За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
7-дневна екскурзия до Будапеща, Братислава, Прага и Виена с възможност за посещение на Дрезден + 6 нощувки със закуски за 449 лв.
Цена от 44.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 404.10 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 13.04 - 19.04 и 01.05 - 07.05.2020г.

Ваучерът важи за: 7-дневна екскурзия до Будапеща, Братислава, Прага и Виена за 449 лв.
Стойност на ваучера: 44,90 лв. Доплащане в агенцията: 404,10 лв.


 

В ЦЕНАТА, калкулирана при 40 туриста, СА ВКЛЮЧЕНИ
• Транспорт с автобус 3*
• 3 нощувки + 3 закуски в района на Прага в хотел 2/3* в двойни/тройни стаи
• 1 нощувка + закуска в района на Линц
• 2 нощувки + закуски в района на Будапеща
• Пътни такси
• Водач по време на пътуването

В ЦЕНАТА НЕ СА ВКЛЮЧЕНИ:
• Корабче по р.Дунав – 20,00 евро / при мин.20 записани туриста/;
• Туристическа програма в Прага с екскурзовод на български език и слушалки – 20,00 евро;
• Екскурзия до Дрезден с местен екскурзовод– 45,00 евро; 
• Корабче по р. Вълтава с вечеря на блок масса,без включении напитки – 25,00 евро;
• Обиколка с местен екскурзовод в замъка Хлубока и Чешки Крумов - 20 евро;
• Входна такса за замъка Хлубока - 320 CZK;
• Туристическа програма във Виена с екскурзовод на български език – 15,00 евро;
• Таксите на посещаваните обекти по желание.

*ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРОПРИЯТИЯ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ ПРИ минимум 25 записани туриста и се заплащат от България.

Плащания
• до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек
• до 10 дни преди Тръгване 100%
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

Неустойки
• за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета 
• за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%
• за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%
• за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация
• Офертата важи при минимум 40 туриста
• При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването
• Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
• Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
• Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. 

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

ПРОЛЕТНА ЕМОЦИЯ В БУДАПЕЩА, БРАТИСЛАВА, ПРАГА И ВИЕНА
С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА ДРЕЗДЕН 
6 нощувки+закуски
13.04 – 19.04.2020г  
01.05 - 07.05.2020г
ЦЕНА - 449,00лв.

1 ден - Отпътуване от Бургас в 01,00 ч /бензиностанция ОМВ до МЕТРО/, Айтос в 01,30ч.,Стара Загора - 03:00ч. /разклона на Автомагистрала Тракия/, Пловдив – 04:30ч. /бензиностанция Shell на Автомагистрала Тракия/, София - 07:00ч. /бензиностанция OMV на бул. Сливница посока Калотина/, по маршрут София - ГКПП Калотина - Ниш – Белград – Будапеща. Вечерта пристигане в Будапеща – един от най – красивите градове в Европа. Столицата на Унгария е разположена в Среднодунавската низина, на двата бряга на река Дунав. Основана сравнително скоро – в края на ХIХ век, когато се обединяват градовете Буда, Пеща и Обуда. По желание - разходка с корабче по Дунава /осъществява се при мин. 20 туристи,с доплащане/. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.
*Възможност за отпътуване от Варна в 23,00ч. Бензиностанция ОМВ до Автогара Варна на 12.04. / 01.05.с доплащане 30,00 лв/.

 2 ден - Закуска. Отпътуване за Чехия с кратка спирка в словашката столица Братислава. Пешеходна обиколка на  старият град – Новият мост, катедралата «Св.Мартен»,в която е коронована императрица Мария Терезия, Градския площад с фонтана на рицаря Ролан, Кметството, Архиепископалния дворец и  кулата „Михалска брана”. Отпътуване за Чешката столица Прага. Настаняване в хотел 2/3* в район на Прага. Нощувка.

3 ден - Закуска. Програма в Прага с местен екскурзовод на български език /доплащане за обиколка +  слушалки, около 3,5 часа/ - пешеходен тур от хълма Храдчани и Пражки храд с катедралата Св. Вит през картала Мала Страна, Карловия мост до Староместския площад с часовниковата кула Орлой и др. Свободно време. По желание в 18,00 ч. 1,3 часова разходка с корабче по р. Вълтава, с включена вечеря на блок маса, без напитки /доплащане 25,00 евро/. Нощувка.

4 ден - Закуска. По желание в 08,00 ч. еднодневна екскурзия до столицата на Саксония, известна като „Флоренция на Елба”– гр. Дрезден /доплащане 45,00 евро - включва транспорт в двете посоки, пътни такси, местен екскурзовод и обиколка в старата част на Дрезден - комплекса Цвингер, Оперния площад, Кралската катедрала, катедралата Фрауенкирхе. Свободно време и възможност за музеи - бароковия дворец „Цвингер”, прочут с Музея на порцелана, Оръжейния музей и една от най-богатите картинни галерии в света, известна с шедьовъра на Рафаело – „Сестинската Мадона”, съкровищницата «Зелените сводове» /входните такси на музеите не са включении в цената на тура/. Връщане в Прага вечерта. Нощувка.

5 ден - Закуска. В 08.00 ч. отпътуване за замъка Хлубока и Чешки Крумлов /доплащане 20,00 евро, без включени входни такси зя замъка/ - един от най-известните и посещавани замъци в Чешката република, издигнат на северния край на езерото Будейовице,  на остър нос над река Вълтава още през 13 век. Замъкът придобива сегашния си вид през 1871г. благодарение на семейство Шварценберг, и по точно на съпругата на тогавашния владетел - Елеонора. По нейно желание е направен проект от архитекта Франц Беер на готически замък в стил Ундзор. За изграждането на прекрасния замък са били необходими около 40 години строителни дейности. Старият замък е напълно разрушен, а на негово място е изградена живописна сграда в готически стил с прекрасна английска градина. Общият брой на помещенията е 140, като за посетители са отворени 20 от тях. Интериорът на замъка е изключително пищен и дори разточителен, имайки в предвид особено ценните дърворезби, за изработката на които са похарчени огромни средства и усилия. Следобед - престой в Чешки Крумлов - едно от най-красивите градчета на Чехия, изградено по поречието на река Вълтава, над който доминира замъка Крумлов храд (също известен и под името Шварценберг). Чешки Крумлов е град, известен най-вече със своята архитектура - сградите му са в средновековен, ренесансов, бароков стил и в стил рококо, старият град e включен в списъка за световното наследство на ЮНЕСКО. Отпъгуване за района на Австрия - Линц. Нощувка.

6 ден - Закуска. Програма в австрийската столица Виена с местен екскурзовод на български език /доплащане 15,00 евро/ – цветната къща на Хундертвасер; обиколка на Ринга; дворците Белведере – построен по поръчка на принц Евгений Савойски, днес дом на Австрийската галерия и Хофбург – официалната резиденция на австрийския президент; Колоната на чумата - поставена от император Леополд I като благодарност към небето, чуло молитвите му за спасение от страшната чумна епидемия през 1679 г.; катедралата ”Св. Стефан” – най - голямата и прочута катедрала в Европа и др. Свободно време. Нощувка в района на Гьор/Будапеща.

7 ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта, Пловдив, Бургас и Варна слез полунощ.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: