За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова година 2021 в Анталия, Турция! Директен чартърен полет от София на 29.12.2020 - 5 нощувки, All Inclusive и трансфери за 574 лева на човек
Цена от 814.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 814.00 лв.
Изтекла оферта
6 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 29.12.2020 - 03.01.2021

Ваучерът важи за:
MYSEA HOTELS INCEKUM 4+* All Inclusive, Алания: 574лв
PORTO BELLO HOTEL RESORT AND SPA 5* All Inclusive, Анталия: 709лв
SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL 5* All Inclusive, Анталия: 727лв
GRAND PARK LARA 5* All Inclusive, Анталия: 765лв
LIMAK ARCADIA HOTEL AND SPA RESORT 5*All Inclusive, Белек: 814лв
LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL AND RESORT 5* All inclusive, Белек: 823 лв
LIMAK LARA DE LUXE HOTEL AND RESORT 5* All Inclusive, Анталия: 926 лв
 

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:

  • Самолетен билет София - Анталия - София с чартърен полет (не вкл. кетъринг по време на полета);
  • Пътнически и летищни такси (в размер на 79 евро на човек към 24.04.2020);
  • Държавна такса сигурност за летищата в Турция;
  • 20 кг чекиран багаж и до 8 кг ръчен багаж;
  • Трансфери летище - хотел - летище;
  • 5 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).

 
ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:

  • Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Анталия);
  • Новогодишна вечеря в хотела (за всеки хотел условията и цената са индивидуални);
  • Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
  • Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 3 евро/6 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 8 евро / 16 лева за 8 дни;
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

 

Доплащане за Новогодишна вечеря

MYSEA HOTELS INCEKUM 4+*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 18 Евро. Дете (7-12 год.) - 10 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно.

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 60 Евро. Дете (7-12 год.) - 30 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно. Хотелът ще организира програма за деца в отделна зала!

SEALIFE FAMILY RESORT HOTEL 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 50 Евро. Дете (7-12 год.) - 25 Евро, Дете (0-7 год.) - безплатно. Хотелът ще организира програма за деца в отделна зала!

GRAND PARK LARA 5*: Хотелът не предлага Новогодишна вечеря!

LIMAK ARCADIA HOTEL & RESORT 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 45 Евро. Дете (2-15 год.) - 22,50 Евро, Дете (0-2 год.) - безплатно.

LIMAK ATLANTIS DE LUXE HOTEL & RESORT 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 45 Евро. Дете (2-15 год.) - 22,50 Евро, Дете (0-2 год.) - безплатно.

LIMAK LARA DE LUXE HOTEL & RESORT 5*: Задължителна Новогодишна вечеря: Възрастен: 45 Евро. Дете (2-15 год.) - 22,50 Евро, Дете (0-2 год.) - безплатно.

/Само за нови резервации, направени след 01.10.2020 вкл./

Плащания:
- депозит при записване в размер на 25 евро на човек
- доплащане до 31 дни преди датата на пътуване
- за резервации направени от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване е необходимо 100 % плащане при резервация.

Анулационни срокове:
1.ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 1. и до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро на човек
2.2. Ако направената анулация е от 30 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 50 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
2.3. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
3. В случай, че резервация е направена от 8 и по-малко дни преди датата на отпътуване, ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка, в срок до 24 часа от датата на записване.

СТАНДАРТНИ УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания:
- депозит в размер на 30% от общата дължима сума на човек при записване;
- доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване. 

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност. 

3. Анулационни срокове: 
3.1.  ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да се откаже от договора без да дължи неустойка или обезщетение, в срок до 3 (три) дни от датата на записване и заплащане на депозит.
3.2. След този срок, ПОТРЕБИТЕЛЯТ може да анулира договора по всяко време преди започването на изпълнението на туристическия пакет, след като заплати неустойка в размери, както следва:
    3.2.1 Ако анулацията е направена след изтичане на срока упоменат в т. 3.1. и до 50 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 25 евро
    3.2.2. Ако направената анулация е от 49 до 22 дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 30 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
    3.2.3. Ако направената анулация е от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.
    3.2.4. Ако направената анулация е 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване неустойката е в размер на 100 % от общата цена за бъдещата дата за пътуване.  

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени

ПРИМЕРНА ПРОГРАМА ЗА НОВА ГОДИНА В АНТАЛИЯ, ТУРЦИЯ:

Ден 1: Директен чартърен полет от София - Анталия. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-5: Закуска. Свободно време или по желание допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат на място в Турция. Сред тях са изброените по-долу, както и много други:

Демре-Мира-Кекова

Ще имате възможност да посетите църквата Св. Николай Чудотворец и древния скален Некропол. След това ще се впуснете в незабравимо водно приключение с круиз на яхта към потъналия град Симена. По време на круиза е отделено време и за къпане в лазурните води на Средиземно море. Предлага се обяд. Ще имате възможност и да се сдобиете със сувенири от магазин за икони, фабрика за оникс и винарска изба, които ще посетите по време на тази допълнителна екскурзия.

Далян Краб тур

С тази екскурзия ще посетите реката Далиян, известна като "Турската Венеция". След разходка по реката с яхта, ще посетите древния град Каунос и Ликийските гробници. Време за къпане също е предвидено при посещението на известния плаж Изтезе. За любителите има възможност за ловене на раци (срещу допълнително заплащане и приготвяне). Ще посетите минерални източници, винарска изба и фабрика за оникс. Осигурени са закуска, обяд и вечеря за участниците в това приключние.

Аквариума Antalya Aquarium

Това е един от най-големите в света подводни тунели, с дължина 131м и ширина 3м. Разполага с над 40 тематични морски и океански аквариума. Ще посетите също и терариума, OCEANRIDE XD кинотеатър, както и снежната стая. Тази допълнителна екскурзия може да бъде направена и вечер.

Ден 6: Закуска. Освобождаване на стаите. Трансфер до летището и полет за София.

*Програмата примерна за настаняване с 5 нощувки.

*Предложените допълнителни екскурзии са примерни и дните на провеждането им подлежат на препотвърждение на място в Турция.

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: