За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
5-дневна предколедна екскурзия до Будапеща и Виена + 2 нощувки със закуски, посещение на увеселителен парк Пратер, градчето Пандорф и коледните базари във Виена и Бyдaпeща за 195 лв.
Цена от 19.50 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
Доплащате 175.50 лв.
Изтекла оферта
19 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Дата на екскурзията: 11 - 15.12, 18 - 22.12.2019г.

Ваучерът важи за: 5-дневна предколедна екскурзия до Будапеща и Виена за 195 лв.
Стойност на ваучера: 19,50 лв. Доплащане: 175,50 лв.

Цената включва:
• 2 нощувки със закуски в хотели в Будапеща и Виена
• Водач/представител на фирмата
• Транспорт с комфортен туристически автобус /климатик, мини бар, кафе машина, видео система/
• Посещение на най-стария увеселителен парк в Европа – „Пратер”
• Посещение на аутлет градчето Пандорф – предколедно пазаруване
• Посещение на най-големия традиционен коледен базар пред Кметството във Виена
• Посещение на нaй-cтapия ĸoлeдeн бaзap в Бyдaпeщa нa плoщaд Bьopoшмapти и на площад Св. Стефан
• Гранични, пътни и магистрални такси

Цената не включва:
• Градска такса - 6 евро (задължително доплащане)
• Международна медицинска застраховка – 1 евро на човек на ден
• Екскурзоводска програма в Будапеща, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 15 евро
• Екскурзоводска програма във Виена, включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро
• Екскурзоводска програма в Братислава включваща панорамна и пешеходна обиколка на града с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро
• Нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта с професионален местен екскурзовод на български език – 18 евро
• Посещение на двореца "Шонбрун" с професионален местен екскурзовод на български език – 24 евро
• Възможност за доплащане за самостоятелна стая – 30 евро
• София – Пловдив/Пазарджик – София – 26 лв двупосочен транспорт
• София – Стара Загора – София – 30 лв
• София – Сливен/Ямбол – София – 35 лв
• София – Бургас – София - 45 лв
• София – Варна – София – 50 лв

***Забележка: За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата е необходимо да ги заявите и заплатите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с предварителни резервации. Фирмата не носи отговорност при промяна на музейните такси.

 

Важно: Преди да закупите ваучера е необходимо да се свържете с агенцията на телефон:0895523838 или 0895523845 или емейл bul.h.kiten@gmail.com и да направите предварителна резервация!
Закупеният ваучер трябва да се представи на агенцията, а доплащането по Вашата резервация следва да бъде заплатено до 2 работни дни след сключване на договор с агенцията. 

Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!

Всички условия на TopOfertite.com

Предколедна екскурзия Будапеща - Виена Приказни коледни базари, богата украса и аромат на вино
5 дни – 2 нощувки
11 декември – 15 декември 2019
18 декември – 22 декември 2019

1 ден
Отпътуване от София в 22:30ч по маршрут София - Белград - Будапеща. Възможност за двупосочен трансфер до София от Пловдив/Пазарджик, Стара Загора, Сливен/Ямбол, Бургас и Варна, срещу доплащане към туроператора.

2 ден
Пристигане в Будапеща около 10.30ч. Панорамна обиколка на Будапеща с професионален местен екскурзовод на български език - Площада на Героите - огромен ансамбъл от паметници, построени в чест на 1000 години от създаването на Унгария. Кратка беседа; Парламентът - една от най-големите парламентарни сгради в света; крепостният хълм "Будавар" с Рибарските кули, от който се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща – свободно време за кафе; Катедралата "Св.Матяш", носеща името на най - известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма; Цитаделата - издигната от Хабсбургите, за да защитава "перлата на Дунава" от нападения. Свободно време с възможност за обяд по булевард "Ракоци" и улица "Ваци" - една от най-известните търговски улици, в края на която се намира коледният базар на площад Вьорьошмарти в Будапеща е най-старият и голям базар, разположен на просторния площад в края на улица "Ваци" в сърцето на унгарската столица. Освен традиционните щандове с коледна украса, меденки и греяно вино, около Коледа на площад Вьорьошмарти се разполагат и две сцени на открито за по-добро коледно и предновогодишно настроение. Докато се разхождате из града, със сигурност ще откриете и по-малко известни, но впечатляващи места, а след дългата обиколка отдъхнете в някой от уютните ресторантчета из града, известни с топлото си гостоприемство, с чаша превъзходно унгарско вино и вкусна храна. Нощна разходка с корабче по Дунав с шампанско и торта с доплащане. Нощувка.

3 ден
Закуска. Отпътуване за Виена. От пл. Мария Терезия започва панорамна обиколка на Виена (срещу доплащане) с професионален местен екскурзовод на български език - представителния булевард Рингщрасе, обграден от правителствени сгради, паркове и паметници; официалната резиденция на Хабсбургите - двореца Хофбург; Парламента с фонтана на Атина Палада; Кметството в неоготически стил; Къщата на Хундертвасер с необичайните си апартаменти, следващи единствено природните форми; Двореца Белведере - образец на бароковата архитектура от 18в; Виенската опера - един от най-известните и посещавани оперни театри в света; най-стария увеселителен парк в Европа - Пратер със символа на Виена - Виенското колело. По желание (срещу доплащане): разглеждане на лятната императорска резиденция - Двореца Шьонбрун с професионален местен екскурзовод на български език. Със своята великолепна барокова архитектура, уникални паркове, градини и интериор - голяма историческа значимост, днес той е една от най-посещаваните забележителности във Виена. Посещение на най-големия традиционен коледен базар пред Кметството във Виена. Свободно време за разходка по търговската улица Марияхилферщрасе. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободен ден във Виена. По желание (срещу доплащане) - отпътуване за Братислава (Словакия). Братислава е гостоприемна и същевременно впечатляваща с внушителния замък Братиславски Храд, катедралата "Свети Мартин" и кокетните улички на Стария Град. Пешеходна разходка в старата част на града: Старата сграда на кметството - едно от най-старите каменни здания в Братислава и най-старото кметство в Словакия. Завършена е през XV век в готически стил. Фонтана на Стара Радница, Михалската порта, Катедралата "Свети Мартин". Около 13:30ч - отпътуване. Посещение на аутлет шопинг - градчето Парндорф - 150 магазина за маркови стоки на изгодни цени, кафета, ресторанти. Вечерта - отпътуване за България.

5 ден
Пристигане в София около обяд.

  • Хотел Китен бийч
  • Адрес Китен, ул. Странджа 3
  • 0883 222 024; 0884 222 038
  • от 9:00 до 17:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: