За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова Година в Египет, Шарм ел Шейх с полет на 28.12! 6 нощувки + самолетни билети, летищни такси и транфер на цени от 1013 лв на човек
Цена от 1,013.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 1,013.00 лв.
Изтекла оферта
8 Ваучера
остават 160 ваучера
Условия:

Валидност на ваучерите: 28.12.2020 - 03.01.2021г.

Ваучерът важи за:
TROPITEL NAAMA BAY 5* All Inclusive: 1013 лв

CHARMILLION CLUB RESORT 5* All Inclusive: 1100 лв

ROYAL ALBATROS MODERNA 5* All Inclusive: 1177 лв

BARCELO TIRAN SHARM 5* All Inclusive: 1282 лв

*Цените са за човек настанен в двойна стая

**За цени на настаняване на трети възрастен, дете или друг тип помещение са свържете с нас

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Самолетни билети София – Шарм ел Шейх - София с чартърен полет (вкл. кетъринг по време на полета);
• 15 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 5 кг;
• Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 29.06.2020);
• 6 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Представител на туроператора с български или английски/руски език за престоя;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Шарм ел Шейх);
• Новогодишна вечеря в хотела – срещу заплащане, задължителна за някои хотели;
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
• Виза – 25 $ (заплаща се и се получава на място след пристигане, единстевно ако ще се напуска територията на Синайския полуостров);
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 4,5 евро/9 лева за7 дни; за лица от 75 до 80 г: 13,5 евро / 27 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

Информация за Новогодишните вечери в ШАРМ ЕЛ ШЕЙХ:

BARCELO TIRAN SHARM 5* Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 104 Евро, Дете (2-14) – 53 Евро, Дете (0-2 год.) - безплатно.

CHARMILLION CLUB RESORT 5* Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 128 Евро, Дете (7-14) – 64 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно.

ROYAL ALBATROS MODERNA 5* Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 135 Евро, Дете (7-14) – 68 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно.

TROPITEL NAAMA BAY 5* Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 110 Евро, Дете (7-14) – 55 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно.

!!! ПРОМОЦИОНАЛНИ УСЛОВИЯ САМО ЗА НОВИ РЕЗЕРВАЦИИ, направени в периода 20.07.2020 - 30.09.2020

Плащания:
- депозит при записване в размер на 25 евро на човек
- доплащане до 31 дни преди датата на пътуване
- за резервации направени от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване е необходимо 100 % плащане при резервация.

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек
2.2. Ако направената анулация е от 30 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
2.3. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:

- депозит при записване в размер на 30% на човек от общата цена на всички услуги, включени в договора за туристически пакет;
-доплащане до 22 дни преди датата на пътуване.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет);

3. Анулационни срокове:
3.1. Потребителят има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
3.2. След този срок, потребителят може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
3.2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 3.1. и до 50 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро;
3.2.2. Ако направената анулация е от 49 до 22 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване;
3.2.3. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване;
3.2.4. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване

 

Примерна програма за Нова година 2021 в Египет - 6 нощувки в Шарм ел Шейх:

Ден 1 /28.12/ Директен чартърен полет от София/Терминал 1 – Шарм ел Шейх. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2 - 3 /29.12 – 30.12/Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзиии (резерварат се и се заплащат на място в Египет):

Планината на Моисей и Манастира „Св. Екатерина”
Изкачване на светата планина, посрещане на изгрева, когато според легендата става опрощаване на човешките грехове. Според преданието, на върха на тази планина, Моисей е получил скрижалите и десетте Божии заповеди. Екскурзията завършва с посещение на уникалното светилище - древният манастир "Св. Екатерина ". В библиотеката на манастира се пазят 3300 ръкописа на 11 езика – много, от които са украсени с позлата и ярки цветове . Синайската колекция разполага с ръкописи, датиращи още от VI век, и съдържа предимно преписи на Свещеното Писание, църковни слова и богослужебни текстове, но включва също и древногръцки произведения и няколко медицински текста с билкови лекове за различни страдания. Смята се, че по стойност колекцията отстъпва единствено на съкровищницата на Ватикана. Връщане в хотела.

Петра, Йордания - столица на набатеите
Разположена е в естествено укрепената планинска долина Вади Муса („Долината на Мойсей“) на източния склон на Уади Араба, на кръстопътя на главните търговски маршрути – към Газа на запад, Бостра и Дамаск на север, Ейлат на Червено море и Персийския залив от другата страна на пустинята. Непознат на западния свят в продължение на стотици години, розовочервеникавият град Петра някога процъфтявал като важна точка от древните търговски маршрути. Той е обграден от високи планини и е достъпен през тясно дефиле, а забележителните му, изсечени в скалите сгради са запазени непокътнати. През 1985 г. Петра е включена Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Екскурзията е целодневна, предлага се със самолет или с ферибот. Връщане в хотела.

Национален парк Рас Мохамед
Посещение на един от най-известните подводни резервати с разноцветни корали и голямо разнообразие от риби. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели. Екскурзията се предлага с катер и автобус. Връщане в хотела.

Йерусалим
Ще имате възможност да посетите вечните исторически забележителности като: Маслиновата гора в Гетсиманската градина, от където се открива прекрасна гледка към Стария град и Купола на скалата; Стената на плача - най-почитаната и свята част на града е еврпейската, където могат да се видят много поклонници; Виа Долороса – скръбният път, пътят на страданието, последният земен път на Христос към Голгота. Виа Долороса днес е една малка тясна уличка в стария Йерусалим, по която е минал с кръстния си товар Иисус Христос към мястото на разпятието; Витлеем - посещение на една от най-старите църкви в света, построена на мястото на раждането на Христос, почитана като светилище на последователите на християнството и исляма. Връщане в хотела.

Ден 4 /31.12/ Закуска в хотела. Свободно време. Новогодишна празнична вечеря (срещу доплащане). Нощувка.

Ден 5 - 6 /01.01 – 02.01/ Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

Ден 7 /03.01/ Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Свободно време и трансфер до летището за чартърния полет Шарм ел Шейх – София.

Важно! Програмата и изпълнението ѝ са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Шарм ел Шейх.

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: