За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна Предколедна екскурзия с автобус до Виена и Будапеща + 3 нощувки със закуски, водач и екскурзоводско обслужване за 385 лв.
Цена от 38.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 346.50 лв.
Изтекла оферта
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 04.12 - 08.12, 11.12 - 15.12.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Виена и Будапеща за 385 лв.
Стойност на ваучера: 38,50 лв. Доплащане в агенцията: 346,50 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС
• СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ
• ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ
• ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• ЕКСКУРЗИЯ „НОЩНА ВИЕНА” – ОБИКОЛКА ПО РИНГА, ПАНОРАМНА ГЛЕДКА ОТ ХЪЛМА КАЛЕНБЕРГ, 1 ЧАША ВИНО, 1 ПОРЦИЯ ВИЕНСКИ ШНИЦЕЛ С ГАРНИТУРА ИЛИ ДРУГО ТИПИЧНО ЯСТИЕ – 30 € - ОРГАНИЗИРА СЕ НА МЯСТО, ВЪВ ВИЕНА, ПРИ МИНИМУМ 20 УЧАСТНИКА.
• РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ДВОРЕЦА ШЬОНБРУН – 28 ЛВ – ЗАПЛАЩА СЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ В БЪЛГАРИЯ;
• РАЗГЛЕЖДАНЕ НА СЪКРОВИЩНИЦАТА НА ХАБСБУРГИТЕ В ДВОРЕЦА ХОФБУРГ – 42 ЛВ/ВЪЗРАСТЕН, ДЕТЕ ДО 18 Г. – 20 ЛВ – ЗАПЛАЩА СЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ В БЪЛГАРИЯ;
• СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (3 ЕВРО НА ЧОВЕК);
• ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
• БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА;
• ДОПЪЛНИТЕЛНА СЕДАЛКА – 169 ЛВ.
• Екскурзия „Нощна Виена” (обиколка по Ринга, панорамна гледка от хълма Каленберг, 1 чаша вино + 1 порция виенски шницел с гарнитура или друго типично ястие) – цена 30 евро на човек – организира се на място, във Виена, при минимум 20 участника.

Допълнителни услуги:
• Двореца Шьонбрун 
28 лв.
• Съкровищницата на Хабсбургите 
Цена за възрастен    Цена за дете до 18 г.
42 лв.                          20 лв.
• Допълнителна седалка 
169 лв.
Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

 

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в Будапеща, 2 нощувки във Виена и разглеждане с екскурзовод забележителностите на Будапеща и на Виена. Настаняването е на база нощувка със закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН – 04:30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 07:30 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 07:00 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Будапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на града с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Възможност за разходка с корабче по Дунава (цената на билета за корабчето, която е около 15 евро, не е включена в цената на екскурзията). Около 15:00 ч. – отпътуване за Виена. Вечерта – пристигане. Настаняване в хотела (периферен хотел). Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Виена - панорамна обиколка с екскурзовод: двореца „Белведере“, Ринга – двореца „Хофбург“, паметника на Мария Терезия, Операта, Парламента, Кметството, Университета, къщите в стил сецесион на Ото Вагнер, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер; пешеходна разходка из стария град: ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”, Фигарохаус, градския парк със статуята на Йохан Щраус. Факултативно разглеждане с екскурзовод на двореца „Шьонбрун“ (с доплащане 28 лв. + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 16 евро, се плаща на място, посещението се организира при минимум 20 участника). Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за самостоятелно посещение на музеи: Музея на изящните изкуства; Природонаучния музей. Факултативно разглеждане с екскурзовод на Съкровищницата на Хабсбургите в двореца „Хофбург“ – доплащане 42 лв. за възрастни и 20 лв. за деца и младежи до 18 г. Цената включва входна такса за Съкровищницата и екскурзоводска беседа на български; посещението се осъществява при група от минимум 15 човека и се заявява и заплаща в България, а не на място. Съкровищницата на Хабсбургите съхранява бижута и регалии на властта на повече от 1000 години. Сред тях са бохемската, австрийската и унгарската корони, както и тази на Свещената германска римска империя. Тук се намира и  т.нар. „копие на съдбата”, за което се счита, че с него е бил прободен Христос на кръста. Възможност за разходка до Пратера. Около 19:00 ч. – отпътуване по маршрут Виена – Будапеща – Белград – София. Нощен преход.
ПЕТИ ДЕН - Преди обяд - пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: