За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Предколедна екскурзия в Дубай зима 2019г.! 5 нощувки + закуски, самолетни билети, летищни такси и трансфер на цени от 1039 лв на човек
Цена от 1,039.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 1,039.00 лв.
Изтекла оферта
12 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 07.12.2019г. и 12.12.2019г. 

Ваучерът важи за:
• HILTON HAMPTON DUBAI 3 *, ВВ - 1039 лв
• OCCIDENTAL IMPZ DUBAI 4 *, RO - 1022.50 лв
• CITYMAX HOTEL SHARJAH 3 *, BB - 1117.50 лв
• MILLENNIUM PLACE MARINA 4 *, RO - 1257.50 лв
• RAMADA HOTEL & SUITES AJMAN 4 *, BB - 1242.50 лв
• FAIRMONT AJMAN 5 *, BB - 1423.50 лв

** За оферти с друг вид изхранване, моля свържете се с нас на телефон 0884 222 038!

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• 5 нощувки на съответния пансион в избран хотел в Дубай;
• Самолетен билет София – Дубай – София с полет на Fly Dubai /цената не включва кетъринг по време на полетите/;
• Включен 1 бр. чекиран багаж с тегло до 20 кг и ръчен багаж до 7 кг с размери 55/38/20 см;
• Пътнически и летищни такси;
• Трансфери летище-хотел-летище;
• Панорамна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език;
• Посещение на Рамката (Dubai Frame)
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance)*.
*За настаняване в друг тип помещения, както и доплащането за деца е в зависимост от годините, броя на децата и избрания период на настаняване, моля изпратете вашето запитване!

Важно: Цената на офертата се запазва гарантирано при закупен ваучер! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Допълнителни екскурзии по желание (закупуват се от България)*;
• Евентуална горивна такса**;
• Кетъринг по време на полета;
• Разходи от личен характер;
• Задължителна туристическа такса за всички пристигащи в Дубай: заплаща се лично от туриста при напускане на хотела и се таксува на стая на вечер както следва: 5.50 USD за хотели 5*, 4.50 USD за хотели 4*, 3.00 USD за хотели 3*.
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро за целия престой; за лица от 75 до 85 г: 13 евро за целия престой;
• Доброволна застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

* Цените са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани, както и цени при пътуване на бебета до 2 години се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

*Задължително се заплащат: евентуална горивна такса.

Разписание на полетите в местни времена: 
София - Дубай 14:35 - 21:25
Дубай - София 09:40 - 13:25
Часовата разлика между София и Дубай е +2 часа

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
1. Плащания: 
- авансово плащане от 50% на човек при записване;
- доплащане: до 45 дни преди датата на пътуване.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от ОАЕ).

3. Анулационни срокове: 
3.1.Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 62 дни преди датата на пътуването.
3.2.При анулация от 61 до 45 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит.
3.3.Ако направената анулация е от 44 до 31 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването.
3.4.Ако направената анулация е 30 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

**УТОЧНЕНИЕ: Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени.
Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лев към долара 1.00 USD = 1.70 BGN. При промяна на обменния курс туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.

ВАЖНО:
- Като правило хотелите в Дубай не предоставят нормално трето легло при стандартните типове стаи, а в много случаи възможността и цената за настаняване на трети възрастен е по запитване. Също така цените при настаняване с деца не включват допълнително легло, а подразбират детето да спи при родителите си; допълнително легло за дете се предоставя по желание срещу заплащане /освен ако в забележките към хотела не е указано друго/.
- За някои хотели сроковете за анулация и неустойки се различават от условията в стандартната програма. Също така за редица хотели промяната на имена на турист във вече потвърдена резервация се приема за анулация, за която са валидни съответните условия за анулация.
- В повечето от крайбрежните хотели на Дубай, както и в някои градски хотели при настаняване се изисква депозит в брой или с блокиране на определена сума по кредитна карта за случаите на допълнителни разходи, които не влизат в стойността на стаята - ползване на мини-бар, междуградски телефонни разговори и т.н. Неизполваният депозит се връща в деня на заминаването в дирхами, които може да се обменят на летището.

Подробности за условията за предоставяне на допълнително легло за дете, анулационните условия и размер на депозита може да намерите в описанието на хотела.

*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 20. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: дни преди датата на отпътуване.

*При настъпване за събитие, налагащо използването на услугата Асистанс към застраховка Помощ при пътуване, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да уведомите асистиращата компания и да съгласувате разходите. Ако НЕ СЕ СВЪРЖЕТЕ с нея, ГУБИТЕ едно от основните предимства на застраховката – да бъдете насочени към най-удачното лечебно заведение, и да не заплащате нищо лично – разходите се уреждат директно от Застрахователя към лечебното заведение, със съдействието на асистиращата компания. Друг негатив при неуведомяване на Еврокрос е и фактът, че при липса на контакт между Вас с асистиращата компания, лимитът за разходи за лечение е само 200 евро! Директният номер за връзка с Еврокрос е: +359 2 850 89 89

*Съгласно споразумението гражданите на ЕС (с изключение на гражданите на Обединеното кралство и на Ирландия) - притежатели на валиден обикновен паспорт или на дипломатически, служебен, официален или специален паспорт, издаден от държава-членка на ЕС, се освобождават от задължението да притежават визи за краткосрочно пребиваване на територията на Обединени арабски емирства за срок до 90 дни, за всеки период от 180 дни към датата на влизането. Споразумението се прилага от 6 май 2015 г. Задграничният Ви паспорт следва да бъде валиден минимум 6 месеца към момента на пътуването. Ако паспортът съдържа валидна или изтекла виза за Израел или входни и изходни печати от ГКПП на Израел, е възможно да Ви бъде отказано влизане или преминаване през страната.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 (Пон - петък 9:00 - 18:00ч.) Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да се свържете с нас по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com

ПРОГРАМА:

Ден 1 (събота): 
Излитане от летище София, Терминал 2 с директен полет на Fly Dubai в 14.35 часа. Кацане на летище Dubai International (DXB) в 21.25 часа и трансфер до избрания хотел, по време на който ще получите допълнителна информация за информационна среща в хотела на следващия ден. Настаняване. Нощувка

Ден 2 (неделя):
Закуска в хотела. Ще имате предварително определен час за информационна среща сутринта с представител на туроператора (на английски език), по време на която ще можете да получите повече информация за Дубай и по желание ,срещу заплащане, да се запишете на някоя от възможните допълнителни екскурзии, ако не сте се записали предварително от България.

Свободно време или по желание допълнителна екскурзия (срещу заплащане с предварителна резервация от България или на място):

Пустинно сафари (с вечеря, без водач) - € 60 = 66 USD за възрастен / 45 € = 40 USD за дете.
Готови ли сте за вълнуващо арабско приключение? Тогава златните пясъчни дюни Ви очакват! Предизвикайте себе си на арабските „американски влакчета“ в пустинята, преодолявайки дюните на удобен всъдеход. Заставайки на гребена на копринена пясъчна вълна в лъчите на залязващото слънце, ще можете да направите невероятно красиви снимки; след това ще се  отправите към лагера, където можете временно да се потопите в местната култура, да пробвате традиционните арабски одежди и да овладеете ездата на камилите, а майсторът на татуировката ще украси умело ръцете Ви с шарки от къна. В програмата на вечерта Ви очаква вечеря и бели денс с арабска музика.

Ден 3 (понеделник): 
Закуска в хотела. Включена в цената Панорамна обиколка на Дубай и посещение на Dubai Frame (рамката).

Обзорна екскурзия на Дубай (групова) 
Дубай -  перлата на Близкия изток, един от най-модерните градове в света. Незабравимите впечатления са гарантирани!
По време на обиколката ще видите всички основни забележителности на Дубай, чието описание винаги е придружено от думите „най-най“. Това е "Бурж Ал Араб" - известен хотел под формата на платно, който се счита за най-луксозния и скъп хотел в света; Най-големият търговски център в света - Dubai Mall с гигантски аквариум; Най-високата сграда в света е ''Бурдж Халифа'', чийто връх достига височина от 828 метра. Ще видите и създадения от човека остров "Палм Джумейра", небостъргачите на квартал Марина Дубай, известните пеещи фонтани и оживения арабски пазар „Сук Мадинат Джумейра“.

Dubai Frame 
Панорамна площадка на височина от 150 метра, покрита със златно фолио, се превърна в много символичен прозорец към новия град, тъй като се намира на условната граница между стария и новия Дубай. От една страна се открива гледка към съвременните забележителности на града, например Бурж Халифа и небостъргачите разположени по главната артерия на града (Шейх Заед Роуд), а от другата страна – гледка към старите части на града (Бур Дубай и Дейра). В началото ще се озовете в модерен интерактивен музей, който ви запознава с историята на емирата с помощта на най-новите технологии. След това панорамния лифт ще ви отведе до горната част на рамката, върху която е разположена наблюдателна площадка с прекрасна гледка към града. А на връщане ще видите кратко видео, показващо плановете за бъдещото развитие на града.

Ден 4 (вторник):
Закуска в хотела. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия (срещу заплащане с предварителна резервация от България или на място):

Global Village и Miracle Garden на български език (минимум 10 души) - 75 USD на човек:
Паркът на цветята (Miracle Garden) - е един от най-невероятните паркове, създадени от човека в света, където няма да престанете да се изненадвате от човешката фантазия, възхищавайки се на пейзажния дизайн и невероятна красота. Тук на площ от 72 000 квадратни метра растат повече от 45 милиона цветя, които са декорирани в най-различни скулптури и цветни лехи. Паркът е пълен с ярки експозиции, след посещението на които няма да се усъмните нито за секунда, че сте станали свидетели на чудо - огромна градина насред пустинята.
Световният панаир (Global Village) - е зона на открито с много павилиони за пазаруване. Всеки от тези павилиони е уникален, тъй като е издигнат в традиционния стил на различните страни, като Китай, Тунис, Италия, Египет, Мароко, Тайланд, Русия, Турция и много други.
Развлекателни програми, атракции, музика на живо, различни танцови спектакли, представени на главната сцена - цялата тази атмосфера на този празник Ви очаква!

Ден 5 (сряда):
Закуска в хотела. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия (срещу заплащане с предварителна резервация от България или на място):

Градска обиколка на Абу Даби на български език (минимум 10 души) - 65 USD за възрастен / 55 USD за дете 
Абу Даби - столицата на ОАЕ, най-голямото и най-богато емирство на страната, един от най-успешните и изискани градове в света, зашеметяващо изобилие от зеленина и лукс. Обиколката ще Ви даде възможност да видите основните му забележителности, да посетите центъра на крайбрежната алея на име „Corniche“, да направите красиви снимки. Основният обект на програмата е шедьовъра на архитектурното изкуство - Голямата джамия на Шейх Заед. Нейната красота и елегантност ще оставят незаличими приятни впечатления, а световните рекорди отново ще подчертаят величието на тази страна.
* При посещение на джамия трябва да бъдете скромно облечени; входът в джамията с видими татуировки по тялото е забранен. Трябва да сте с покрити рамене и колена.

Ден 6 (четвъртък):
Ранна закуска в хотела. Освобождаване на стаите и трансфер до летище Dubai International (DXB) за полета до София /Терминал 2/.

Важно: Програмата и изпълнението й са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Дубай.

*ЕКСКУРЗИОННА ПРОГРАМА:
- Global Village и Miracle Garden на български език (минимум 10 души) - 75 USD на човек
- Градска обиколка на Абу Даби на български език (минимум 10 души) - 65 USD за възрастен / 55 USD за дете 
- Бурдж Халифа с изглед "На върха" (без водач, само билет) - 50 USD за възрастен / 40 USD за дете
- Пустинно сафари (с вечеря, без водач) - € 60 = 66 USD за възрастен / 45 € = 40 USD за дете
- Модерен круиз с вечеря „Дубай Марина“ (Тази екскурзия обикновено се провежда без водач) - € 65 = 71 USD за възрастен / € 45 = 50 USD за дете
- Ферари Свят (с руска група, този екскурзия не е историческа; туристите нямат нужда от българоговорящ гид) - 125 € = 137 USD на човек
- Yas Waterworld (с руска група, тази екскурзия не е историческа; туристите няма да се нуждаят от българоговорящ гид) - 125 € = 137 USD на човек
- Ferrari World + Yas Waterworld (с руска група, тази екскурзия не е историческа) - € 145 = 160 USD на човек
- Хеликоптер - 12 мин. (без водач) - 240 евро = 264 USD на човек

Забележка: Горният списък включва най-популярните екскурзии, които се предлагат и могат да бъдат закупени предварително в България или на място в Дубай. Възможни са изменения в цените на екскурзиите вследствие на промени в курса на местната валута, транспортните разходи, цени на входни такси и други.

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: