За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел Севтополис Балнео и СПА 4*, гр. Павел Баня! Пакет Здраве и Живот! 5, 7 или 10 нощувки + закуски, вечери + 16, 22, 25 ,32, 35 или 52 броя лечебни процедури и Уелнес пакет на цени от 660 лв. на човек
Цена от 660.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 660.00 лв.
Изтекла оферта
37 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: до 30.11.2019г.
*Офертата не важи за всички официални празнични и почивни дни!

Ваучерът важи за:
Вариант 1: 5-дневен пакет
Оптимум балнео пакет - 16 броя лечебни процедури, от които до 1 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура 

• двойна стая за 660 лв.
• апартамент за 980 лв.
• единична стая за 890 лв.
Премиум балнео пакет - 25 броя лечебни процедури, от които до 5 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура ;
• двойна стая за 890 лв.
• апартамент за 1200 лв.
• единична стая за 1120 лв.

Вариант 2: 7-дневен пакет в:
Оптимум балнео пакет - 22 броя лечебни процедури, от които до 2 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура 
• двойна стая за 910 лв.
• апартамент за 1344 лв.
• единична стая за 1232 лв.
Премиум балнео пакет - 35 броя лечебни процедури, от които до 7 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура 
• двойна стая за 1232 лв.
• апартамент за 1652 лв.
• единична стая за 1554 лв.

Вариант 3: 10-дневен пакет в:
Оптимум балнео пакет -32 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура 
• двойна стая за 1280 лв.
• апартамент за 1860 лв.
• единична стая за 1700 лв.
Премиум балнео пакет - 52 броя лечебни процедури, от които до 12 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура 
• двойна стая за 1720 лв.
• апартамент за 2320 лв.
• единична стая за 2160 лв.

Ваучерът е за Един човек, при двойно настаняване (двама пълноплащащи) или максимална заетост на редовните легна и включва:
• Избраният брой нощувки в избраното помещение
• Закуски и вечери
• Медицински преглед, консултации и балнеолечебни процедури на ден на човек. Лекар изготвя индувидуална програма за всеки гост и прави индивидуални консултации по време на лечението. 
• Оптимум балнео пакет при избран такъв вариант включващ:
   - балнеолечебни процедури от сектори:
   - Хидротерапия ( хидрогалванична вана, тангентор, въздушно вихрова вана, вана с магнезий,  перлена вана, джет душ, подводна екстензия, вана „Магнетроник“)
   - Кинезитерапия (групови и индивидуални подводни кинезитерапии, кинезитерапия със специализирани методики)
   - Физиотерапия (ниско и средно честотни токове, Ултразвук, Д'Арсонвал, Андулационна терапия, Апаратен лимфодренаж, апаратни масажори) 
   - Луготерапия (локални обвивания с черноморска луга до 5 полета)
• Премиум балнео пакет при избран такъв вариант включващ:
   - Всички балнеолечебни процедури от пакет „Оптимум“
   - Високотехнологични и мануални терапии ( Текар терапия, МаРиТе терапия, Гунафореза -  1 поле
   - Високоинтензивен магнит SIS
   - Частичен лечебен масаж
   - Цялостен лечебен масаж 40 минути
• Уелнес пакета включва: безплатно ползване на вътрешен и външен минерален басейн / само през летния сезон /, джакузи, финландска сауна, билкова сауна, парна баня, кнайп пътека, релакс зона. 
• Фитнес, Безплатен паркинг, Интернет

Доплащания:
• Дете до 4,99г. - Безплатно
• Дете от 5 до 11,99г. на доп. легло - 190 лв. при 5 нощувки на база пакета; 259 лв. при 7 нощувки на база пакета; 360 лв. при 10 нощувки на база пакета
• Дете от 5 до 11,99г. на редовно легло - 285 лв. при 5 нощувки на база пакета; 392 лв. при 7 нощувки на база пакета; 540 лв. при 10 нощувки на база пакета
Всички доплащания се извършват чрез закупуване на ваучер!
 

ВАЖНО!!!
Необходимо е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0883 222 024 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя и празнични дни - Почивен ден). След закупуване на ваучерите е необходимо да направите резервация в писмен вид на имейл:  reservations@topofertite.com, като изпратите две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на ТopOfertite.com

След своето откриване през 2010 г. Хотел Севтополис Балнео & SPA 4* се е утвърдил, като притегателен център за всички, които търсят отдих и почивка съчетана с профилактика на заболявания на опорно-двигателния апарат.

Описание на пакетите:
 Оптимум пакет
– включващ балнеолечебни процедури от сектори: Хидротерапия ( хидрогалванична вана, тангентор, въздушно вихрова вана, вана с магнезий,  перлена вана, джет душ, подводна екстензия, вана „Магнетроник“), Кинезитерапия (групови и индивидуални подводни кинезитерапии, кинезитерапия със специализирани методики), Физиотерапия (ниско и средно честотни токове, Ултразвук, Д'Арсонвал, Андулационна терапия, Апаратен лимфодренаж, апаратни масажори) , Луготерапия (локални обвивания с черноморска луга до 5 полета).

 5 нощувки – 16 броя лечебни процедури, от които до 1 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура ; 
7 нощувки – 22 броя лечебни процедури, от които до 2 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура ; 
10 нощувки – 32 броя лечебни процедури, от които до 3 бр. лечебен масаж или високотехногична процедура ; 

Премиум пакет – включващ всички балнеолечебни процедури от пакет „Оптимум“  + високотехнологични и мануални терапии (Текар терапия, МаРиТе терапия, Гунафореза -  1 поле , Високоинтензивен магнит SIS, Частичен лечебен масаж , Цялостен лечебен масаж 40 минути)
5 нощувки – 25  броя лечебни процедури, от които до 5 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура
7 нощувки – 35 броя лечебни процедури, от които до 7 бр. лечебен масаж или високотехнологична процедура
10 нощувки – 52 броя лечебни процедури, от които до 12 бр. лечебен масаж или високотехногична процедура
 
Комбинацията от лековити минерални води, мек климат и разположението му в географския център на страната, предлага на гостите на курорта уникални преживявания.
 
Малкият китен курорт Павел Баня дължи своята известност на минералните си извори и балнеолечебни процедури. Градът е сгушен между Стара Планина и Средна гора, сред живописната Розова долина, известна още и като долината на Тракийските царе. Курортът е леснодостъпен от всички отправни точки, на около два часа път.
 
Наред с традиционната балнеология, гостите могат да се насладят на многобройни спа и релаксиращи процедури, външен и вътрешен басейн с минерална вода, зони за релакс. За гостите на комплекса са на разположение ресторант с тераса, лоби бар, безплатен паркинг, безжичен интернет. Индивидуалността на Хотел Севтополис се подчертава от умелото съчетание на традиционна архитектура, домашен уют и усет към новото.
 
За своите гости хотел Севтополис Балнео и СПА, предоставя различни развлечения и активности на територията на комплекса.
 
Басейни
На разположение на нашите гости са двата минерални басейна - открит и закрит. 
Откритият басейн може да се използва напълно безплатно от нашите гости и е с работно време от 08:00 до 18:00 часа всеки ден през летния сезон. 
Вътрешния закрит басейн с топла минерална вода може да се използва целогодишно и е с работно време за свободен достъп от 09:30 до 20:00 часа всеки ден. На ваше разположение са също и сауна и зони за релакс, намиращи се до вътрешния басейн на комплекса. 
 
Външен бар до басейна - Pool bar 
Летните дни понякога могат да бъдат мноого горещи... А какво по-хубаво място от басейна и разбира се Барът с разхладителни напитки до самия басейн? Разбира се, помислили сме и за това. До външния басейн, под сянката на дърветата в градината на комплекса се намира външния бар, който е на ваше разположение.
 
Парк и градина
Хотелски комплекс Севтополис разполага със собствен парк от 10 декара, предлагащ уют и зеленина на своите гости. За вашата сутрешна разходка, да направите своята гимнастика на "зеления килим", да се заслушате в песента на птичките, да почетете книга под дърветата или просто да се отдадете на блаженство... Разнообразието от растителни видове и тяхната умела аранжировка ще ви накарат да се отпуснете и да усетите магията на Розовата долина. Една приятна разходка в градината и около басейна, в добра компания и с качествена напитка, ще ви помогне да забравите забързаното ежедневие и да релаксирате, както винаги сте мечтали.
 
Детски кът 
Докато пиете своето сутрешно или следобедно кафе, изпращате онзи така спешен email или дори по време на "абсолютно неотложната среща" с бизнес партньор или клиент, в миговете, когато времето не позволява разходка навън... естествено - помислили сме и за най-малките ни посетители. Непосредствено срещу лоби барът, във фоайето на хотела се намира обособен и специално пригоден кът с детски играчки за всички малчугани.
 
Безплатен интернет
Какво е днешното ежедневие без интернет? За вас, които желаете да проверите своята поща, да изпратите моментни снимки, да публикувате статус във Facebook, да отбележите приятел или познат до басейна и дори да се обадите посредством различни приложения на близки и познати, на територията на комплекса  е подсигурен напълно безплатен безжичен интернет.

  • Хотел Севтополис 4*
  • Адрес Hotel Sevtopolis, гр. Павел Баня, ул. ”Чудомир” №3
  • 0883 222 024
  • Понеделник - петък 9:00 - 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: