За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
8-ми Декември в Хотел Евридика, Девин! 2 нощувки + закуски, вечери, Празнична вечеря, басейн и джакузи с минерална вода и сауна за 95 лв. на човек
Цена от 9.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 85.50 лв.
Изтекла оферта
31 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 07.12 - 09.12.2019г.

Ваучерът важи за: 2-дневен пакет за 95 лв.
Стойност на ваучера: 9,50 лв. Доплащане в хотела: 85,50 лв.

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 2 нощувки в двойна стая
• 2 закуски и вечери от които едната празнична  четири степенно меню/салата,предястие,основно и десерт, БГ алкохол 100 мл. и чаша вино
• Закрит басейн, джакузи и сауна в Хотел Елит на 60м. от Хотел Евридика
• Интернет
• Паркинг

**В хотела се предлагат  класически, релаксиращи и арома терапевтични масажи , арома вани с минерална вода.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!


Всички условия на TopOfertite.com

Решен изцяло в духа на модерната архитектура и оригинална визия, с окачената си фасада и басейн под стъклената дъга на покрива, Хотел Евридика, Девин е едно уникално място за тези, които ценят естетиката, интимността и уюта. Разположен в сърцето на Девин,  хотелът предлага елегантен интериор в съчетание със здравословен планински климат и лечебната минералната вода Беден, с която е захранен целия хотел.
Подарете си една заслужена релаксираща почивка в красивия Девин! Хотел Евридика*** ви очаква в сърцето на града с чудесно предложение!

Хотел Евридика е малък бутиков хотел, създаден с идеята да ви предостави уют, дискретност и спокойствие за да превърне вашата почивка на планина в наистина приятно изживяване.
Стаите в хотела са  дизайнерски обзаведени, като всяка стая е с различна архитектура и  оборудвана с последно поколение мулти сплит климатична инсталация, телевизор със сателитна телевизия, телефон. Всяка стая има и сешоар, а водата в баните е минерална. Част от баните в стаите разполагат с вани, а останалата част - с душ кабини.

Панорамно разположен на четвъртия етаж на Хотел Евридика, Девин с фантастичен изглед към вечно зелените гори на Родопите и красивия център на спа курорта Девин, елегантния релакс център на хотела разполага със:
- сауна
- парна баня
- шоков душ
- зона за релакс
-фитнес залата.

Други подобни оферти: