За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
СПА релакс в Балнео и СПА Хотел Минерал Ягода, с. Ягода! 2 или 3 нощувки + закуски, вътрешен басейн с минерална вода, вътрешно джакузи и СПА пакет на цени от 100 лв. на човек
Цена от 100.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 100.00 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.09.2021 г. в дните от Неделя до Четвъртък
* За дните Петък и Събота има задължително доплащане!!!

* Офертата НЕ важи за официалните празнични дни!!!

* Офертата НЕ важи за гости с направление номер 3 код 23 за физиотерапия и рехабилитация!!!
 

 

Ваучерът важи за:
Вариант 1:
2-дневен пакет - 100 лв.

Вариант 2: 3-дневен пакет - 144 лв.

 

 

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 2 или 3 нощувки в двойна стая
• 2 или 3 закуски на блок маса или мини блок маса (в зависимост от броя на гостите)
СПА пакет: вътрешен басейн с минерална вода (36 градуса), вътрешно джакузи с хидромасажни дюзи (38 градуса), финландска сауна, парна баня, шоково ведро и релакс зона
• Ранно настаняване и късно освобождаване (с предварителна заявка и при възможност от страна на хотела)
• Интернет
• Паркинг
• Туристически данък

 

Доплащания:
• Доплащане за Уикенд (Петък и Събота) - 18 лв. на ден
• Деца до 3,99 г. - Безплатно
• Деца от 4 до 11,99 г. на доп. легло - 10 лв. на ден 
• Деца над 12 г. или Трети възрастен на доп. легло - 25 лв. на ден
• Доплащане за единично настаняване - 30 лв. на ден
• Доплащане за двойна стая с вана - 5 лв. на ден за помещението
• Доплащане за тройна стая - 30 лв. на ден за помещението
• Доплащане за апартамент с вана - 70 лв. на ден за помещението
• Доплащане за вечеря на 3-степенно фиксирано меню - 16 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на рецепция в хотела!!!


 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.:0883 222 024 (Пон - петък от 09:00 до 18:30ч.; Събота от 09:30 до 14:00ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

Всички условия на ТopОfertite.com

Хотел Минерал Ягода е разположен в с. Ягода община Мъглиж, в подножието на Стара планина и Средна гора, между градовете Стара Загора и Казанлък.Хотелски комплекс „Минерал Ягода“ е най-свежото и модерно място, предлагащо релаксиращи и лечебни процедури и терапии, съчетаващи свойствата на естествените минерални източници с ултрамодерна апаратура и висококвалифицирани специалисти. Комплексът предлага конферентна зала с капацитет 50 места, напълно оборудвана за нуждите на всяко бизнес мероприятие, безплатен паркинг за нашите гости, както и открит детски басейн и детски кът през летният сезон.

Минералният извор се намира в непосредствена близост до хотела. Водата в този район оказва благоприятно въздействие при заболявания на опорно-двигателния апарат, на периферната нервна система,ортопедични заболявания и различни кожни състояния. Вътрешният басейн работи от 10:00 до 20:00 ч и е с температура 36 градуса. Външният басейн  работи от Май до Октомври. Басейнът е с олимпийски размери, работи от 09:00 до 18:00 ч. и поддържа температура около 31 градуса. За всеки гост е предвиден шезлонг и чадър. Съоръжението може да се ползва и от гости, които не са настанени в хотела. Детският външен басейн, разположен до големия басейн, работи от Май до Октомври, работното му време е от 09:00 до 18:00 ч., а в непосредствена близост до него се намира водна пързалка и открит детски кът. Комплексът разполага с външно джакузи, като през летния сезон можете да се възползвате от благоприятното въздействие на Черноморска луга, а през зимата функционира като външно джакузи със студен и топъл сектор. Температурата на топлия сектор е 38 градуса. Комплексът предлага също така парна баня, финландска сауна, арома сауна и хамам.

Хотелът предлага лечение и профилактика на заболявания на периферната нервна система, опорно-двигателната система, гинекологични заболования, такива на дихателната система, както и кожни проблеми.

Сектора по физикална терапия предлага на своите пациенти електротерапия с високочестотни, нискочестотни и средночестотони токове, магнитотерапия, лазертерапия, терапия с УВ лъчи и разнообразие от топлотерапии – парафинолечение, луголечение и криотерапия.

На същото ниво са обособени сектор за водни терапии и за профилактика на дихателни проблеми включително солна стая с най-ново поколение халогенератор и арома сауна.

Помещения:
• Единична стая - с размери около 18 кв.м и обзаведени с легло персон и половина.Всички разполагат с просторна тераса. Разполагат с минибар, климатик, LCD телевизор, телефон в стаята, сешоар, халат и чехли, а баните са заредени с необходимитте консумативи.
• Двойна стая - с размери от 20 до 25 кв. м обзаведени с легло тип спалня и разтегателен фотьойл. Всички разполагат с просторна тераса. Разполагат с минибар, климатик, LCD телевизор, телефон в стаята, сешоар, халат и чехли, а баните са заредени с необходимитте консумативи и хавлии в 3 размера.
• Тройна вечер - с размери над 25 кв. м и обзаведени с легло тип спалня и единично редовно легло или 3 редовни легла. Всички разполагат с просторна тераса. Разполагат с минибар, климатик, LCD телевизор, телефон в стаята, сешоар, халат и чехли, а баните са заредени с необходимитте консумативи и хавлии в 3 размера.
• Апартамент - с площ от над 40 кв.м и се състоят от 2 отделни помещения - спалня с голямо легло и хол с мека мебел. Всяка стая от апартамента има отделна тераса. Банята е с вана. Разполагат с минибар, климатик, LCD телевизор, телефон в стаята, сешоар, халат и чехли, а баните са заредени с необходимитте консумативи и хавлии в 3 размера.
* В хотела НЯМА програми на Нова Телевизия!!!


Настаняване:
• Двойна стая - мин. 2; макс. 2 + 1
• Апартамент - мин. 2; макс. 2 + 2

  • Минерал Ягода
  • Адрес с.Ягода, ул. Баненска 13 (с.Ягода, ул. Баненска 13)
  • 0883 222 024
  • Понеделник - Петък от 09:00 до 17:00 ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: