Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 ,email: office@topofertite.com (от пон. до пет. от 09:00 до 18:30ч. събота от 09:30 до 14:00 ч)
Нова Година в Гренландия! 8-дневна екскурзия + 4 нощувки като 2 или 3 нощувки със закуски в Копенхаген, самолетни билети, трансфери, тур Северно Сияние, екскурзия до селцето Окатсут на цени от 6579 лв.
Цена от 647.90 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 5831.10 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 28.12.2019-04.01.2020г. и 29.12.2019-05.01.2020г.

Ваучерът важи за: 8-дневна екскурзия до Гренландия 
Вариант 1: с 4 нощувки в Илулисат, Гренландия+3 нощувки в Копенхаген, Дания за 6479 лв. // 28.12.2019 - 04.01.2020г.
Стойност на ваучера: 647,90 лв. доплащане в агенцията: 5831,10 лв.

Вариант 2: с 5 нощувки в Илулисат, Гренландия+2 нощувки в Копенхаген, Дания за 6544 лв. // 29.12.2019 - 05.01.2020г.
Стойност на ваучера: 654,40 лв. доплащане в агенцията: 5889,60лв.

Цената включва:
• Двупосочен самолетен билет София-Копенхаген-София с 20кг чекиран багаж
• Двупосочен самолетен билет Копенхаген-Илулисат-Копенхаген София с 20кг чекиран багаж
• 4 или 5 нощувки без закуски в Илулисат, Гренландия
• 2 или 3 нощувки със закуски в Копенхаген, Дания
• Двупосочен трансфер от и до летище Илулисат
• Пешеходна обиколка на Илулисат с екскурзовод на английски език
• Тур Северено Сияние с екскурзовод на английски език
• Двучасов излет до изоставеното селище Сермермиут с екскурзовод на английски език
• Екскурзия до селцето Окатсут (Oqaatsut) с екскурзовод на английски език

Цената НЕ включва:
• Транспорт от и до летище Копенхаген. Може да се придвижите с градски транспорт или да резервирате индивидуален трансфер с нас срещу допълнително заплащане. Цената на трансфера се определя според броя пътуващи.
• Закуски в Илулисат на цена 34 лв. на човек на ден, които се заявяват в деня на резервацията
• Новогодишна вечеря с 5 степенно меню без включени напитки на цена от 158 лв. на човек, която се заявява в деня на резервацията
• Представител от фирмата по време на пътуването
• Наем на облекло по време на туровете в Гренландия, при желание от ваша страна
• Разходка с кучешки впрягове на цена от 360 лв на човек от при ползването на шейната от двама души
• Задължителна застраховка "Помощ при пътуване" на цена от 1.80лв. на човек на ден, в зависимост от вашата възраст и избраната от вас застрахователна полица
• Допълнителни услуги или екскурзии в Копенхаген, които може да закупите от нас според вашите интереси и желания
• Разходи от личен характер

Необходими документи:
- Задграничен паспорт или лична карта; 
- Деца под 18 г., пътуващи без родител трябва да имат нотариално заверено пълномощно - копие и оригинал.
- Минимален брой за осъществяване на туристическия пакет:20 човека

Анулационни срокове:
- до 60 дни от началото на пътуването: 50% неустойка
- от 60 до 45 дни от началото на пътуването: 85% неустойка
- повече от 45 дни-100 % неустойка

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон: 088 7311 005 и да направите предварителна резервация, като изпратие е-мейл на info@majestictours.net. След като изпратите ваучера на посочения емейл ще Ви бъде изпратен договор за организирано пътуване с туропертора, предлагащ туристическия пакет. Доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни от изпращането на договора. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на Тopofertite.com

Описание на тура
Прекарайте една незабравима Нова Година в Гренландия- леден фиорд, северно сияние, древна култура, спиращи дъха гледки и кучешки впрягове

Настаняване: Icefjord appartments в едноспален апарамент или или Red House в стая в самостоятелна къща. Icefjord appartments https://hotelicefiord.com/about-the-hotel/ се намират на 1 км от хотел Icefjord.  Red House https://ilulissatguesthouse.com/rooms/red-house/ се намира на няколко метра от хотел  Icefjord, с прекрасна гледка към ледения фиорд. Закуските в Илулисат са в хотел  Icefjord. И двете места за настаняване предлагат възможност за самостоятелно приготвяне на храна.

ВАРИАНТ 1: 4 нощувки в Илулисат, Гренландия+3 нощувки в Копенхаген, Дания
28.12.2019 Отпътуване от София за Копенхаген с полет на авиокомпания Wizz Аir в 15:05. Пристигане на летището в Копенхаген в 16:55 и настаняване в централно разположен хотел 3 * в централната част на града. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Свободно време за вечерна разходка.
29.12.2019 Закуска и придвижване до летището в Копенхаген. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Отпътуване от Копенхаген за Илулисат с прикачване в Кангерлусуак в 11.45. Пристигане в Илулисат в 15:45. Трансфер до избраното от вас място за настаняване. Информационна среща на английски език с представител на нашия местен партньор в Гренландия и двучасова обиколка на Илулисат с екскурзовод на английски език. Градът е общински център на Диско бей, най-голямата туристическа дестинация на Гренландия. По време на обиколката ще се запознаете с историята и забележителностите на града, ще се разходите до пристанището на града и местния пазар т.нар. brættet, където рибари и ловци предлагат пресния си улов, ще разгледате отвън къщата музей на гренландския антрополог и изследовател Кнуд Расмусен, както и старата дървена църква Зион. Свободно време. Нощувка
30.12.2019 Закуска. Двучасов излет до изоставеното селище Сермермиут.
Селището е било обитавано от различни инуитски култури в продължение на 4000 години, като днес можете да видите много останки от тяхната култура.
По време на разходката ще се запознаете с живота и традициите на инуитите, ще разгледате руините от торфената колиба и ще може да доскоснете пермафроста със собствените си ръце.
Селището се намира в район, включен в списъка на ЮНЕСКО за обекти с културно и национално наследство през 2004 година и се посещава от над 30 000 туристи годишно година, тъй като до него се стига през дървена пътека и е достъпно за всеки.
По време на излета ще имате възможността да се доближите максимално близо до ледения фиор и насладите на прекрасни гледки от красиво изваяните и плаващи в него множество айсберги.
Вечерта Ви предлагаме да се потопите в красотата на Северното сияние и да се стоплите с топло гренландско кафе. Вашият екскурзовод ще Ви заведе на тъмно място, далеч от светлините на града, където гледката е най-красива, и ще ви разкаже за природния феномен
Северното сияние е едно невероятно и спиращо дъха природно зрелище. То е е поразително красив танц на разноцветни светлини и преливащи се цветоев в небето. Най-често срещаните цветове, в които сиянието се появява са бледозелени и розови. Срещат се и нюанси на червено, синьо, жълто и виолетово.
Само си представете как в тъмната полярна нощ в небето внезапно се появяват разноцветни лъчи и го осветяват цялото с различни преливащи се цветове
В Гренландия съществува легенда, която разказва, че когато северните светлини танцуват на нощното небе, това означава, че мъртвите играят футбол с череп на морж.
31.12.2019 Закуска. Екскурзия до селцето Окатсут (Oqaatsut). Екскурзията е с продължителност 5 часа, 2 от които е плаване с лодка в устата на ледения фиорд, сред множество красиви айсберги( бели, сини, малки, големи), откъснали се от един от най-продуктивните и бързо движещи ледници на земята. По време на тази екскузия ще имате възможност да се запознаете с начина на живот на местните жители, както и да усетите тяхното гостоприемство по време на вкусен гренландски обяд.
Вечерта ви каним да посрещнете Нова Година 2020 в ресторанта на хотел Icefjord с 5 степенно меню и чаша шампанско. Нова Година в Гренландия е уникално преживяване, не само заради красивите фойерверки през полярнара нощ, но и защото тук тя се посреща цели 2 пъти- по датско и гренландско време.
01.01.2020 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Днес ще може да се запознаете от близо с гренландските кучета и да се повозите на шейни, водени от кучешки впрягове. Преживяването не може да се опише с думи, може само да се усети! Свободно време.
02.01.2020 Закуска. Трансфер до летището в Илулисат и отлитане за Копенхаген през Кангерлусуак в 08:35. Пристигане в Копенгахен в 21:30 и настаняване в хотел 3 * в централната част на града. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Нощувка
03.01.2020 Закуска. Свободно време за разглеждане на града. Възможност за закупуване на туристическа карта с отсъпки и безплатен транспорт, вход за туристически обект или екскурзии срещу допълнително заплащане. Нощувка
04.01.2020 Закуска. Свободно време Придвижването до летището в Копенхаген с градски транспорт или с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Отпътуване за България около 17:25. Кацане на летището в София в 21:00.

ВАРИАНТ 2: 5 нощувки в Илулисат, Гренландия+2 нощувки в Копенхаген, Дания
29.12.2019 Отпътуване от София за Копенхаген с полет на авиокомпания Wizz Аir в 15:05. Пристигане на летището в Копенхаген в 16:55 и настаняване в централно разположен хотел 3 * в централната част на града. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Свободно време за вечерна разходка.
30.12.2019 Закуска и придвижване до летището в Копенхаген. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Отпътуване от Копенхаген за Илулисат с прикачване в Кангерлусуак в 09:00. Пристигане в Илулисат в 12:50. Трансфер до избраното от вас място за настаняване. Информационна среща на английски език с представител на нашия местен партньор в Гренландия и двучасова обиколка на Илулисат с екскурзовод на английски език. Градът е общински център на Диско бей, най-голямата туристическа дестинация на Гренландия. По време на обиколката ще се запознаете с историята и забележителностите на града, ще се разходите до пристанището на града и местния пазар т.нар. brættet, където рибари и ловци предлагат пресния си улов, ще разгледате отвън къщата музей на гренландския антрополог и изследовател Кнуд Расмусен, както и старата дървена църква Зион.
Вечерта Ви предлагаме да се потопите в красотата на Северното сияние и да се стоплите с топло гренландско кафе. Вашият екскурзовод ще Ви заведе на тъмно място, далеч от светлините на града, където гледката е най-красива, и ще ви разкаже за природния феномен
Северното сияние е едно невероятно и спиращо дъха природно зрелище. То е е поразително красив танц на разноцветни светлини и преливащи се цветоев в небето. Най-често срещаните цветове, в които сиянието се появява са бледозелени и розови. Срещат се и нюанси на червено, синьо, жълто и виолетово.
Само си представете как в тъмната полярна нощ в небето внезапно се появяват разноцветни лъчи и го осветяват цялото с различни преливащи се цветове
В Гренландия съществува легенда, която разказва, че когато северните светлини танцуват на нощното небе, това означава, че мъртвите играят футбол с череп на морж. Нощувка
31.12.2019 Закуска. Екскурзия до селцето Окатсут (Oqaatsut). Екскурзията е с продължителност 5 часа, 2 от които  е плаване с лодка в устата на ледения фиорд, сред множество красиви айсберги( бели, сини, малки, големи), откъснали се от един от най-продуктивните и бързо движещи ледници на земята. По време на тази екскузия ще имате възможност да се запознаете с начина на живот на местните жители, както и да усетите тяхното гостоприемство по време на вкусен гренландски обяд.
Вечерта ви каним да посрещнете Нова Година 2020 в ресторанта на хотел Icefjord с 5 степенно меню и чаша шампанско. Нова Година в Гренландия е уникално преживяване, не само заради красивите фойерверки през полярнара нощ, но и защото тук тя се посреща цели 2 пъти- по датско и гренландско време.  
01.01.2020 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА! Днес ще може да се запознаете от близо с гренландските кучета и да се повозите на шейни, водени от кучешки впрягове. Преживяването не може да се опише с думи, може само да се усети! Свободно време.
02.01.2020 Закуска. Двучасов излет до изоставеното селище Сермермиут.
Селището е било обитавано от различни инуитски култури в продължение на 4000 години, като днес можете да видите много останки от тяхната култура.
По време на разходката ще се запознаете с живота и традициите на инуитите, ще разгледате руините от торфената колиба и ще може да доскоснете пермафроста със собствените си ръце.
Селището се намира в район, включен в списъка на ЮНЕСКО за обекти с културно и национално наследство през 2004 година и се посещава от над 30 000 туристи годишно година, тъй като до него се стига през дървена пътека и е достъпно за всеки.
По време на излета ще имате възможността да се доближите максимално близо до ледения фиор и насладите на прекрасни гледки от красиво изваяните и плаващи в него множество айсберги.
03.01.2020 Закуска. Свободно време.
04.01.2020 Закуска. Трансфер до летището в Илулисат и отлитане за Копенхаген през Кангерлусуак в 08:30. Пристигане в Копенгахен в 21:30 и настаняване в хотел 3 * в централната част на града. Придвижването до хотела може да бъде както с градски транспорт, така и с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания. Нощувка.
05.01.2020 Закуска. Свободно време Придвижването до летището в Копенхаген с градски транспорт или с индивидуален трансфер, според вашите предпочитания.Отпътуване за България в 17:25. Кацане на летището в София в 21:00

  • Маджестик Турс
  • Адрес www.majestictours.net
  • 088 7311 005
  •  Понделник-Петък 10:00-18:00.
  • INFO@MAJESTICTOURS.NET
  • http://majestictours.net/
Галерия: