и църквата  „Света София“ (отвън).
• Посещение на двореца „Топ Капъ Сарай“ - 25 евро
• Вечеря в рибен ресторант на остров Буюк Ада - 16 евро 
* Ще имате възможност да поседнете и да се насладите на невероятни гледки към сините, спокойни води на „Мраморно море“. Освен това, ще можете да похапнете салатка, баница,прясна морска риба,пилешки шиш, кюфте и десерт.
• Куверт за вечеря на яхта по Босфора, с включен трансфер до пристанището, шоу програма и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство - 40 евро
• Куверт за посещение на атракционно заведение „Gar Music Hall” - 28 евро
• Вечеря в рибен ресторант под моста „Галата“, над залива „Златният рог“ - 25 евро/20 евро
* Менюто включва най-различни предястия, калмари, основно ястие (риба или пилешко кюфте), десерт (сезонни плодове). Според напитките, менюто се разделя на алкохолно (25 евро) или безалкохолно (20 евро)!!!
• Посещение на небостъргачът „САПФИР“ - 22 евро
• Посещение на мол „Aqua Florya” - 5 евро - трансфер до мола + 150 лири - вход за аквариума „Istanbul Akvaryum”
• Разходка с кораб по Босфора - 16 евро
• Входни такси за дворците „Топ Капъ Сарай“ и „Долмабахче Сарай“ - 23 евро
• Следобеден шопинг в мол Виа Порт Венеция + нощен романтичен Истанбул– панорамна обиколка на града с посещение на мол Виа Порт Венеция и „Пеещите фонтани“ - 15 евро
• Възможност за доплащане за настаняване в хотел 4* - 30 лв.
* От допълнителните екскурзии маркирани с * може да се избира само една, тъй като са в един часови диапазон!!!

 

ВАЖНО!!! Задължителна предварителна резевация на телефон: 0888 811 277 (Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.). Необходимо е да представите разпечатан ваучер при посещението си в агенцията!
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Туристическата агенция си запазва правото на промени по допълнителните екскурзии по независещи от нея причини.

Общи условия за туристически пакет:
Фирма Джуанна Виктория ЕООД е лицензиран туроператор с лиценз № РК-01-7195. Джуанна Виктория е агенция създадена от желанието да предложи на своите клиенти усмивки и сбъднати мечти.

Туристическа програма:
1 ден (08.09) - В 21:00 ч. отпътуване от град София - автогара „Сердика” за Истанбул с преминаване през ГКПП Капитан Андреево. 
2 ден (09.09) - Пристигане в Истанбул рано сутринта. Около 08:00 ч. панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език (срещу допълнително заплащане). Посещение на истoрическия център на града - Синята джамия (отвън), площад „Хиподрума” с трите обелиска., Топ Капъ Сарай, Двореца на султаните от Османската династия (отвън). По желание посещение на двореца Топ Капъ Сарай (срещу допълнително заплащане). БОНУС посещение на Желязната църква "Св. Стефан“. Около обяд, плавайки с ферибот през Мраморно море ще стигнем до „Принцовите острови“ - архипелаг от 9 острова и 2 скали, разположени югоизточно от град Истанбул. Настаняване в хотел на най - големия остров от архипелага - Буюк ада. Свободно време за разходка и разглеждане на острова.
* Вечерта, по желание вечеря в местен ресторант (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден (10.09) - Закуска и отпътуване към град Истанбул. Настаняване в хотел. 
* В 10:30 ч. по желание посещение на най-новият небостъргач в града - МОЛ САПФИР (сградата е висока 226 м, има 54 етажа. Асансьорът изкачва до 54-ия етаж за 1 минута пътниците. От там се открива невероятна панорама към Истанбул и на двата континента. Освен това ще имате възможността да се насладите на уникално кино изживяване - 4D формат, разходка с хеликоптер над Истанбул и на великолепната гледка, докато пиете топъл турски чай.) (срещу допълнително заплащане). 
* В 10:30 ч. по желание посещение най-новия мол „Аква Флория“. Неговата концепция, ще промени възприятието ви за обикновения мол за пазаруване. Той е невероятен комплекс, предлагащ на своите посетители, също така и най-големия на територията на Турция тематичен аквариум „Istanbul Akvaryum”, разполагащ с 64 отделения с най-различни земни и морски обитатели.
Връщане в хотела и свободно време. Вечерта:
* По желание вечеря на кораб с богата атракционна програма включваща танца на Дервишите (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
* По желание вечеря в рибен ресторант под моста „Галата“ над залива „Златният рог“ (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
* По желание посещение на местен ресторант „Gar MusicHall“ с традиционна турска шоу програма, бели денс, вечеря, забавления и танци (срещу допълнително заплащане). Връщане в хотела. Нощувка.
4 ден (11.09) - Закуска. Възможност за организиране на допълнителни екскурзии:
* В 08:00 ч. по желание разходка с корабче по Босфора - преминаване под въжените мостове на Босфора - разглеждане на едни от най-скъпите къщи и Султански дворци. По време на екскурзията ще има екскурзоводска програма на български език. Истанбул може да разгледате най-добре по време на тази екскурзия и да се насладите на красотите на този прекрасен град (срещу допълнително заплащане). 
* В 10:30 ч. по желание посещение на двореца Долмабахче Сарай - турския Версай един уникален дворец, който е препоръчително да се види. Този дворец е изграден с много кристал и тонове злато (срещу допълнително заплащане). 
* В 15:30 ч. по желание автобусна обиколка, следобеден шопинг в мол Виа Порт Венеция + нощен романтичен Истанбул (срещу допълнително заплащане). Първо ще посетим мол „Виа Порт Венеция“, направен по подобие на известния град в Италия. Там, освен да пазарувате в магазините с намаления на световно известните и местни марки, така също ще можете и да се разходите с гондола по Канале гранде или да се снимате на площада Сан Марко. След това обиколката ни, ще продължи към новооткритите „Пеещи фонтани“, намиращи се в двора на мол „Water Garden”, които успяха за кратко време да впечатлят стотици хиляди туристи. Тук ще можете да се насладите на едно изкуство представено под формата на различни фигури, които фонтаните карат водата да прави, те се извършват в такт с песните, които са специално и предварително подбрани. Интерес за туристите представлява и „огънят,който излиза от водата“, (специални дюзи пускащи огън, изградени в самия фонтан). Тук ще имате възможност и да вечеряте в едно от многобройните ресторантчета с гледка към фонтаните (срещу допълнително заплащане). На връщане към хотела ще можете да се насладите на нощен романтичен Истанбул една прекрасна екскурзия с възможност за снимки на интересно осветени обекти (като например един от мостовете над Босфора, светещ в различни цветове). Нощувка.
5 ден (12.09) - Закуска. Освобождаване на хотела. Около 08:30 ч. - Отпътуване за град Одрин. Пристигане в града и посещение на борса за перилни препарати и джамията Селимие - най-внушителната творба на ненадминатият турски архитект Мимар Синан. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта. 

Небостъргачът „Сапфир“ представлява най-високата жилищна сграда в Европа и се нарежда и сред най-високите в света, като се помещават над 170 апартамента. Тук живеят и някои от актьорите играещи в турските сериали предавани по българската телевизия. Интерес за туристите освен 4D кино преживяването представлява и удивителната 360 градусова гледка на Истанбул, която се разкрива от последният етаж на небостъргача, където можете да видите дори и черно море и круизните кораби (при хубаво време).
Мол „Aqua Florya”  - ще имате възможност да посетите 145 магазина, на световно известни и местни марки, разположени на площ от 50,000 кв.м., както и амфитеатър с 900 места, 11 кино салона и много кафенета и ресторанти предлагащи вкусни и разнообразни кухни. В мола се намира и най-големият на територията на цяла Турция тематичен аквариум „Istanbul Akvaryum” в който, следвайки географски начертан маршрут ще преминете през 17 различни теми и 1 дъждовна гора. Ще видите 17 000 земни и морски обитатели от около 1500 различни вида, а също така и ще се докоснете до много различни райони, чрез интерактивни игри, визуални графики и филми.
„Долмабахче Сарай“ е един от най интересните и красиви дворци, не само в Европа, но и в Света. Ще бъдете пленени от изяществото на този дворец и удивени от златото и кристалите спомогнали изграждането му.
Мол Виа Порт Венеция е изграден по подобие на едноимения град в Италия с удивителните гондоли, с които можете да се разходите по Канале Гранде, дори и площада Сан Марко е изграден в този удивителен мол. Новооткритите „Пеещи фонтани“ успяха за кратко време да впечатлят стотици хиляди туристи. Тук ще можете да се насладите на едно изкуство представено под формата на различни фигури, които фонтаните карат водата да прави, те се извършват в такт с песните, които са специално и предварително подбрани. Интерес за туристите представлява и „огънят който излиза от водата“, (специални дюзи пускащи огън, изградени в самия фонтан). 

  • Джуанна Травел
  • Адрес София, бул. Христо Ботев 133 (София, бул. Христо Ботев 133)
  • 0888 811 277
  • Понеделник - Петък от 10:00 до 17:00 ч.
  • DJUANNATRAVEL@ABV.BG
Галерия: