За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Валентина Касъл Hotel & SPA, Село Огняново! Нощувка + закуска, СПА зона, вътрешен топъл и външен мин. басейн, опция за вечеря, за 47,50 лв. за един човек
Цена от 47.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 47.50 лв.
Изтекла оферта
50 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 15.07.2020 г.

Ваучерът важи за1-дневен пакет за 47,50 лв.

*За уикенда офертата важи при минимум 2 нощувки!

Ваучерът е за един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• 1 нощувка в двойна стая Делукс
• 1 закуска
• Уелнес пакет: външен басейн, вътрешен басейн с размери 10×15 m, дълбочина 140 – 150 cm, температура на водата 33 градуса, детски басейн с размери 3×3.60 m, дълбочина 60 cm, температура на водата 36 градуса, джакузи, сауна, парна баня, релакс зона с топли лежанки и фитнес зала
• Интернет Wi-Fi и паркинг;
• Туристическа такса, застраховка и 9% ДДС
 
Доплащания:
• деца до 5.99 г се настанява на разтегателен диван или кошара – безплатно;
• деца от 6 до 11,99 г на допълнително легло - 20 лв;
• деца от 12 до 17,99 г. настаняване на разтегателен диван - 30 лв.
• деца над 18 г или трети възрастен на допълнително легло - 40 лв.;
Всички доплащания се извършват на място на рецепция в хотела!
 
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на телефон: 0884 345 844 и след закупуване на ваучерите да потвърдите резервацията си като представите данните от вашите ваучери - код и парола по телефона или на имейл: info@valentinacastle.com
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
 
Всички условия на ТopОfertite.com

 

Valentina Castle Hotel & Spa разполага с просторни стаи и апартаменти са прекрасно обзаведени и предразполага към пълен релакс. Проектиран като място, където изтънченият стил и лукс създават една уютна, спокойна и отпускаща атмосфера. Освен луксозното настаняване, имате възможност да се насладите и на разнообразна кухня в ресторанта на Valentina Castle Hotel & Spa. Заповядайте да опитате кулинарните изкушения в новооткрития ресторант Valentina Castle. В менюто са подбрани първокласни вина, световни маркови напитки, вкусни местни ястия, салати и прекрасни десерти, гарантиращи едно уникално преживяване.
Капацитетът на ресторанта е 100 души. Отличните СПА и уелнес съоръжения осигуряват релаксиращо и незабравимо преживяване за всички гости.
МИНЕРАЛНИ БАСЕЙНИ
Изключителната ценност на външния басейн е, че се пълни с непрекъснато течаща минерална вода, идваща директно от извора. Температурата й не изисква допълнително разхлаждане или затопляне, което запазва максимално нейните качества. Басейнът се изпразва и чисти всяка нощ и не се третира с никакви препарати, които биха могли да въздействат на здравословното състояние на гостите на хотела. Вътрешният басейн на Valentina Castle Hotel & Spa е с размери 10 м. на 15 м., дълбочина 140см. – 150 см. и температура на водата 33- 34 градуса през зимата и 30 – 31 градуса през лятото. Закритият детският басейн с размери 3 м. на 3.60 м., дълбочина 60 cm и температура на водата 35 – 36 градуса целогодишно. Външният басейн на Valentina Castle Hotel & Spa е с размери 14 м. на 6 м., дълбочина 140 см. – 150 см. и температура на водата 30 градуса през летния сезон. Откритият детският басейн с размери 4 м. на 4 м., дълбочина 60 cm и температура на водата 36 градуса през лятото. 
 

 

Галерия:
  • Панорама Хаус
  • Адрес 2с. Лещен, Панорама Хаус (с. Лещен, Панорама Хаус)
  • 0889222094
  • От Понеделник до Петък от 09:30-18:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: