За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
6-дневна Предколедна екскурзия с автобус до Залцбург, Инсбурк и Мюнхен + 3 нощувки със закуски, водач и екскурзоводско обслужване за 499 лв.
Цена от 50.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 449.00 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 03.12 - 08.12.2019г.

Ваучерът важи за: 6-дневна Предколедна екскурзия с автобус до Залцбург, Инсбурк и Мюнхен за 499 лв.
Стойност на ваучера: 50 лв. Доплащане в агенцията: 449 лв.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС
• СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ
• ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ
• ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.
• МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА (2 ЛВ. НА ЧОВЕК НА ДЕН)
• СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (2-3 EUR НА ЧОВЕК)
• РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР
• ДОПЪЛНИТЕЛНА СЕДАЛКА – 239 ЛВ.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Екскурзията е шестдневна и включва 1 нощувка в Залцбург или околности, 1 нощувка в Инсбрук или околности, 1 нощувка в Мюнхен, околности на Мюнхен или Аугсбург и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Залцбург, Инсбрук, Мюнхен, замъците Линдерхоф, Хьоеншвангау (отвън) и Нойшванщайн. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН – 10:30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 14:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 13:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Залцбург. Нощен преход.
ВТОРИ ДЕН - Сутринта – пристигане в Залцбург. Разглеждане на забележителностите на града с екскурзовод: улица “Гетрайдегасе” с родната къща на Моцарт, църквата “Св. Петър”, гробището „Св. Петър”, площадите „Капителплац”, „Домплац”, “Резиденцплац” и “Моцартплац”, градините на замъка „Мирабел“. Възможност за посещение на замъка „Хьоензалцбург“ - най-добре запазената средновековна крепост в Европа. Настаняване в хотел в Залцбург или околности (ползва се градски транспорт). Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Отпътуване за Инсбрук. Посещение на парка – музей „Кристалния свят на Сваровски”. Разглеждане на забележителностите на Инсбрук – стария град – „Мариятерезиен щрасе”, колоната на Св. Ана, градската кула - Щадтурм, къщата със странното име „Златният покрив”, Хелбингхаус, Катедралата „Св. Якоб”, двореца „Хофбург“ (отвън), църквата „Хофкирхе“ с мавзолея на император Максимилиян (отвън). Нощувка в Инсбрук или околности.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване от Инсбрук. Разглеждане на замъка Линдерхоф, любимо място за усамотение на Лудвик II. Продължаване към замъците Хьоеншвангау и Нойшванщайн, гордостта на Бавария. Фотопауза при замъка Хьоеншвангау и разглеждане на Нойшванщайн. От паркинга на автобусите до замъка Нойшванщайн има 30 мин. ходене пеша. Има възможност да се придвижите с файтони (цената в посока нагоре е 6 евро) или със специален автобус – совалка (който в посока нагоре струва около 2 евро). При посещение на Нойшванщайн, трябва да имате предвид, че между първия и втория етаж на замъка има над 90 стъпала (стълбището е в кулата на замъка). Усилията Ви, обаче, ще бъдат възнаградени с възхитителни алпийски пейзажи, на фона на които силуетите на замъците Ви връщат в детството – ще се почувствате сякаш сте в приказка на Шарл Перо. Свободно време за снимки в двора на замъка Хьоеншвангау – изисква 10 мин. ходене пеша. Отпътуване за Мюнхен. Пристигане в хотел в околностите на Мюнхен или Аугсбург. Настаняване. Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Мюнхен: „Карлсплац”, Михаелскирхе, Фрауенкирхе, „Мариенплац” с Кметството, Старата и Новата Резиденция. Възможност за посещение на най-старата бирария на Мюнхен – „Хофбройхаус“, датираща от XVI век. Следобед – свободно време. Възможност за посещение на музеи - Дойчес музеум или Пинакотеките. Привечер - отпътуване по маршрут Мюнхен – Залцбург – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.
ШЕСТИ ДЕН - Вечерта - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: