За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
Хотел СПА Клуб Бор 4*, Велинград Балнеология програма Здраве и живот! 3, 5 или 7 нощувки + закуски, вечери, лекарски преглед + 9, 15 или 21 процедури, Уелнес пакет и опция за обяд на цени от 252 лв. на човек
Цена от 252.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 252.00 лв.
Изтекла оферта
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:
Валидност на ваучерите: 01.07 - 19.12.2019г.
*Офертата не е валидна за официалните празнични дни!
**От началото на м. Август Външния басейн на хотела е с обновена визия!
 
Ваучерът важи за:
3-дневен Балнео пакет за 252 лв. 
5-дневен Балнео пакет за 400 лв. 
7-дневен Балнео пакет за 532 лв. 
 
Ваучерът е за Един човек и включва:
• Съответния брой нощувки в двойна стая 
• Закуски и вечери съобразени с лекарските предписания
• Медицински преглед от лекар от неделя до четвъртък (*Лекарят не е на разположение през петък и събота!)
• Изготвяне на индивидуална програма за лечение
3 медицински процедури на човек на ден - по предписание на Главния лекар (*списъка на процедурите по-долу)
Уелнес пакета включва: ползване на външен и вътрешен басейн с минерална вода, джакузи с минерална вода, сауна, фитнес, парна баня, мароканска баня и релакс зона;
• 1 дете до 6 г.- Безплатно
• 10% отстъпка от допълнителна консумацията в заведенията на хотела
• Ползване на детски кът с професионална детска анимация
• Wi-Fi и паркинг
• Застраховка
 

ДОПЪЛНИТЕЛЕН БОНУС ЗА ДЪЛЪГ ПРЕСТОЙ: Лабораторно изследване по 14 показателя за престой от 10 и повече нощувки;
**От медицинска гледна точка, за оптимален резултат се препоръчват престои от 14-21 дни. 

В пакета влизат 3 балнео процедури дневно по предписание на Главния лекар, например:
кинезитерапия (индивидуална, аналитична, групова), водолечение- хидромасажни вани със соли, етерични масла или билки, изнесена кинезитерапия- теренно лечение и дихателна гимнастика на открито, лазертерапия, диетично хранене, физиотерапевтични процедури – магнито терапия, ултразвук, радар, интереферентен ток, TENS (нискочестотен ток), ДД (диадинамо фореза), електросън, светотерапия, апаратен лимфодренаж, шиацу- апаратен масаж, частична кална апликация.

 
Настаняване и доплащания:
• Доплащане за уикенд (влиза в сила от 15.09) - 20 лв. на ден

За обяд - 17 лв. на ден
Единично настаняване в двойна стая – 45 лв. на ден за помещението
• Настаняване в апартамент - 20 лв. на ден за помещението
• Дете от 6 до 12 г. на доп. легло в апартамент - 20 лв на ден с вкл. закуска и вечеря
• Деца над 12 г или 3-ти възрастен настанени в апартамент - 50 лв. с включени закуска и вечеря на блок маса (без процедурите)
• За придружител в двойна стая без процедурите - 65 лв. на ден
• Всеки гост (вкл. Деца) доплаща туристически данък в размер на 1,31 лв. на ден
Всички доплащания се извършват на място на рецепцията в хотела!

В част от двойните стаи не е възможно настаняване на деца. 
Двойните стаи и студиата са без балкон.

Офертата важи за индивидуални резервации (до 5 помещения) и не важи за групови запитвания!!!
 
ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Пон - петък 9:00 - 19:00ч.; Събота 9:30 - 14:00ч. и Неделя - Почивен ден). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефонакато представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 
По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
 
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.
 
ВАЖНО!!! По желание - можете да си направите застраховка „Отмяна на пътуване“, която да покрие анулационните такси при анулиране на резервация. Застраховката е на ЗАД „Армеец“. За повече подробности, моля, обърнете се към хотела.

Всички условия на ТopOfertite.com

 
СПА Клуб Бор 4* предлага на своите гости 140 луксозни стаи, студия и апартаменти. На разположение са шест различни заведения, подходящи за всяко едно настроение и час на деня.
Хотелската част разполага с 48 двойни стаи и 88 апартамента – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички стаи и апартаменти в хотела са оборудвани с плазмен телевизор, мини-бар, кабелен и Wi-Fi интернет, сателит, телефони в банята и стаята.
Хотелът разполага с открит паркинг с 80 места.

Балнео Пакети с последна Немска технология сега във Велинград!
Имате болки в различни части на тялото или просто се нуждаете от медицинска козметика? Подарете си нужната почивка сега в Спа Клуб Бор …Доверете се на нашите опитни специалисти и най-новата технология за балнеолечение - шокуейв терапия с Shockwave en Plus, най-новия дизайн на Zimmer.
Сега вече можем да помогнем много по ефективно при болки в ставите, ошипяване, гръбначни или мускулни болки, както и болки на сухожилия и връзки… най-новата придобивка на хотели Сирона и нейното уникално болкоуспокояващо, регенериращо, трофично и нерворегулаторно действие ще ви накарат да се почуствате като нови…
 
 
В хотелът са обособени следните зони:
Развлекателната зона, включва: Основен ресторант с 200 места, ресторант-лятна градина с открито барбекю с 80 места, механа с 80 места, кафе-бар „Панорама” с великолепен изглед към Велинград и капацитет от 80 места, лоби-бар с 30 места, кафе-лятна градина с 40 места на, игрална зала, компютърна зала, детски кът, туристическо бюро.
Бизнес зоната, включва бизнес център, голяма конферентна зала със 100 места, малка конферентна зала с 20 места. Залите разполагат с флип-чартове, бели екрани, мултимедия-плеъри, кабелен и Wi-Fi интернет.
Wellness зона, включва: вътрешен басейн, външен басейн (през лятото), детски открит басейн (през лятото), закрито джакузи, фитнес, фреш-бар с 20 места.
СПА зоната, включва: 2 кабинета за козметични процедури, 5 кабинета за масажи, 4 кабинета с вани, кабинет Аюрведа, турска баня, парна баня, сауна, зала за релакс, солариум.
Медицинската зона, включва: кабинети по Физиотерапия, Неврология, Кардиология и вътрешни болести, Хирургия, Акушерство и гинекология, Гастроентерология, Урология и Дерматология, манипулационна, зала за кинезитерапия, помещения за луго лечение, светлолечение, ултразвук, инхалации, водолечение.
Развлечения. На територията на хотела се организират спортни турнири по бридж, шахмат, табла, тенис на маса и водно поло. 
За вашите деца ще се погрижат опитни педагози, работещи по различни аниматорски програми.
В Хотела е разположен медицински център ,,СИРОНА", удостоверение 857/29.05.2009 г. Медицински център „СИРОНА” е оборудван съгласно Закона за лечебните заведения – Обн. ДВ. бр.62 от 9 Юли 1999г., изм. ДВ. бр.36 от 15 Май 2009г., изм. ДВ. бр.41 от 2 Юни 2009г. 
* Медицински център "Сирона" информира, че за постигане на осезаем лечебен ефект, е препоръчителен престой от мин. 10-14 дни.
 

Приложение на медицинските програми:

• Здрава опорно-двигателна система
Програмата е насочена към хора с болка и скованост в големите стави/колена, тазобедренни стави, лакeтни стави и рамене, /вследствие на претоварване/спорт, неудобна поза и др./ Повлияват се отлично всички състояния на обездвижване и слабост в мускулите след счупвания, изкълчвания и навяхвания. Специално е разработен модул за изкривявания на гръбначния стълб, които затрудняват дишането и ежедневните дейности, успешно се прилага и при болки от плоскостъпие.
• Здрави бели дробове
Програмата е разработена специално за пациенти с хронична кашлица, задух и пристъпни спазми на дихателните пътища, вследстви прекарани остри и хронични инфекции. Има профилактичен ефект за повишаване имунитета при сезонните грипни инфекции. Важна част от програмата е насочена за предотвратяване на дискомфорт и хроничния задух при болните от бронхиална астма. След прилагането на модула се повишава комфортът на живот и физиологичните възможности на дихателната система.
• Здрава нервна система
Тази медицинска програма е предназначена за клиенти с чести болки в кръста и изтръпване на долните и горни крайници. Повлияват се отлично всички състояния на слабост на мускулите на ръцете и краката, вследствие на проблеми в гръбначния стълб - дископатии, радикулити и др. Увеличава се обема на движение и силата в засегнатите участъци. При провеждане на програмата се създават активни схеми и навици за правилна щадяща поза и правилни похвати при спортуване. При хора подложени на стрес и напрежение, програмата има изразен релаксиращ и зареждащ ефект.
• Ревматология
Програмата е предназначена за възрастни и деца над 7 год. възраст. Предмет на лечение са ревматоиден артрит в извънпристъпен стадий, други ревматични автоимунни заболявания в ремисия, Болест на Бехтерев и някои вторични реактивни артритни заболявания.
• Тонизираща програма
Програмата е предназначена за възрастни хора с намален жизнен тонус, хронична умора и за общо укрепване на организма в периодите на сезонна умора и метеозависимост.
• Антицелулитна програма
Програмата е предназначена за хора с различни степени, форми и локализация на целулит, както и някои последици от бързо редуциране на тегло - стрии, рагади и белези.
• Хармонично тяло
Програмата е предназначена за хора с променени и нехармонични телесни параметри, вследствие на обездвижване и професии с еднообразна поза. Повлияват се и пациенти с неправилно развита мускулно - скелетна система.
• Антистрес програма
Програмата е предназначена за хора с различни прояви на тревожност и нарушена адаптация при стресови ситуации, както и вегетативни прояви вследствие пренатоварване на нервната система, някои форми на безсъние.

  • СПА Клуб Бор ****
  • Адрес Велинград, ул. Николай Хрелков № 9
  • 0878 660 666
  • Пон - петък 9:00 - 18:30ч.; Събота 9:30 - 14:00ч.
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
  • http://spaclubbor.com/
Галерия:
Други подобни оферти: