За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова Година в Хотел Елит 3*, Девин! 3 нощувки + закуски, обяди, вечери, Празнична Новогодишна вечеря с DJ, басейн и джакузи с минерална вода и сауна на цени от 344,90 лв. на човек
Цена от 34.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 310.40 лв.
Изтекла оферта
23 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 30.12 - 02.01.2020г.

Ваучерът важи за3-дневен пакет за 344,90 лв.
Стойност на ваучера: 34,50 лв. Доплащане в хотела: 309,90 лв.

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 3 нощувки в двойна стая
• 3 закуски
• 3 обяда
• 3 вечери, от които едната Празнична Новогодишна с DJ
• Закрит минерален басейн, минерално джакузи и Сауна
• Интернет
• Паркинг

Доплащания:
• Деца до 1,99г. се настаняват Безплатно на база нощувка
• Дете от 2 до 11,99г. - 70% от цената на пакета
• Дете над 12г. или Трети възрастен - закупува отделен ваучер
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!


*В хотела се предлагат класически, релаксиращи и арома терапевтични масажи, както и арома вани с минерална вода, от които може да се възползвате срещу доплащане на рецепция.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч., Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!


Всички условия на TopOfertite.com

Хотел Елит 3* се намира в центъра на град Девин и е сред целогодишно работещите хотели. Подходящ е както за ваканционни почивки и зелени училища, така и за бизнес срещи и семинари.

Хотел Елит в гр.Девин е луксозно обзаведен тризвезден хотел, с висок клас на професионално обслужване и известен най-вече с характерното за региона - родопско гостоприемство!

Хотелът работи целогодишно , стаите са стилно и 6.00 конфортно обзаведени и са с общ капацитет 40 места. Стаите разполагат със самостоятелна луксозна баня с минерална вода, локално парно отопление,кабелна телевизия, телефон и безплатен интернет. За бизнес гостите се предлага добре оборудвана конферентна зала с 25 места.
На разположение на гостите е лоби бар, в който може да се насладите на богат избор от напитки. В хотелът има и ресторант с лятна градина,в който се сервират както национална така и европейска и родопска кухня. Ресторантът предлага качествени вина и различни маркови питиета. Всеки е добре дошъл да опита прочутите родопски специалитети: пататник, качамак, клин, печено агнешко по родопски и много други специалитети от този край на България.

В централната част на живописните Родопи, по долината на река Въча се намира едно китно градче – Девин. Градът съчетава в себе си приказна и неповторима родопска атмосфера и красота. Известен е с лековитите си минерални извори, чист въздух, многото си исторически и географски обекти като Ягодинската Пещера, Дяволско гърло, Буйновско ждрело, Триград, минералният басейн и еко пътека „Струилица”.  Град Девин се е обособил като туристически и балнеоложки център. Близо до хотела се намира и Музей, който предлага на своите посетители богата сбирка от антични предмети, разказващи много за миналото и историята на Родопския край.

Други подобни оферти: