За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Коледа в СПА хотел Аугуста, Хисаря! 3 нощувки + закуски, вечери, Празнична Коледна вечеря, Празнични програми всеки ден от престоя, вътрешен басейн с минерална вода, джакузи и Уелнес пакет на цени от 245,50 лв на човек
Цена от 245.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 245.50 лв.
Изтекла оферта
75 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 20.12 - 26.12.2019г.

Ваучерът важи за: 3-дневен пакет в:
• Двойна стая - 245,50 лв.
• Тройна стая - 719 лв. (цена на помещението при настанени трима)
• Фамилна стая - 773 лв.  (цена на помещението при настанени трима)
• Едноспален апартамент - 686 лв.  (цена на помещението при настанени двама)
• Двуспален апартамент - 989 лв. (цена на помещението при настанени четирима)
• Единично настаняване в Единична стая - 333 лв.

Ваучерът е за Един човек, при максимална заетост на редовните легла или за цялото помещение и включва:
• 3 нощувки в избраното помещение
• Закуски и вечери на блок маса (с вкл. минерална вода, без други напитки)
**При настаняване всички гости с включена вечеря ще получат гривни за достъп до ресторанта. Хотелът не гарантира самостоятелно настаняване на маси в ресторанта. 
• Коледна празнична вечеря с коледно меню
• За Вашето добро настроение – DJ и  празнични музикално–артистични програми в ресторант „Аугуста“ на 20, 21, 22, 23, 24 и 25.12.2019г. вкл.! 
• Надуваем замък във фоайето на корпус „Б“
• Детски кът с лабиринт и пързалка, с работно време от 10:00ч. до 18:00ч.   (Ползването му става само в присъствието на родител или придружител.) 
• Дядо Коледа ще пристигне във фоайето на централния корпус на 24.12.2019г. в 16:00ч.  за да раздаде подаръци на най-послушните деца! 
 • Уелнес пакета включвавътрешен басейн, джакузи, детски басейн и водна пързалка – с минерална вода,сауна и фитнес, стая за релакс (до 30 мин. престой дневно), халотерапия (солна стая – 30 мин. престой дневно)
• Паркинг с денонощно видеонаблюдение // до изчерпване на местата
• Интернет
• Туристическа застраховка, данък

Доплащания:
• Деца до 5 г. се настаняват безплатно в стаята на родителите и не ползват легло и услуги. Детско легло (кошарка) – 10,00 лв. на вечер. 
• Дете до 11,99г. на доп. легло - 126 лв. на база пакета
• Възрастен / дете над 12 год. на доп. легло - 177 лв. на база пакета
• Такса за домашни любимци, притежаващи паспорт – 40.00 лв. на вечер.
**Собственици се настаняват в удобни стаи, оборудвани с подходяща настилка за домашни любимци, като имат грижата на добър стопанин.
**Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на  цената на двойна стая
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!

Политика за допълнителни легла и доплащания: Допълнително легло в двойна стая се поставя след поискване и се заплаща по посочените по-горе цени. Допълнително могат да се настанят и гости (възрастни и деца) без ползване на допълнително легло, по посочените горе цени, както следва: във Фамилна стая (4ти гост във Фамилна стая – на 1 от 2-те двойни легла), в Едностаен апартамент (3-ти и 4-ти гост, на разтегателен диван в хола) и в Двустаен апартамент (5-ти гост – на дивана в хола). 

**Двойна стая ползвана от един гост се таксува на цената на двойна стая. Единична стая ползвана от двама госта се таксува на  цената на двойна стая. 

Настаняване – след 14:00 ч. Освобождаване – до 12:00 ч. При възможност: късно освобождаване – до 17:00ч.  / ранно настаняване – от 08:00 ч. + 50 % от цената на нощувката. 

ВАЖНО!!! Необходимо е предаврително да проверите за свободни места на тел: 0884 222 038. След закупуване на ваучерите направете резервация като представите кода и паролата на ваучерите! Представете ваучерите разпечатани при настаняване в хотела!
 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга! Хотелът си запазва правото на промени в цените!
 
Всички условия на TopOfertite.com

 

Хотел Аугуста разполога с 300 стаи, от които 51 единични, 201 двойни, 17 тройни, 18 двойни преходни стаи (две двойни стаи, със свързваща врата), 5 фамилни стаи - две преходни стаи, без врата между тях, във всяка стая - легло - спалня,общ санитaрен възел, 4 едностайни апартамента и 4 двустайни апартамента - 2 спални с голямо легло, 2 бани с вана, едната - джакузи, хол. Всички те са напълно оборудвани с TV, телефон, климатик, хладилник, съвременно обзавеждане, баня с вана или душ и сешоар и разполагат с тераса.
Двустайните апартаменти разполагат със самостоятелна баня към всяка спалня като едната е с джакузи.
Едностайните апартаменти са със спалня с голямо легло, хол, ваня за двама тип джакузи.
Хотелът предлага още и стаи за хора в неравностойно положение и алергични проблеми.

СПА Центърa на хотела е сред най-големите балнеоложки центрове на територията на България. Професионални рехабилитатори и специалисти обслужват СПА и балнео процедурите, които повлияват хронични заболявания .Той предлага център по таласотерапия, масажни кабини, сауна, джакузи, солариум, фитнес.

На разположение на гостите са външен басейн (през летния сезон) със 700 куб. м минерална вода с воден бар и 60 места около басейна към кафе-бара, закрит плувен басейн с минерална вода, детски басейн с водна пързалка.

Ресторантът на хотела  е с капацитет 400 места. В него се предлага  богато меню: национална, европейска, вегетарианска, китайска, диетична, лечебна кухня. През летния сезон работи и ресторант-градина със 120 места с изглед към басейна.

За всички гости работят още и просторен лоби–бар, кафе-бар с 40 места към вътрешния басейн,
кафе-бар с 60 места към външния басейн, воден бар, салатен бар.

За Вашата бизнес почивка на разположение е конгресен цетър с 2 зали по 300 места и няколко по-малки зали. Всички те са климатизирани, с интернет достъп, с пълно техническо оборудване: мултимедийни проектори, професионално озвучаване, шрайбпроектор, екрани, телевизор, видео, DVD, компютри, лаптоп, флипчарт.

Най-малките гости на хотела могат да играят в детския кът в присъствието на родител или придружител.

Всички гости на хотела могат да ползват Wi-fi и безплатен неохраняем паркинг с денонощно видеонаблюдение.

  • СПА хотел Аугуста
  • Адрес Хисаря, бул. Гурко 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • Пон - петък 09:00 - 20:00ч.; Събота и неделя от 09:30 до 19:00ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: