За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна Предколедна екскурзия със самолет до Париж + 4 или 5 нощувки със закуски, богата екскурзоводна програма, трансфери, Панорамна обиколка на Париж и Пешеходна разходка с екскурзовод на цени от 1255 лв.
Цена от 125.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 1129.50 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 06.12.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна екскурзия до Париж със самолет
Вариант 1: с 4 нощувки (06.12 - 10.12) за 1255 лв.
Стойност на ваучера: 125,50 лв. Доплащане в агенцията: 1129,50 лв.
Вариант 2: с 5 нощувки (06.12 - 11.12) за 1339 лв.
Стойност на ваучера: 134 лв. Доплащане в агенцията: 1205 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
• САМОЛЕТЕН БИЛЕТ;
• ЛЕТИЩНИ ТАКСИ;
• 1 БР. РЪЧЕН БАГАЖ;
• 1 БР. ЧЕКИРАН БАГАЖ ДО 23 КГ;
• ТРАНСФЕР;
• СЪОТВЕТНИЯТ БРОЙ НОЩУВКИ СЪС ЗАКУСКИ В ИЗБРАНИЯ ХОТЕЛ;
• ТРАНСПОРТ С АВТОБУС ПО ПРОГРАМАТА;
• ЕКСКУРЗОВОДСКИ УСЛУГИ;
• ПАНОРАМНА ОБИКОЛКА НА ПАРИЖ;
• ПЕШЕХОДНА РАЗХОДКА С ЕКСКУРЗОВОД.    

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
• ПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ГОЛЕМИТЕ БУЛЕВАРДИ И ШАН-З-ЕЛИЗЕ";
• ПОЛУДНЕВНА ПЕШЕХОДНА ПРОГРАМА "ЛАТИНСКИ КВАРТАЛ";
• ПОСЕЩЕНИЕ НА ЛУВЪРА;
• ПОСЕЩЕНИЕ НА ДВОРЕЦА ВЕРСАЙ И НА КВАРТАЛА ДЕФАНС;
• ТАКСИТЕ ЗА ВХОД В МУЗЕИ, БИЛЕТИ ЗА КОРАБЧЕТА, ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ И ПР.;
• ГРАДСКА ТАКСА (CITY TAX);
• МЕДИЦИНСКА ЗАСТРАХОВКА;
• СЛУШАЛКИ ПО ВРЕМЕ НА ЕКСКУРЗОВОДСКАТА ПРОГРАМА;
• ПОСЕЩЕНИЕ НА КАБАРЕ;
• РАЗХОДИ ОТ ЛИЧЕН ХАРАКТЕР.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1.65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2.50  евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. 
 

Допълнителни услуги:
Големите булеварди и Шан-з-Елизе 

Цена за възрастен    Цена за дете до 11 г.
49 лв.                           38 лв.

Лувъра 
Цена за възрастен    Цена за дете до 25 г.
94 лв.                           62 лв.

Версай и Дефанс 
Цена за възрастен    Цена за дете до 25 г.
149 лв.                         114 лв.

Латинския квартал 
Цена за възрастен    Цена за дете до 11 г.
49 лв.                           38 лв.

Дисниленд 1 парк с PARISCITYVISION 
Цена за възрастен    Цена за дете до 11 г.
205 лв.                         174 лв.

Дисниленд 2 парка с PARISCITYVISION 
Цена за възрастен    Цена за дете до 11 г.
244 лв.                         225 лв.


Хотели:
• Категория A: хотел Victoria**
• Категория B: хотел Havane***
• Категория C: хотел Lautrec Opera***, New Hotel Lafayette ***, Acadia Astotel Opera***
• Категория D: хотел Corona Opera***
• Категория E: хотел Opera Lafayette***
• Категория F: хотел Pax Opera***, Peyris Opera***
• Категория G: хотел BW Ronceray Opéra***
• Категория H: хотел Villa Opéra Drouot**** (стаи стандарт)
• Категория I: хотел Millennium Opéra**** (стаи стандарт)
 ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

***Забележка:  За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси. 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com.

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери и самолетен билет с включени летищни такси и чекиран багаж до 23 кг. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”.

ПРОГРАМА
ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер, настаняване в хотела. След обяд - по желание полудневна пешеходна програма „Големите булеварди и Шан-з-Елизе" с доплащане 49 лв. за възрастни, 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва пешеходна разходка с екскурзовод на български език по следния маршрут: Големите булеварди, Опера Гарние, Мадлената, фотопауза на моста „Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“, възможност за самостоятелно посещение на Музея на изящните изкуства „Пти Пале”. Програмата започва от музея „Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Необходимо е да се ползва метро на връщане, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят „Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.
ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартър” (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. След обяд - по желание посещение на Лувъра с екскурзовод на български с доплащане – 94 лв. за възрастни, 62 лв. за деца и младежи до 25 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, провежда при минимум 10 човека. Посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.
ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка „Тюйлери“, площад “Конкорд”, Мадлената. Възможност за разходка с корабче по р. Сена (билетът за корабчето не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Свободен следобед. 14.00 ч. - по желание посещение на двореца „Версай“ и на квартала „Дефанс“ с доплащане 149 лв. за възрастен и 114 лв. за деца и младежи до 25 г. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на Латинския квартал с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: църквата „Сен-Жермен-де-пре”, бул. „Сен Жермен”, легендарните кафенета „Ле дьо маго“ и „Кафе дьо Флор“, събирали парижката и световната бохема през средата на миналия век, църквата „Сен Сюлпис” (станала свръх популярна от романа на Дан Браун „Шифърът на Леонардо”), Люксембургската градина, Сорбоната (отвън), площада на Сорбоната, Пантеона, църквата „Сент Етиен дю Мон” (съхраняваща най-красивия ренесансов амвон във Франция и стъклописи от XV век). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.
ПЕТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.
Забележка: Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

СЪЩАТА ПРОГРАМА Я ИМА ВЪВ ВАРИАНТ С 5 НОЩУВКИ, КАТО ПЕТИ ДЕН Е:
ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание полудневна пешеходна програма – посещение на квартала „Маре” с доплащане 49 лв. за възрастни и 38 лв. за деца до 11 г. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език по следния маршрут: пл. „Бастилия”, църквата „Св. Павел и Св. Людвик” - единствената барокова църква в Париж, най-стария монументален площад на Париж – „Плас де Вож”, възможност за посещение на къщата-музей на Виктор Юго и на музея „Коняк-Же“ (двата музея са безплатни и могат да бъдат посетени самостоятелно), еврейската улица, Отел дьо Вил; програмата започва от музея „Гревен“ и завършва на ул. „Риволи” пред Кметството (Отел дьо Вил). Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея „Гревен“ до Площада на Бастилията, като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.  
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: