За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Великден в Апартаменти за гости във Вила Парк, Боровец! 2 или 3 нощувки + закуски и Празнична Великденска вечеря на цени от 80 лв. на човек
Цена от 80.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 80.00 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 29.04 - 04.05.2021 г.
 

 

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 2-дневен пакет - 80 лв.

Вариант 2: 3-дневен пакет - 120 лв.

 

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва: 
• 2 или 3 нощувки в студио
• 2 или 3 закуски на блок маса
* Под 20 госта изхранването е на сет меню!!!
• Празнична Великденска вечеря
• Интернет в общите части на хотела
• Паркинг
• Туристическа такса

 

 

Доплащания:
• Деца до 1,99 г. - Безплатно
• Деца от 2 до 5,99 г. на доп. легло - 50% от цената на възрастен
• Деца от 6 до 17,99 г. на доп. легло - 70%  от цената на възрастен
• Трети възрастен на доп. легло - закупува ваучер
• Доплащане за апартамент 20 лв. на ден за помещението
Всички доплащания се извършват на място в хотела!


 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък от 9:00 до 18:30ч.; Събота от 9:30 до 14:00ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

При настаняване в комплекса представете разпечатан ваучер!!!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com

 

Вила Парк 4* се намира в центъра на Боровец - един от най-предпочитаните планински курорти и ски центрове в България. Курортът е разположен в подножието на северните склонове на величествената Рила планина. Villa Park e заобиколен от борови гори и красиви планински пейзажи. Намира се на тихо и спокойно място, като същевременно е на пешеходно разстояние от кабинковия лифт, ски пистите и множеството магазини, ресторанти и барове. Villa Park Боровец разполага със студия и апартаменти с модерен и уютен дизайн и напълно обзаведени, което осигурява най-високо ниво на комфорт и спокойствие за всеки гост. Обзавеждането е според международните стандарти и включва луксозни бани, обзаведена кухня, сателитна телевизия и други. Стаите имат самостоятелни балкони, от които се разкрива смайваща гледка към вековната борова гора.

Villa Park Боровец предлага 60 обзаведени студия, с площ от около 35 кв. метра, които разполагат със спалня или разтегателно канапе, баня с душ кабина, изцяло оборудван кухненски кът с хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и котлони, телевизор, кабелна телевизия и телефон. Едноспалните апартаменти разполагат с просторна всекидневна с една спалня, разтегателно канапе, баня с душ кабина, изцяло оборудван кухненски кът с хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и котлони, телевизор, кабелна телевизия и телефон. Освен едноспалните Вила Парк предлага и двуспални апартаменти, които са оборудвани с просторна всекидневна с две спални, разтегателен фотьойл, баня с душ кабина, изцяло оборудван кухненски кът с хладилник, кафе машина, микровълнова фурна и котлони, телевизор, кабелна телевизия и телефон.

В ресторанта на Villa Park Боровец се предлага съвременна българска и интернационална кухня. Ресторантът е идеално съчетание от изискана кухня, безупречно обслужване и елегантна и уютна атмосфера. Ресторантът разполага с капацитет от 120 места, което дава отлични възможности за провеждане на различни мероприятия и партита.

Насладете се на приятната атмосфера на лоби бара на Villa Park Боровец, където камината и прекрасната гледка към вътрешния двор с борова гора създават приятно усещане за домашен уют и топлина.

Настаняване:
• Студио - мин. 2; макс. 2 + 1
• Едноспален апартамент - 2 + 2

  • Апартаменти за гости Вила Парк 2*
  • Адрес Боровец
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 18:30 ч.; Събота 9:30 - 14:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: