За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Шоколадова торта с аеро шоколад, пресни ягоди, шоколадов мус и баварски крем от Сладкарница Орхидея за 33,50 лв
Цена от 5.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 28.50 лв.
Изтекла оферта
18 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучера: до 30.11.2020г.
 
 
Ваучерът важи заШоколадова торта с аеро шоколад 16 парчета за 33,50 лв
Стойност на ваучера: 5 лв, доплащане на място: 28,50 лв.
 
 
Описание на тортата: 
Шоколадова торта, 16 парчета, Съдържание: аеро шоколад (белгийски, бял или кафяв), пресни ягоди, шоколадов мус и баварски крем.  Тортата се предлага в два варианта - с бял или млечен кафяв белгийски шоколад, уточнява се при поръчка от страна на клиента
 
Необходимо е да поръчате тортата минимум 2 дни предварително по телефона: 0988 804 754 или на имейл tortite1@abv.bg + прикачен ваучер и телефон за връзка с клиента. В мейла се уточнява кога ще бъде взета поръчката или ако е с доставка - точен адрес за доставка.
Необходимо е да представите вашия ваучер разпечатан при взимане на тортата!
 
Ако желаете доставка на ваш адрес, тя се заплаща отделно от торатата 5 лв за гр. София! Доставките се извършват всеки ден (без вторник) след 10ч., като при запълнен график доставки НЕ СЕ извършват!
Кутията на тортите се заплаща допълнително на място - 1,50 лв!
 
Всички условия на ТopОfertite.com


В Слакарница "Орхидея"
качеството е постоянна величина. В тортите няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.
Важно! Съдържанието на тортата е съобразено с изискванията по БДС! Поръчаният сладкарски продукт се изработва в деня, в който клиентът ще го вземе. Тортите и сладкишите на Сладкарница "Орхидея" не се замразяват и не съдържат консерванти. Всеки клиент може да изиска сертификат при взимане на сладкарския продукт.
 
В тортата няма никакви изкуствени оцветители и консерванти. Използват се белгийски сладкарски украси, извлечени изцяло от естествени храни.
Доверете се на сладките изкушения на Сладкарница "Орхидея". Всички продукти са авторски и направени за клиентите с много внимание, въображение и усет към детайлите от Майстор сладкар Валентин Пелев. Сладкарницата залага на истинските вкусове, продукти и специално отношение към клиентите. Всичко е прясно приготвено - дори пред очите ви!
 
Тортите на Сладкарница "Орхидея" са подходящи за консумация от деца и възрастни - съдържанието им е съобразено с изискванията по БДС и не съдържа никакви изкуствени оцветители, есенции и консерванти. По желание при подаване на заявката може да бъде изискан сертификат за качество и съдържание на поръчаната торта.

 

  • СЛАДКАРНИЦА ОРХИДЕЯ
  • Адрес ул.Оборище 88
  • 0988 804 754
  • Пон - пет: 07:00 до 19:30, съб. и неделя: 08-18 ч; Вторник - почивен ден
  • TORTITE1@ABV.BG
  • http://tortite.eu/
Галерия: