За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Семеен хотел Алегра 3*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря, вътрешен и външен минерални басейна, джакузи и Зона за релакс на цени от 54 лв. на човек
Цена от 59.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 59.00 лв.
Изтекла оферта
40 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: от 01.04 - 31.05.2020г.
*Офертата НЕ важи за официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 1-дневен пакет  (неделя - четвъртък) за 59 лв

Вариант 2:  2-дневен пакет (неделя - четвъртък) за 112 лв (56 лв на вечер)
Вариант 3: 3-дневен пакет (неделя - четвъртък) за 162 лв (54 лв на вечер)
Вариант 4: 2-дневен уикенд пакет (петък - събота) - 124 лв (62 лв на вечер)

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
 Съответния брой нощувки в двойна стая или студио
 Съответния брой закуски и вечери
• Зона за релакс: ползване на вътрешен или външен(сезонен) минерален басейн, джакузи (външно и вътрешно), сауна, парна баня, релакс зона, топли лежанки, шезлонги
• Интернет и паркинг
• Туристическа такса, застраховка и ДДС

Доплащания:
• Деца до 5.99 г. - безплатно с включена закуска;
• Деца от 6 до 11.99 г. на допълнително легло - 30 лв. на ден с включена закуска и вечеря
• Деца над 12 г. или 3-ти възрастен - закупува цял ваучер;
• При настаяняване в апартамент - 30 лв. на помещение на ден;
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията на хотела!

 

ВАЖНО!!! Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване по телефона: 0883 222 024(Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите трябва да направите и потвърдите резервацията си по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите данните от вашия ваучер - код и парола!

Представете ваучерите си разпечатани при настаняване.

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на topofertite.com

Семеен хотел „Алегра” е хотел, разположен в подножието на китната велинградска гора. В близост до центъра – около 1км. пеша, имате възможност да се насладите на топлината и уюта и да избягате от шума на градските условия. 
Хотелът разполага с 8 двойни стаи, 15 помещения тип студио, 5 двустайни апартамента и 2 тристайни. Всички помещения са оборудвани с цифрова телевизия, безжичен интернет, мини бар. Всеки гост може да отпочине в уютната обстановка на Лоби бар и да отседне в Класически ресторант с 80 места, предлагащ традиционни ястия.  

Зоната за релакс  в семеен хотел  „Алегра” завладява с  неповторимата си атмосфера и е идеално място за релакс и бягство от грижите. На разположение на гостите са - вътрешен басейн, външно и вътрешно джакузи. шезлонги, сауна, парна баня, релакс зала. С богата гама от масажи и терапии в уютна обстановка, нашият екип от професионалисти ще Ви накара да се отпуснете и да забравите за грижите. 

Велинград е град в Южна България, в Област Пазарджик и е втори по големина в областта. Градът има планински климат с прохладно лято и мека зима. Велинград е един от най-безоблачните градове в България. В града са съсредоточени едни от най-богатите хидротермални находища. Минералните извори са най-голямото богатство на градчето. Те са около 80 на брой и са познати и използвани още от дълбока древност. Коронован с титлата „СПА столица на Балканите“, градът предлага условия за почивка и лечение на своите посетители. Изградени са балнеосанаториуми за рехабилитация и заболявания, както и множество хотели. Един от тях е семеен хотел „Алегра“. 

  • Семеен хотел Алегра 3*
  • Адрес Велинград, ул. Свети Наум № 1
  • 0883 222 024
  • Пон - петък 9:00 - 17:00ч.; Събота и неделя - почивни дни
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: