Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
На море в Равадиново! 2 нощувки в луксозно обзаведено студио (2+1) или двустаен апартамент (4+3) на цени от 84 лв на вечер за помещението
Цена 168.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
ТОП Цена 168.00 лв.
13 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31 август 2019 г.

Ваучерът важи за: 2-дневен пакет:
 
Вариант 1: в студио за 168 лв ( 84 лв на вечер)
Вариант 2: в апартамент за 4-ма човека за 291 лв (145.50 лв на вечер)
 
Ваучерът е за цялото помещение и  включва:
• 2 нощувки в луксозно обзаведено и оборудвано студио или апартамент
• Wi Fi в общите части и всички помещения
 
Капацитетът за настаняване в студиото е 2+1,  в апартамента - до 4+3.
 
Необходимо е предварително да проверите за свободни дати за настаняване на телефон: 0883 222 024, и след закупуване на ваучерите (до 24 часа ) е необходимо да потвърдите резервацията си като представите кода и паролата на ваучерите по телефона!!!
 
Всички условия на TopOfertite.
Студио 1/вид/ - състои се от: Обзаведена кухня-оборудван с кухненски шкафове, микровълнова фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник; Спалня за двама с гардероб, тв.шкаф и LED телевизор с възможност за допълнителен детски разтегателен фотьойл. Към двете помещения има тераси. Свързани са с удобен коридор. Разполага и с луксозна баня с тоалетна. Снабдено е с Wi Fi интернет.
 
Студио 2/вид/- Състои се от: Дневна стая-разполагаща с ъглов разтегателен диван,вграден гардероб, LED телевизор, с допълнителен разтегателен фотьойл. Има обзаведен кухненски бокс-оборудван с кухн.шкафове, микров.фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник. В помещението има портманто с голямо огледало в просторен коридор. Разполага с луксозна баня с тоалетна. Снабдено е с Wi Fi интернет.
 
Апартамент- Състои се от: Отделна спалня за двама с възможност за два допълн.детски разтегателни фотьойла, в която има телевизор, гардероб и тв.шкаф. Дневна стая разполагаща с ъглов разтегателен диван с допъл.детски разтегателен фотьойл с LED телевизор, граден гардероб към която има обзаведен кухн.бокс-оборудван с кухн.шкафове, фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник. В помещението има портманто с голямо огледало в просторен коридор. Разполага също с луксозна баня с тоалетна. Снабден е с Wi Fi интернет. Помещенията са свързани с удобен и просторен коридор, който води до луксозна баня с тоалетна.
 
Всички студиа и апартамента са в чисто нова сграда и са обзаведени с нови мебели.
  • Билдинг Груп ЕООД
  • Адрес Равадиново, ул. Христо Ботев 33
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия: