За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в Комплекс Вемара Клуб 3*, Бяла! Нощувка в самостоятелна вила за до Шестима + външен басейн, шезлонг и чадър около басейна за 249 лв.
Цена от 249.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 249.00 лв.
Изтекла оферта
59 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 02.07 - 31.08.2021 г.
* Хотелският комплекс спазва стриктно заповедите, указанията и препоръките на Министерство на здравеопазването, Българската агенция по безопасност на храните, РЗИ и СЗО!!!

 

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет - 249 лв.

 

 

Ваучерът важи за помещението (за до Шестима) и включва:
• Нощувка в самостоятелна вила
• Външен басейн
• Шезлонг и чадър около басейна
• Мултифункционално игрище
• Паркинг

 

Доплащания:
• Доплащане за допълнително легло - 10 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на място в комплекса!
 

 

В хотела НЕ се допускат домашни любимци!!!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Пон - петък от 09:00 до 18:30 ч.; Събота от 09:30 до 14:00 ч). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com или на телефон, като представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Необходимо е да представите номер и секретен код на ваучер, при настаняване!!!
 
Всички условия на ТopOfertite.com

Хотел Вемара Клуб 3*, Бяла разполага с хотелска част със 70 стаи и апартаменти и 12 самостоятелни вили.Изграден през 2010 г. и разположен близо до гр. Бяла /1 км./ в тиха и спокойна местност, над скалата, с прекрасен изглед към залива на Обзор, на красив нос, наречен „Свети Атанас”. Хотелът е в границите на Археологически музей на открито, който включва комплекс, където бяха открити останки от антично селище и винарна на повече от 2000 години. Разстоянието до най-близкия уединен плаж и яхтен кей е 300 м. В Бяла има много магазини, кафета и ресторанти, лятно кино, водна пързалка, поликлиника. От Бяла са на разположение ежедневни автобусни линии до гр. Варна, Бургас, Слънчев бряг (35 км.) и древния исторически град Несебър. Комплексът предлага безплатен паркинг. 

Двуетажната вила се състои от едно голямо студио на първия етаж с отделна баня, обособен кухненски кът и възможност за до 2 допълнителни легла. Вторият етаж включва спалня, втора спалня с по две редовни легла и още една двойна стая, етажът разполага с 2 обособени бани. 

Триетажната вила се състои от едно голямо студио на първия етаж с отделна баня, обособен кухненски кът и възможност за до 2 допълнителни легла. Вторият етаж включва спалня, втора спалня с по две редовни легла, с обособена баня. Трети етаж - една двойна стая с обособена баня. 

Всички вили разполагат с балкон, индивидуален климатик, баня с тоалетна, душ и сешоар, минихладилник и телевизор със сателитна телевизия. Изгледът е парк и море.

Във всяка вила има възможност за разполагане на общо 2 допълнителни легла. 

  • Вемара Клуб
  • Адрес Бяла (Бяла)
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: