За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
10-дневна екскурзия до Париж и най-красивите Европейски Градове - Халщат, Залцбург, Страсбург, Колмар, Версай, Женева, Монтрьо, Милано и Венеция + 9 нощувки със закуски за 1099 лв.
Цена от 109.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 989.10 лв.
Изтекла оферта
13 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 11.04.2020г.

Ваучерът важи за: 10-дневна екскурзия до Париж  и най-красивите Европейски Градове за  1099 лв.
Стойност на ваучера: 109,90 лв. Доплащане в агенцията: 989,10 лв.

В цената, калкулирана при 40 плащащи туристи са включени:
• Транспорт с автобус 3*;
• Обявените 9 нощувки + закуски при калкулирано настаняване в двойни  и тройни стаи по резервация в хотели 2/3* и хотели от веригата “Ibis Budget” или подобен, от които – 1 нощувка в района на Любляна,1 нощувка в района на Залцбург, 1 нощувка в района на Страсбург, 3 нощувки в Париж /южен район/, 1 нощувка в района на Женева /на френска територия/; 1 нощувка в района на Милано, 1 нощувка в Словения;
• Водач-представител на фирмата по време на пътуването;
• Застраховка

В цената не са включени
• Входните такси на посещаваните обекти и корабчета от които:
• Туристическа такса за влизане в Париж и панорамна обиколка – 15,00 евро /за два дни;
• Еднодневен престой в парка Дисниленд Париж - трансфер в двете посоки 20,00 евро + входна такса за парка се заплаща отделно;
• Полудневна екскурзия до замъка Версай – 20,00 евро трансфер + входна такса за замъка с аудиогид- 20,00 евро възрастен ,деца до 18г.са с безплатен вход;
• Изкачване на Айфеловата кула и корабче по р.Сена – 40,00 евро /заявява се и заплаща предварително;
• Сити такса – 2.00 евро /човек/нощувка; / т.е. доплащане 18,00 евро за всички нощувки/;
• Корабче до Венеция – 30,00 евро в двете посоки;
• Настаняването в самостоятелна стая 200,00 лв.

ВСИЧКИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЛАЩАНИЯ СЕ ЗАЯВЯВАТ И ЗАПЛАЩАТ ОТ БЪЛГАРИЯ мин.30 ДНИ ПРЕДИ ОТПЪТУВАНЕТО В ЛЕВА ПО КУРС 1,95 лв/евро

Плащания
• до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек
• до 30 дни преди Тръгване 100%
Информация за отпътуването се получава 2 дни преди датата на заминаване !

Неустойки
• за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета 
• за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 40%
• за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 70%
• за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация
• Офертата важи при минимум 40 туриста
• При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 14 дни преди началото на пътуването
• Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
• Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
• Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. 
Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.
 

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

ПАРИЖ И НАЙ-КРАСИВИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ
ХАЛЩАТ”Перлата на Австрия” - ЗАЛЦБУРГ – СТРАСБУРГ- КОЛМАР „малката Венеция на Франция” – ПАРИЖ - *ЕВРОДИСНИЛЕНД - *ВЕРСАЙ—ЖЕНЕВА – МОНТРЬО – МИЛАНО - ВЕНЕЦИЯ 

9 нощувки със закуски
Дата:  11.04.2020г                                                                         
Цена 1099,00 лв.

1 ден - Отпътуване от Бургас в 05,00ч. по маршрут ГКПП Калотина – Ниш – Белград –Загреб. Нощувка в Хърватия.

 2 ден –Закуска. Отпътуване за Австрия, Халщат-„Перлата на Австрия”, разположен на брега на едноименното езеро, защитено от стръмните и изключително красиви склонове на алпийския планински масив Дахщайн. Дивно красивата планинска верига възхищава с монументалността на природните си образувания. Къщичките са се сгушили стена до стена на самия ръб на езерото, а някои от тях се простират дори и над водната повърхност, носени  от стабилни дървени подпори.  През 1996г., градът е обявен от ЮНЕСКО за културно наследство от световно значение. Пристигане след обяд в града на Моцарт – Залцбург. Пешеходна разходка – двореца и градините Мирабел, къщата – музей на Моцарт, улица “Гетрайдегасе”, Кметството, Катедралата „Св. Петър”. Нощувка в района на Залцбург.

3 ден – Закуска. Отпътуване за Франция. Туристическа програма след обяд в Страсбург, столица на областта Елзас - катедралата Нотр Дам - истинска перла на готиката; паметника на Гутенберг – създателят на първата печатна машина в Европа; площадите “Клебер” и “Гутенберг”. При възможност разходка с корабче из квартала Малката Франция /доплащане 20.00 евро/. Нощувка в района на Страсбург.

4 ден–Закуска. Посещение на Колмар - «малката Венеция на Франция», средновековно градче, разположено по каналите на р.Лош. Вечерта изкачване на Айфеловата кула и едночасова разходка по Сена с корабче /общо 40,00 евро/ - заявяват се и заплащат предварително от България при записване. Вечерта настаняване в хотел в района на Париж. Нощувка.

5 ден – Закуска. Еднодневна екскурзия до Дисниленд Париж /доплащане за трансфер 20,00 евро + входната такса за парка се заплащат отделно/. Нощувка. 

6 ден – Закуска. Полудневна екскурзия до замъка Версай /доплащане за трансфер - 20,00 евро, входната такса/20,00 евро + аудиогид се заплащат отделно за лица над 18г./. След обяд посещение на Лувъра и свободно време по „Шан-з-Елизе”. Нощувка.
7 ден – Закуска. Отпътуване за Женева. Програма в старият град - Цветния часовник, едноименния фонтан, стария град и стената на Реформаторите и др. Настаняване и нощувка в района на Женевското езеро на френска територия.

8 ден – Закуска. Продължаваме за Монтрьо - перлата на швейцарската Ривиера с кратка фотопауза на брега на Женевското езеро и паметникя на Фреди Меркюри.Туристическа програма в централната част на Милано – пешеходна разходка от замъка Сфорцеско, улица Данте, прочутата Катедрала, пасажа Виктор Емануил, Миланската Ла Скала и др. Нощувка.

9 ден- Закуска. Отпътуване за Венеция. С корабче достигаме историческия център-емблематичната катедрала Сан Марко, Чаковниковата кула, Моста на Въздишките, Моста Риалто и др./корабчето в двете посоки и такса чек пойнт - 30,00 евро/. Нощувка в Словения.

10 ден – Закуска. Отпътуване за България. Пристигане вечерта.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: