За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна Предколедна екскурзия с автобус до Венеция и Флоренция + 2 нощувки със закуски, водач и екскурзоводско обслужване за 389 лв.
Цена от 39.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 350.00 лв.
Изтекла оферта
14 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 07.12 - 11.12.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Венеция и Флоренция за 389 лв.
Стойност на ваучера: 39 лв. Доплащане в агенцията: 350 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
• ТРАНСПОРТ С ЛИЦЕНЗИРАН АВТОБУС
• СЪОТВЕТНИЯ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ
• ВОДАЧ-ПРИДРУЖИТЕЛ
• ЕКСКУРЗОВОДСКО ОБСЛУЖВАНЕ

 ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• ГРАДСКА ТАКСА В ЛИДО ДИ ЙЕЗОЛО И ТРЕВИЗО;
• СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА (3 ЕВРО НА ЧОВЕК);
• ТАКСИ ЗА ВХОД В МУЗЕИ;
• БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА;
• ПОСЕЩЕНИЕ НА ГАЛЕРИЯТА УФИЦИ С ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ – 43 ЛВ – ЗАПЛАЩА СЕ ПРИ ЗАПИСВАНЕ В БЪЛГАРИЯ – ВКЛЮЧВА РЕЗЕРВАЦИЯ И ЕКСКУРЗОВОД НА БЪЛГАРСКИ ПО ВРЕМЕ НА ВИЗИТАТА. ТАКСАТА ЗА ВХОД (ОКОЛО 20€) СЕ ЗАПЛАЩА НА МЯСТО ТАМ!!
• ДОПЪЛНИТЕЛНА СЕДАЛКА – 249 ЛВ.

Допълнителни услуги:
• Галерия Уфици  - 43 лв.
• Допълнителна седалка  - 249 лв.
***При разглеждането на Флоренция, автобусът оставя групата на паркинг, от който придвижването до центъра на града става с трамвай, билетът (около 3 € в двете посоки) не е включен в пакетната цена!!

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Екскурзията е петдневна и включва 1 нощувка в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо), 1 нощувка в района на Флоренция или Монтекатини Терме и разглеждане с екскурзовод на Венеция, Верона, Флоренция и Пиза. Настаняването е на база нощувка и закуска в хотели 3 или 2 звезди.

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН - 09:30 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 13:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Качването в автобуса започва в 12:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Венеция. Нощен преход.
ВТОРИ ДЕН - Сутринта - пристигане във Венеция. Разглеждане на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до пл. „Сан Марко” (цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: пл. “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста Риалто. Свободно време. Настаняване в хотел в района на Венеция (Лидо ди Йезоло, околности на Лидо ди Йезоло или околности на Тревизо). Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване от Лидо ди Йезоло или областта на Тревизо. Разглеждане на Верона (Пл. „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, „Виа Мадзини”) и едночасов престой в Пиза в Двора на чудесата (Катедралата, баптистериото и наклонената кула). Вечерта – пристигане в Монтекатини Терме, настаняване в хотела. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване за Флоренция. Пристигане. Разглеждане на Флоренция с екскурзовод: базиликата „Санта Мария Новела” (отвън), катедралата „Санта Мария дел Фиоре”, квартала на Данте, площада на Синьорията. Свободен следобед. Възможност за разглеждане на галерията Уфици с доплащане 43 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 20 евро, се плаща на място; посещението се организира при минимум 15 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Вечерта – отпътуване по маршрут Флоренция – Любляна – Загреб – Белград – София. Нощен преход.
Важно: при разглеждането на Флоренция автобусът оставя групата на специално учреден паркинг, от който придвижването до  центъра на града става с трамвай, билетът за който не е включен в пакетната цена на екскурзията и струва около 3 евро в двете посоки.
ПЕТИ ДЕН - Вечерта - пристигане на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в или в околностите на Лидо ди Йезоло или Тревизо - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в или в околностите на Монтекатини Терме - 1-2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Възможно е през 2019 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: