За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в хотел Роял Бийч, Златни Пясъци, 80м от плажа! Нощувка + закуска и басейн на цени от 27,90 лв. на човек
Цена от 42.70 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
50.00 лв.
Отстъпка
15%
Спестявате
7.30 лв.
Изтекла оферта
30 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 10.09.2020г.

Ваучерът важи за
06.07 - 31.08: 42.70 лв.
01.09 - 10.09: 27.90 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване и включва:
• Нощувка в двойна стая
• Закуска
• Ползване на басейн
• Паркинг и безжичен интернет

Доплащания:
• Деца до 1.99 г. се настаняват безплатно при родителите
• Дете от 2 до 11.99 г. –  на допълнително легло заплаща 50% от цената на възрастен
• Дете над 12г. или Трети възрастен - закупува отделен ваучер
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

 

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 024. Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

 
Всички условия на ТopOfertite.com


 

Луксозният хотел Роял Бийч се намира на 100 метра от плажа в известния курорт Златни пясъци, на 10 километра североизточно от Варна. Той предлага безплатен Wi-Fi достъп в общите части, както и безплатен паркинг. Гостите ползват безплатно сезонния открит басейн. В хотела има сауна и турска баня.
Хотелът предлага уникално декорирани и обзаведени стаи с климатик, телевизор с кабелни канали и минибар. Повечето стаи са с балкон с изглед към морето. Баните са с душ или вана, сешоар и безплатни тоалетни принадлежности.
Хотел Роял Бийч разполага с ресторант с капацитет до 80 души, предлагащ традиционна и интернационална кухня и отбрани напитки, сервирани от професионалния и любезен персонал. Гостите могат да поръчат напитки и в уютния лоби бар. Хотелът разполага с малък супермаркет и магазин за сувенири.
Летище Варна е на 21 километра. Хотел Роял Бийч предлага транспортни услуги по заявка и срещу допълнителна такса от и до жп гарата, летището и автогарата.

  • Роял Бийч Хотел - Златни Пясъци
  • Адрес Роял Бийч Хотел - Златни Пясъци
  • 0884 222 038
  • Всеки ден
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: