За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова Година в Хотел Евридика, Девин! 3 нощувки + закуски, обяди, вечери, Празнична Новогодишна вечеря с DJ, басейн и джакузи с минерална вода и сауна на цени от 344,80 лв. на човек
Цена от 34.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 310.30 лв.
Изтекла оферта
21 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 30.12 - 02.01.2020г.

Ваучерът важи за3-дневен пакет за 344,80 лв.
Стойност на ваучера: 34,50 лв. Доплащане в хотела: 310,30 лв.

Ваучерът важи за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 3 нощувки в двойна стая
• 3 закуски
• 3 обяда
• 3 вечери, от които едната Празнична Новогодишна с DJ
• Закрит минерален басейн, минерално джакузи и Сауна в Хотел Елит на 60м. от Хотел Евридика
• Интернет
• Паркинг

Доплащания:
• Деца до 1,99г. се настаняват Безплатно на база нощувка
• Дете от 2 до 11,99г. - 70% от цената на пакета
• Дете над 12г. или Трети възрастен - закупува отделен ваучер
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!


**В хотела се предлагат  класически, релаксиращи и арома терапевтични масажи , арома вани с минерална вода.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (пон. - пет. от 09:00 - 20:00 ч). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст!
Представете разпечатани ваучери при настаняване в хотела!

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!


Всички условия на TopOfertite.com

Решен изцяло в духа на модерната архитектура и оригинална визия, с окачената си фасада и басейн под стъклената дъга на покрива, Хотел Евридика, Девин е едно уникално място за тези, които ценят естетиката, интимността и уюта. Разположен в сърцето на Девин,  хотелът предлага елегантен интериор в съчетание със здравословен планински климат и лечебната минералната вода Беден, с която е захранен целия хотел.
Подарете си една заслужена релаксираща почивка в красивия Девин! Хотел Евридика*** ви очаква в сърцето на града с чудесно предложение!

Хотел Евридика е малък бутиков хотел, създаден с идеята да ви предостави уют, дискретност и спокойствие за да превърне вашата почивка на планина в наистина приятно изживяване.
Стаите в хотела са  дизайнерски обзаведени, като всяка стая е с различна архитектура и  оборудвана с последно поколение мулти сплит климатична инсталация, телевизор със сателитна телевизия, телефон. Всяка стая има и сешоар, а водата в баните е минерална. Част от баните в стаите разполагат с вани, а останалата част - с душ кабини.

Панорамно разположен на четвъртия етаж на Хотел Евридика, Девин с фантастичен изглед към вечно зелените гори на Родопите и красивия център на спа курорта Девин, елегантния релакс център на хотела разполага със:
- сауна
- парна баня
- шоков душ
- зона за релакс
-фитнес залата.

Други подобни оферти: