За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Разходка с луксозна яхта за до 10 човека в Черно море от Яхта BAVARIA 49! Частен круиз или круиз с нощувка на цени от 110 лв на започнат час.
Цена от 110.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 110.00 лв.
Изтекла оферта
39 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.09.2020г. 

* След 01.09 - 10% отстъпка!!!


Вариант 1: Наемане на яхтата за частен круиз - 110 лв. на започнат час

Вариант 2: Круиз с нощувка - 1900 лв. (за целия круиз)


Частен круиз: Час на отплаване - по желание, продължителност - минимум 3 часа. Максимум 10 пасажера. Програма: Отплаване от пристанище Несебър – Стар град, панорамна разходка или посока по желание, спиране за къпане в открито море, възможност за барбекю на самотен плаж и акостиране в пристанище Несебър – Стар град.

 

Круиз с нощувка: Час на отплаване - 10:00 ч., продължителност - 26 ч. Максимум 8 пасажера. Програма: Отплаване от пристанище Несебър – Стар град, плаване до остров  „Света Анастасия“, акостиране на остров  „Света Анастасия“, време за разходка и плаж на острова /основното ядене в ресторант на острова не е включено в цената/, спиране за къпане в открито море, плаване до СОЗОПОЛ или ЧЕРНОМОРЕЦ, акостиране в СОЗОПОЛ или ЧЕРНОМОРЕЦ, време за разходка /вечеря в  ресторант в Созопол или Черноморец не е включено в цената/, нощуване на яхтата, закуска на яхтата, отплаване към Несебър, спиране за къпане в открито море и акостиране в пристанище Несебър – Стар град

 

 

** При лоши атмосферни условия  круизът може да бъде преместен в друг удобен ден и час, или платената сума възстановена!!!


*** Осигурен безплатен транспорт от района Равда-Несебър-Слънчев бряг-Свети Влас!!!


Преди да закупите ваучер, моля, да проверите възможностите за резервация на тел.: 0885 580 600

 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

Яхта Мис Мелина се намира на южно пристанище в Несебър - Стария град.

Извършва чартъри, както и мини дневни и вечерни круизи в акваторията около Несебър, Равда, Слънчев бряг, Свети влас, нос Емине. Предлагат се целодневни круизи до Созопол, Черноморец и остров Света Анастасия.

Яхта Мис Мелина ще Ви гарантира стахотни летни емоции. Ще можете да опознаете Несебър и околностите му. Яхта Мис Мелина е отличен избор за Вашият празник - рожден ден, ергенско или моминско парти, както и за малък тийм билдинг.

Яхта Мис Мелина е модел Bavaria, с дължина 49 фута /15 метра/, разполага с 8 спални места и на борда и са добре дошли до 12 пасажера. Екипажът се състои от 2-ма души.

  • Яхта Мис Мелина
  • Адрес Слънчев бряг
  • 0899 243 331; 0887 233 320
  • .
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: