За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Комплекс Реденка Холидей Клуб, Разлог! Нощувка + закуска, вечеря, басейн, сауна, джакузи и Релакс зона за 41 лв. на човек
Цена от 41.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 41.00 лв.
Изтекла оферта
46 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 01.10 - 31.10.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет
Вариант 1: Делник (неделя - четвъртък) за 41 лв.
Вариант 2: Уикенд (петък - събота) за 43 лв.


Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) и включва:
• 1 нощувка в апартамент с една спланя
• Закуска и вечеря на блок маса зависимост от заетостта на хотела
• Вътрешен басейн, сауна, парна баня и джакузи
• Фитнес
• Безжичен интернет
• Паркинг

Доплащания:
• Деца до 5.99 год. се настаняват и изхранват безплатно
• Деца от 6 до 11.99 год. на доп. легло - 22 лв. на ден на база пакета
• Дете над 12г. или Трети възрастен на доп. легло - 33 лв. на ден на база пакета
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0889 222 094 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч.) и на 0883 222 024 (Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай TopOfertite.com не носи отговорност за предлаганата услуга!
Суми за заявени, но неизползвани услуги НЕ се възстановява!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!

 

Всички условия на ТopОfertite.com

Комплекс Реденка холидей клуб се намира в местността Реденка, само на 2 км. от Разлог и на 8 км. от Банско. В близост до комплекса се намират голф игрище, както и ски пистите. Комплекс Реденка холидей клуб Ви предоставя луксозно обзаведени апартаменти и стилни и уникално изглеждащи вили в алпийски стил. Ваканционен клуб Реденка предоставя на своите гости и открит и закрит басейн, както и СПА център, за да бъде пълноценна Вашата почивка.

Просторният и модерен Реденка Палас, разполага с 87 луксозни апартаменти;
Реденка Лодж, номинирана за годишните награди "Сграда на годината" има на разположение 19 изключително креативно изпълнени и уникално изглеждащи апараменти.
Вили Реденка - 24 стилни вили в алпийски стил, съвършени до последния детайл.

Всички сгради в комплекса са обзаведени по най-високи стандарти и разполагат с всичко необходимо за приготвянето на закуска, обяд и вечеря за Вас и Вашето семейство. Ще останете доволни от големия избор телевизионни канали и високоскоростната Интернет връзка, достъпни във всеки апартамент или къща. Също така ще можете да се възползвате от Wi-Fi мрежата, която покрива целия комплекс.

Ваканционен комплекс "Реденка" разполага с екстри за спортуване и отдих, които рядко ще намерите на други места. Гостите ще могат да ползват голям закрит басейн с размери 13 х 7 метра, с широки витрини осигуряващи много слънчеви лъчи дори през най-студените зимни дни.

Уелнес център с джакузи, сауни, парна баня, масажи, фитнес, солариум. Лоби-барът е разполжен в "Реденка Палас".
Голям открит басейн с пуул-бар и зона за деца, шезлонги и чадъри - една изключително приятна екстра за лятото в планината.

  • Реденка Холидей Клуб
  • Адрес Реденка Холидей Клуб - Разлог
  • 0884 222 038; 0883 222 024
  • Понеделник - петък 08:30 - 17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: