За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Балнеохотел Аура, Велинград пакет Здраве и Живот! 3, 4 или 5 нощувки + закуска, обяд, вечеря, лекарски преглед, 3 лечебни процедури на ден и Уелнес пакет на цени от 225 лв на човек
Цена от 225.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 225.00 лв.
Изтекла оферта
2 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 30.09.2020 г.

Ваучерът важи за
Вариант 1: 3-дневен пакет за 225 лв.
Вариант 2:
 4-дневен пакет за 300 лв.
Вариант 3:
 5-дневен пакет за 375 лв.

 

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 3, 4 или 5 нощувки в двойна стая, при максимална заетост на редовните легла
• 3, 4 или 5 закуски и вечери - на блок маса или сет меню според заетостта на хотела
• 3, 4 или 5 обяда на сет меню
• Лекарски преглед
• 3 лечебни процедури на човек на ден - частичен масаж, ЛФК и физиотерапия. Назначават се след медицински преглед и изработване на индивидуална лечебна програма.
Уелнес пакет: 2 закрити топли минерални басейна с джакузи, открит целогодишен минерален басейн, солен басейн, външно джакузи, фитнес, контрастен басейн, финландска и билкова сауна, парна баня и тропически душ;
• Wi-Fi интернет и паркинг (до изчерпване на местата)
• Туристически такси, застраховки
 
 
Доплащания:
• Деца до 3.99 г. - Безплатно / без изхранване/
• Деца от 4 до 11.99 г. на разтегателен фотьоил -  28 лв на ден с включена закуска, обяд и вечеря / без процедури /
• Дете над 12 г. или трети възрастен на на разтегателен фотьоил - 41 лв на ден с вкл. закуска, обяд и вечеря / без процедури /
• халат - 2 лв на ден
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!
 
 
Анулация на направена резервация е възможна до 5 дни преди датата на настаняване без неустойка. След изтичане на този период суми не се възстановяват!!!
*Хотелът си запазва правото на промени в цените !
Максимален капацитет на двойната стая - 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца (едното спи между родителите)
 
ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите за свободни места за настаняване на тел: 0878 660 666 ( Понеделник - Петък 09:00 до 18:30 часа; Събота от 09:30 до 14:00 ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! След като платите трябва да потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com.
 
Представете разпечатани ваучери при настаняване!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга! *Хотелът си запазва правото на промени в пакета!

Всички условия на TopOfertite.com

Балнеохотел Аура разполага с 63 двойни стаи, 3 стандартни апартамента и 3 големи апартамента. Стаите са оборудвани с кабелна телевизия, интернет, безплатен WI-FI, климатик, телефон, мини бар, аудио озвучаване, паник шнур. Всички стаи и апартаменти на хотела са захранени с топла минерална вода. Хотелът има охраняем паркинг (с ограничен брой места). Гостите могат да се насладят на класическия ресторант с модерна и стилна обстновка със 180 места на закрито и 60 места на открито, разположени на просторна слънчева тераса. Прекрасният интериор на лоби бара на хотела създава неповторима атмосфера за отмора на посетителите.
 
Хотел Аура Велинград е чудесно място и за вашите бизнес срещи, конференции и семинари. Хотелът разполага с просторна конферентна зала с капацитет 130 места и с пълно техническо оборудване – екран, флипчарт, мултимедия, безжичен интернет. Минералната вода в хотела е от извор „Влас”, известен с изключителните си лечебни качества.  
 
Всички гости на хотела могат да се възползват от различни СПА процедури и хидромасажи, като: подводен струев масаж /тангентор/, перлена вана и вихрова вана. При тях се използват лековитите свойства на минералната вода, минералните соли, билки и различни масла на билкова основа. При съчетанието на тези продукти с минералната вода организмът се ободрява релаксира и се тонизира.
  • Балнео хотел Аура
  • Адрес Велинград, ул. Цар Иван Асен 25
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от Понеделник до петък от 09:00 до 20:00 ч, събота и неделя от 09:30 до 19:00ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: