За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Нова Година в Египет, Шарм ел Шейх с полет на 28.12! 5 нощувки + самолетни билети, летищни такси и транфер на цени от 1106 лв на човек
Цена от 1,106.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 1,106.00 лв.
Изтекла оферта
16 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: 28.12 - 02.01.2020г.

Ваучерът важи за:
• CLUB REEF 4+ *, AI - 1106 лв
• HILTON SHARM WATERFALLS RESORT 5 *, Premier Package - 1140.50 лв
• JAZ FANARA SHARM EL SHEIKH 4+ *, AI - 1229.50 лв
• CORAL SEA SENSATORI 5 *, AI - 1453.50 лв
• TROPITEL NAAMA BAY 5 *, AI - 1390 лв

ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
• 5 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
• Самолетни билети София – Шарм ел Шейх - София с чартърен полет (вкл. кетъринг по време на полета);
• 20 кг. чекиран багаж и една бройка ръчен багаж с тегло до 5 кг;
• Пътнически и летищни такси (които са в размер на 95 евро на човек към 11.09.2019);
• Трансфери летище - хотел - летище;
• Представител на туроператора с руски и/или английски език за престоя;
• Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро (с Assistance).
*За настаняване в друг тип помещения, както и доплащането за деца е в зависимост от годините, броя на децата и избрания период на настаняване, моля изпратете вашето запитване!

Важно: Цената на офертата се запазва гарантирано при закупен ваучер! Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел. 

ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
• Екскурзии по желание (закупуват се на място след пристигане в Шарм ел Шейх);
• Новогодишна вечеря в хотела – срещу заплащане, задължителна за някои хотели;
• Задължително се заплаща евентуална горивна такса**;
• Виза – 25 $ (заплаща се и се получава при пристигане на летище, единстевно ако ще се напуска територията на Синайския полуостров);
• Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
• Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ''Групама Застраховане'' ЕАД".

Полетно разписание в местни времена:
28.12.2019   София, Терминал 1 - Хургада    09:00 - 11:45
02.01.2020   Хургада - София, Терминал 1    19:30 - 22:30
Няма часова разлика между България и Египет.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

1. Плащания:
- депозит в размер на 30% от общата дължима сума на човек при записване;
- доплащане: до 22 дни преди датата на пътуване.

2.Необходими данни за всички пътуващи:
2.1. Три имена на латиница по международен паспорт.
2.2. Единен граждански номер (ЕГН) или дата на раждане, ако лицето е чуждестранен гражданин.
2.3. Номер на паспорт и дата на валидност.
2.4. Забележка, в случай че лицето не е български гражданин.
(международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Египет)

3. Анулационни срокове:
3.1.  Крайният срок, в който потребителят може да се откаже от договора (анулация), без да дължи неустойка е до 45 дни преди датата на пътуването;
3.2.  При анулация от 44 до 22 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на изискуемия депозит;
3.3.  При анулация от 21 до 8 дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 70% от цената на пътуването;
3.4.  При анулация от 7 и по-малко дни преди датата на отпътуване, неустойката е в размер на 100% от цената на пътуването.

Важно: Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок след предоставяне на оферта и избор на хотел.
*Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 100. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: до 20 дни преди датата на отпътуване.

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0884 222 038 (Пон - петък 9:00 - 18:00ч.) Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да се свържете с нас по телефона или на имейл: reservations@topofertite.com 
Всички условия на ТopOfertite.com

 

Ден 1 /28.12/
Директен чартърен полет от София/Терминал 1 – Шарм ел Шейх. Посрещане и трансфер до избрания хотел. Свободно време. Нощувка.

Ден 2-3 /29.12 – 30.12/ 
Закуска. Свободно време или възможност да се впуснете в опознаване на местните забележителности с разнообразие от допълнителни екскурзиии (резерварат се и се заплащат на място в Египет):

Планината на Моисей и Манастира „Св. Екатерина”
Изкачване на светата планина, посрещане на изгрева, когато според легендата става опрощаване на човешките грехове. Според преданието, на върха на тази планина, Моисей е получил скрижалите и десетте Божии заповеди. Екскурзията завършва с посещение на уникалното светилище - древният манастир "Св. Екатерина ". В библиотеката на манастира се пазят 3300 ръкописа на 11 езика – много, от които са украсени с позлата и ярки цветове . Синайската колекция разполага с ръкописи, датиращи още от VI век, и съдържа предимно преписи на Свещеното Писание, църковни слова и богослужебни текстове, но включва също и древногръцки произведения и няколко медицински текста с билкови лекове за различни страдания. Смята се, че по стойност колекцията отстъпва единствено на съкровищницата на Ватикана. Връщане в хотела.

Петра, Йордания - столица на набатеите
Разположена е в естествено укрепената планинска долина Вади Муса („Долината на Мойсей“) на източния склон на Уади Араба, на кръстопътя на главните търговски маршрути – към Газа на запад, Бостра и Дамаск на север, Ейлат на Червено море и Персийския залив от другата страна на пустинята. Непознат на западния свят в продължение на стотици години, розовочервеникавият град Петра някога процъфтявал като важна точка от древните търговски маршрути. Той е обграден от високи планини и е достъпен през тясно дефиле, а забележителните му, изсечени в скалите сгради са запазени непокътнати. През 1985 г. Петра е включена Списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Екскурзията е целодневна, предлага се със самолет или с ферибот. Връщане в хотела. 

Национален парк Рас Мохамед
Посещение на един от най-известните подводни резервати с разноцветни корали и голямо разнообразие от риби. Ще се запознаете отблизо с естествената водна среда на едни от най-атрактивните морски обитатели. Екскурзията се предлага с катер и автобус. Връщане в хотела. 

Йерусалим
Ще имате възможност да посетите вечните исторически забележителности като: Маслиновата гора в Гетсиманската градина, от където се открива прекрасна гледка към Стария град и Купола на скалата; Стената на плача - най-почитаната и свята част на града е еврпейската, където могат да се видят много поклонници; Виа Долороса – скръбният път, пътят на страданието, последният земен път на Христос към Голгота. Виа Долороса днес е една малка тясна уличка в стария Йерусалим, по която е минал с кръстния си товар Иисус Христос към мястото на разпятието; Витлеем - посещение на една от най-старите църкви в света, построена на мястото на раждането на Христос, почитана като светилище на последователите на християнството и исляма. Връщане в хотела. 

Ден 4  /31.12/
Закуска в хотела. Свободно време. Новогодишна празнична вечеря (срещу доплащане). Нощувка. 

Ден 5 /01.01/
Закуска. Свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

Ден 6 /02.01/
Закуска в хотела. Освобождаване на стаите по обяд. Свободно време и трансфер до летището за чартърния полет Шарм ел Шейх – София. 
Важно! Програмата и изпълнението ѝ са примерни. Всички екскурзии се заявяват и заплащат на място при пристигане в Шарм ел Шейх.

  • TopOfertite.com
  • Адрес гр. София, ж.к Люлин, бл.789А
  • 0883 222 024; 0878 823 222
  • Понеделник - Петък от 09:00-17:00 ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: