За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна екскурзия до Будапеща и Виена + 2 нощувки със закуски, транспорт с комфортен тур. автобус, посещение на увеселителен парк Пратер и аутлет градчето Пандорф за 195 лв.
Цена от 19.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 175.50 лв.
Изтекла оферта
5 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дати на екскурзията: 30.04 - 03.05, 22.05 - 25.05.2020г.

Валидност на ваучера: 5-дневна екскурзия до Будапеща и Виена за 195 лв.
Стойност на ваучера: 19,50 лв. Доплащане в агенцията: 175,50 лв.

Цената включва:
• 2 нощувки със закуски  в хотели в Будапеща и Виена;
• Водач/представител на фирмата;
• Транспорт с комфортен туристически автобус /климатик, мини бар, кафе машина, видео система/;
• Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа – „Пратер”;
• Посещение на аутлет градчето Пандорф; 
• Гранични, пътни и магистрални такси. 


Цената НЕ включва:
• Градски такси – 8 евро /задължително доплащане/;
• Международна медицинска застраховка – 1 евро на човек на ден;
• Екскурзоводска програма в Будапеща, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро;
• Екскурзоводска програма във Виена, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 20 евро;
• Нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта с професионален местен екскурзовод на български език – 20 евро;
• Посещение на двореца "Шонбрун" с професионален местен екскурзовод на български език – 25 евро;
• Доплащане за двупосочен транспорт от/до:
   - София – Пловдив/Пазарджик – София – 36 лв; 
   - София – Стара Загора – София – 40 лв;
   - София – Сливен/Ямбол – София – 45 лв;
   - София – Бургас – София - 50 лв;
   - София – Варна – София – 70 лв.

***Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Програма:

1 ДЕН 
Отпътуване от Варна – Бургас – Сливен -  Стара Загора /АМ Тракия/- Пловдив /АМ Тракия/ – София 18:30ч. по маршрут София - Белград – Виена.

2 ДЕН
Посещение на аутлет шопинг - градчето Пандорф - 150 магазина за маркови стоки на изгодни цени, кафета, ресторанти. Отпътуване за Виена. От площад Мария Терезия започва панорамна обиколка на Виена (по желание и с доплащане) с професионален местен екскурзовод на български език - представителният булевард Рингщрасе, обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - Дворецът Хофбург; Парламентът с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; Дворецът Белведере - образец на бароковата архитектура от 18в. Обиколката продължава - Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света. Свободно време. Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа - Пратер със символа на Виена - Виенското колело. Нощувка.

3 ДЕН 
Закуска. По желание и с доплащане: разглеждане на лятната императорска резиденция - Дворецът Шонбрун с професионален местен екскурзовод на български език. Със своята великолепна барокова архитектура, уникални паркове, градини и интериор и голяма историческа значимост, днес той е една от най-посещаваните забележителности във Виена.
Отпътуване за Будапеща. Будапеща напълно заслужава прозвището си - "Париж на Източна Европа", съчетавайки западното великолепие с вечните унгарски традиции. Пристигане в Будапеща. Панорамна обиколка на Будапеща с професионален местен екскурзовод на български език, по желание и с доплащане - Площадът на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Кратка беседа. Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща - свободно време за кафе, Катедралата Св. Матяш, носеща името на най- известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения. Свободно време с възможност за обяд по улица Ваци - една от най-известните търговски улици, където в продължение на няколкoстотин метра ще се насладите на многобройните ресторанти. По желание и с доплащане - нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта. Нощувка.

4 ДЕН 
Закуска. Отпътуване за България. Пристигане вечерта.
 

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: