Поръчайте ваучер без регистрация на телефон 0883 222 024 и на имейл: office@topofertite.com (всеки ден от 09:00 до 20:00ч.)
Апартаменти Марияна Б, Велинград! Нощувка в напълно обзаведен апартамент за Четирима за 20 лв. на човек
Цена 2.00 лв.
Купете офертата
Купи за подарък
Доплащате 18.00 лв.
29 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучера: 03.01 - 31.08.2019г.

Ваучерът важи за: 1-дневен пакет в напълно обзаведен апартамент за 20 лв. на човек (при четворно настаняване)

Стойност на ваучера: 2 лв, доплащане на място: 18 лв

Ваучерът е за Един човек при четворно настаняване и включва:
• 1 нощувка в напълно обзаведен апартамент за Четирима - №22 или 15
• Безплатен неохраняем паркинг (10-12 места)
• Апартаментите разполагат с:
  - Хладилник, микровълнова, котлон и кухненски съдове в кухнята
  - Климатици в стаите + цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни
  - Тераса/и с хубава гледка + столчета и масичка 
**Кооперацията се намира на 30 м. от новооткрития минерален плаж Каферинова и на 5 м. пеша от центъра на града

ВАЖНО!!! Задължително е предварително да проверите свободните места за настаняване на тел.: 0878 660 666 (Всеки ден от 09:30-18:00 ч.). Запитването за свободни места НЕ е резервация! За да направите резервация е необходимо да заявите ваучери и след като ги платите да потвърдите резервацията си на имейл: reservations@topofertite.com или по телефона, като представите кода и паролата на ваучера, две имена, тел. за връзка, дати на престой, колко човека ще бъдете и ако има деца на каква възраст! 
 
Закупуването на ваучерите се извършва само и единствено от сайта на TopOfertite.com, в противен случай не носим отговорност за предлаганата услуга!
 

По промоционалната оферта не се възстановяват суми!!! Промени в датите на резервация могат да се направят само при налични свободни места и при предварителна уговорка с хотела!
*Офертата е с ограничен брой промоционални помещения. Хотелът има право да откаже резервация при изчерпване на тези помещения.

 
Всички условия на ТopOfertite.com

Описание на Апартамент 15: 
Апартаментът е на 3-ти етаж от нова кооперация, разполага с леглова база от 4 места - спалня и две единични легла в хола. Има хладилник, микровълнова, котлон, кухненски съдове, климатици и в двете стаи, интернет, цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни и две тераси с гледка със столчета и маса. Кооперацията има асансьор и безплатен неохраняем паркинг.
Намира се в центъра на града, на 30 метра до минерален плаж Каферинова. От лятото на 2018 отвори врати и нов минерален плаж, с две водни пързалки и три различни по големина басейна , който е до самите апартаменти (20 метра).Описание на Апартамент 22
Апартаментът, разполага с леглова база от 4 места - спалня и удобен диван, който се разпъва и става на спалня. Апартамента разполага с хладилник, микровълнова, котлон, кухненски съдове, климатици и в двете стаи, интернет, цифрова телевизия, спално бельо, кърпи, ютия, сешуар, пералня и простор, шампоани, сапуни.Разполага с една тераса с гледка със столчета и маса. Кооперацията има асансьор и безплатен неохраняем паркинг.
Намира се в центъра на града, на 30 метра до минерален плаж Каферинова. От лятото на 2018 отвори врати и нов минерален плаж, с две водни пързалки и три различни по големина басейна , който е до самите апартаменти (20 метра).

 

Наблизо (50-60м) има хранителен магазин, зеленчуков, месарски.Както и голям парк с детски площадки и детски кът, два минерални плажа (20метра), центъра е на 5 минути пеша.

  • Апартаменти Марияна Б
  • Адрес Велинград, ул. Христо Смирненски 8
  • 0878 660 666
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: