За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Жери 3*, Велинград! Нощувка + закуска, вечеря и Уелнес пакет за 33,50 лв на човек
Цена от 33.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Стойност
53.00 лв.
Отстъпка
37%
Спестявате
19.50 лв.
Изтекла оферта
44 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31.01.2020г.

Ваучерът важи за:

Вариант 1: 1-дневен делничен пакет за 33,50 лв
*офертата важи при минимум 2 нощувки
Вариант 2: 3-дневен делничен пакет за 85 лв
Вариант 3: 2-дневен уикенд пакет за 73 лв
 
Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва
• Избраният брой нощувки, при двойно настаняване
• Закуска и вечеря - закуската е компле, а вечерята на двустепенно сет меню - основно или скара, десерт и хляб
Уелнес пакета включва: басейн с топла минерална вода, парна баня
• Интернет, паркинг
• Туристическа такса и ДДС
 
Доплащания:
• Деца до 5,99 г - Безплатно с вкл. закуска
• Деца от 6 до 11,99 г на доп. легло с 2-ма възрастни - 12 лв на ден с вкл. закуска и вечеря
• Деца над 12 г или 3-ти възрастен на доп. легло - 24 на ден с вкл. закуска и вечеря
• Единично настаняване - 15 лв на ден
• Настаняване в Лукс стая - 10 лв на ден за помещението
• Настаняване в студио - 20 лв на ден за помещението
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!
 
В хотела НЕ се допускат домашни любимци!
 
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). ВАЖНО!!! Запитването за свободни места НЕ е резервация! След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com, като представите следната информация: код и парола на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

ВАЖНО!!! Анулация на направена резервация е възможна до 7 дни преди датата на настаняване без неустойка!!! Промени в датите на резервация могат да се направят еднократно само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела! 

*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

В хотел Жери сме на ваше разположение 24 часа в денонощието, в които ще се погрижим за вашият комфорт и нужди. Разполагаме с ресторант, лоби бар, басейн с хидромасажна част и фонтан и др. Също така с класически ресторант, с възможност за организиране на фирмени банкети, коктейли и сватби. В нашият Лоби Бар можете да се насладите на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки.

Хотелът работи целогодишно, което дава възможност да посетите всеки сезон и да отпразнувате специфичните за него празници, за което ние гарантираме, че ще се постараем да оставим за Вас незабравими спомени.

Хотел Жери разполага с 14 двойни стаи и две студиа, като всяка стая може да бъде използвана като единична или двойна, а някои като тройни. Hа ваше разположение в нашите уютни и комфортни стаи са следните екстри: цифрова телевизия, мини бар, телефон, интернет връзка | Wi-Fi, самостоятелен санитарен възел, сешоар, някои от стаите са с климатик. 
Всяка стая (*без първи етаж) е с тераса, големината на стаята е 23 кв.м. Някои от стаите са с вана и допълнително легло.

Двете студия на хотел Жери се състоят от една голяма стая с размери 35 кв.м., обособена на кътове - спалня, мека мебел, даваща възможност за допълнителен брой места, студиата разполагат с вани. Огромна панорамна тераса със завладяваща гледка.

Ресторант и Лоби бар - Ресторанта в хотел Жери е с капацитет от 40 броя места. Атмосферата е елегантна, съчетана с модерен стил и качествени услуги, а вкусно приготвената храна е само част от удоволствието в нашият ресторант. За ценителите на добрата и здравословна храна, ресторантът предлага специално меню за национална и европейска кухня, представена с вкусна и добре балансирана храна с модерен и традиционен вкус!

При нас ще намерите и усетите топлината на българското гостоприемство. За ценителите на хубавите вина сме избрали най-ароматните вина!

Лоби бара на хотел Жери е отлично място за среща с вашите приятели на по чаша от избрани и квалитетни напитки или ароматно кафе предлагани от нашият бар. Заведението е подходящо за изчакване и разпускане, докато се наслаждавате на тиха и спокойна музика.

  • Хотел Жери 3*
  • Адрес гр. Велинград, ул. Криволак №13
  • 0895744584
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • HOTEL_JERI@ABV.BG
Галерия:
Други подобни оферти: