За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
10-дневна екскурзия до Белгия, Нидерландия и Люксембург със Нюрнберг,Кьолн, Амстердам, Зансе Сханс, Хага, Ротердам, Антверпен, Брюксел, Мюнхен и Загреб + 9 нощувки със закуски за 1080 лв.
Цена от 108.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 972.00 лв.
Изтекла оферта
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 10.04.2020г.

Ваучерът важи за: 10-дневна екскурзия до Белгия, Нидерландия и Люксембург за 1080 лв.
Стойност на ваучера: 108 лв. Доплащане в агенцията: 972 лв.

 

В цената,калкулирана при 40 души, са включени:
• Обявените 9 нощувки + закуски /2-в района на Загреб,1-в Нюрнберг, 2 –в Амстердам,1-в Ротердам,1-в Антверпен,1-в Брюксел,1-в района на Мюнхен/;
• Транспорт с автобус 3*;
• Водач от агенцията;
• Застраховка.

В цената не са включени:
• Градски такси – по 2,00 евро/вечер за Хърватска,Германия,Белгия и по 4,00 евро/вечер за Холандия,заплащат се на рецепция;
• Входните такси на посещаваните обекти и корабчета по маршрута ;
• Посещение на комплекса Зансе Сханс,включващо беседа с местен екскурзовод,входна такса за дегустациите – 20,00 евро / човек;
• Пешеходна обиколка с местен екскурзовод в Амстердам – 15,00 евро/човек;
• Разходи от личен характер.

*Всички допълнителни турове и мероприятия се осъществяват при минимум 25 записани туриста и заявават и заплащат предварително по курс 1,96 лв/евро

Срокове и Условия
• Анулация без неустойка при отказ от пътуване до 7 дни след подписване на договора, само при уславие, че остават мин.60 дни до датата на отпътуване 
• Ако периодът на резервация е под 60 дни, не се дължи неустойка само в деня на резервирането 

Плащания
• до 1 дни след Резервация 30% от стойността на пътуването / на човек
• до 30 дни преди Тръгване 100%

Неустойки
• за Анулация до 60-30 дни преди Тръгване 30% от стойността на пакета 
• за Анулация до 30-21 дни преди Тръгване 50%
• за Анулация до 20-11 дни преди Тръгване 90%
• за Анулация до 10-0 дни преди Тръгване 100%

Допълнителна информация
• Офертата важи при минимум 40 туриста
• При несъбиране на минималния брой записани, туристът ще бъде уведомен най-късно 7 дни преди началото на пътуването
• Необходими документи за пътуване – лична карта или вялиден задграничен паспорт, валидна 6 месеца след датата на пътуване. За лица под 18 год., пътуващи без родители или само с един от тях, се изисква нотариално заверена декларация,даваща право на детето да излиза в чужбина
• Ваксини – няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в посещаваните страни
• Агенцията предоставя възможността на клиента да сключи застраховка „Отмяна на пътуване“, застраховка на сумите по договора за пътуване в случай на смърт, злополука или акутно заболяване на клиента или негов близък роднина. 

Програмата е предварителна, фирмата запазва правото си на актуализация, при независещи от нея обстоятелства.

 

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

 

НАЙ-ДОБРОТО ОТ БЕНЕЛЮКС
НЮРНБЕРГ-КЬОЛН–АМСТЕРДАМ- Зансе Сханс-ХАГА-РОТЕРДАМ-АНТВЕРПЕН-БРЮКСЕЛ-МЮНХЕН-ЗАГРЕБ

АВТОБУСНА ПРОГРАМА
10 ДНИ/9 НОЩУВКИ + ЗАКУСКИ
ДАТА   10.04.2020г                                           
ЦЕНА -  1080,00 лв.

1-ви ден БЪЛГАРИЯ - ЗАГРЕБ
Отпътуване в 05,00 часа от Бургас по маршрут София – ГКПП Калотина – Ниш - Белград - Загреб. Нощувка в Хърватска около Загреб.

2-ри ден ЗАГРЕБ - НЮРНБЕРГ
Закуска. Отпътуване за Нюрнберг. Късния следобяд - пристигане. Пешеходна програма в Стария Град - Катедралите, Къщата и паметника на Албрехт Дюрер, Крепостта и др. Нощувка в района на Нюрнберг.

3-ти ден –НЮРНБЕРГ- КЬОЛН – ХОЛАНДИЯ
Закуска. Отпътуване за Кьолн. Пешеходна разходка с разглеждане на Катедралата - една от най-известните готически катедрали с нетрадиционен архитектурен силует и височина на стрелите 157 м ,площада пред Старото кметство, старият град и районите около р.Рейн. Свободно време. Отпътуване и нощувка в Холандия в района на Амстердам.

4-ти ден - АМСТЕРДАМ
Закуска. Програма в централната част на Амстердам - Разглеждане на централния площад Дам с Кралския дворец, Новата църква, музея на Мадам Тюсо и Мемориалът на падналите за свободата на Холандия, квартала на Червените фенери. Възможност за едночасова разходка с корабче по каналите. Свободно време в района на Пазара на цветята или площад Рембранд. Нощувка в района на Амстердам.

5-ти ден - АМСТЕРДАМ - ЗАНСЕ СХАНС - ХАГА
Закуска. Дву-часов престой за разглеждане на селището - резерват Заансе Сханс. Посещение на демонстрация за изработка на прочутите холандски сирена и прочутите дървени обувки кломпени. Отпътуване за Хага. Посещение на открития музей на миниатюрите Мадюродам. Програма в Хага: района около Биненхоф - Парламента, Маурицхаус с платна от фламандската школа, Работния дворец на Кралицата - Нордайнде, Пасажа, Квартала с посолствата, Курхаус и др. Нощувка в района на Ротердам.

6-ти ден – РОТЕРДАМ - АНТВЕРПЕН  
Закуска. Програма в Ротердам: Панорамна обиколка - Кметството,Мостовете над р. Маас – Еразмусбрук и Вилембрук. Пешеходна разходка в централната част от Кметството, Църквата Св. Лаврентий, Кубичните къщи и Старото пристанище. Програма следобяд в Антверпен - крепостта Хет стен, Кметството, Паметника на Силвиус Брабо, къщите на  Гилдиите, най-голямата Катедрала в Белгия с 4 платна на Рубенс. Нощувка в района на Антверпен.

7-ти ден – БРЮКСЕЛ
Закуска. Отпътуване за на Брюксел - Катедралата Св. Михаил, Площада Гроте Маркт, Кметството, Сградите на гилдиите, Манекен Пис – пишкащото момченце, символ на Брюксел. По желание посещение на парка Мини Европа и Атомиума. Нощувка в Брюксел.

8-ми ден – БРЮКСЕЛ - МЮНХЕН
Закуска. Отпътуване за Мюнхен – сърцето на Бавария. Пешеходния тур включва: Площад Мариенплац, колоната на Дева Мария, сградата на старото и новото Кметство, църквата “Свети Петър”, църквата “Фраукирхе”. Свободно време. Настаняване в хотел. Нощувка.
9-ти ден - МЮНХЕН - ЗАГРЕБ
Закуска. Отпътуване за хърватската столица Загреб. Кратка разходка в централната част. Свободно време. Нощувка. 

10-ти ден - ЗАГРЕБ-БУРГАС
Закуска. Отпътуване за България.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: