За въпроси и съдействие може да се свържете с нас на тел. 0884 222 038 или e-mail: office@topofertite.com
На море в Равадиново! 2 нощувки в луксозно обзаведено студио (2+1) или двустаен апартамент (4+3) на цени от 84 лв на вечер за помещението
Цена от 168.00 лв.
Изтекла оферта
Купи за подарък
ТОП Цена 168.00 лв.
Изтекла оферта
11 Ваучера
Може да закупите неограничен брой ваучери
Условия:

Валидност на ваучерите: до 31 август 2019 г.

Ваучерът важи за: 2-дневен пакет:
 
Вариант 1: в студио за 168 лв ( 84 лв на вечер)
Вариант 2: в апартамент за 4-ма човека за 291 лв (145.50 лв на вечер)
 
Ваучерът е за цялото помещение и  включва:
• 2 нощувки в луксозно обзаведено и оборудвано студио или апартамент
• Wi Fi в общите части и всички помещения
 
Капацитетът за настаняване в студиото е 2+1,  в апартамента - до 4+3.
 
Необходимо е предварително да проверите за свободни дати за настаняване на телефон: 0883 222 024, и след закупуване на ваучерите (до 24 часа ) е необходимо да потвърдите резервацията си като представите кода и паролата на ваучерите по телефона!!!
 
Всички условия на TopOfertite.
Студио 1/вид/ - състои се от: Обзаведена кухня-оборудван с кухненски шкафове, микровълнова фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник; Спалня за двама с гардероб, тв.шкаф и LED телевизор с възможност за допълнителен детски разтегателен фотьойл. Към двете помещения има тераси. Свързани са с удобен коридор. Разполага и с луксозна баня с тоалетна. Снабдено е с Wi Fi интернет.
 
Студио 2/вид/- Състои се от: Дневна стая-разполагаща с ъглов разтегателен диван,вграден гардероб, LED телевизор, с допълнителен разтегателен фотьойл. Има обзаведен кухненски бокс-оборудван с кухн.шкафове, микров.фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник. В помещението има портманто с голямо огледало в просторен коридор. Разполага с луксозна баня с тоалетна. Снабдено е с Wi Fi интернет.
 
Апартамент- Състои се от: Отделна спалня за двама с възможност за два допълн.детски разтегателни фотьойла, в която има телевизор, гардероб и тв.шкаф. Дневна стая разполагаща с ъглов разтегателен диван с допъл.детски разтегателен фотьойл с LED телевизор, граден гардероб към която има обзаведен кухн.бокс-оборудван с кухн.шкафове, фурна, керамични котлони, аспиратор и хладилник. В помещението има портманто с голямо огледало в просторен коридор. Разполага също с луксозна баня с тоалетна. Снабден е с Wi Fi интернет. Помещенията са свързани с удобен и просторен коридор, който води до луксозна баня с тоалетна.
 
Всички студиа и апартамента са в чисто нова сграда и са обзаведени с нови мебели.
  • Билдинг Груп ЕООД
  • Адрес Равадиново, ул. Христо Ботев 33
  • 0883 222 024
  • Всеки ден от 09:00 до 20:00 ч
  • RESERVATIONS@TOPOFERTITE.COM
Галерия:
Други подобни оферти: