За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Капарирай самостоятелна вила за до 10 човека за Нова Година в Пампорово! 3 нощувки за до 10 човека за 1975 лв. за помещението
Цена от 1,975.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 1,975.00 лв.
Изтекла оферта
0 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: 29.12 - 01.01.2021 г. вкл.
* Задължително доплащане за вилата - 1155 лв. (на място)
 
 
 
Ваучерът важи за: 3-дневен пакет - 1975 лв.
 

 
 
Ваучерът е за цялото помещение и включва:
• 3 нощувки в самостоятелна вила за до 10 човека
• Външно барбекю
• Интернет
• Паркинг
• Туристическа такса
 
 
 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 18:30ч., Събота 9:30 - 14:00ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!

Задължително е да представите вашите ваучери РАЗПЕЧАТАНИ при настаняването си в хотела!


По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения

Всички условия на TopOfertite.com

 

 

Разположена точно до пистите на известния ски курорт Пампорово, Вила Елица се намира сред буйни борови гори.

Вила Елица разполага 3 двойни стаи (всяка с възможност за допълнително легло), салон с камина, трапезария, остъклена тераса. Всяка стая е обзаведена с: телевизор с кабелна TV, самостоятелен санитарен възел, Wi-Fi интернет, локално парно отопление. Има и напълно оборудван кухненски салон с хладилник с фризер, електрическа готварска печка с фурна, кафе машина, тостери, електрическа кана, микровълнова, пълен комплект прибори и посуди и пералня-сушилня.

Домашни любимци се допускат при доплащане на 10лв на ден, след предварителна заявка.

Ресторантът на Вила Елица е специализиран в българската кухня и регионалните ястия от Смолянския район. Барът разполага с широк асортимент от алкохолни и безалкохолни напитки, на които можете да се насладите край камината в лобито.

Терасата с каменни пейки е чудесно място да се насладите на питие на открито, докато се любувате на зеленината. На разположение са детски кът и съоръжения за барбекю в градината.

Склоновете на Родопите и няколко крос-кънтри ски-писти са лесно достъпни от Вила Елица. Налице е безплатен частен паркинг.

  • Хотел Елица
  • Адрес Хотел Елица Пампорово
  • 0884 222 038; 0878 823 222; 0883 222 024
  • Понеделник - петък от 09:00 до 17ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: